Muuttopalvelu Lestijärvi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Lestijärvellä, Lestijärvelle tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Lestijärvellä.

Tutustu myös Lestijärvellä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Lestijärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lestijärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Lestijärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki sujui kuin suunniteltiin, joustavasti ja aikataulussa. Firman kautta järjestyi myös erittäin ripeää ja ahkeraa kantoapua. Hienoa ystävällistä ja luotettavaa palvelua, jota voin vilpittömästi suositella!!!

Muutto Kokkola - Vantaa

Kaksi reipasta muuton ammattilaista hoitivat homman todella hyvin ja huolellisesti.

Muutto Orimattila - Orimattila

Erittäin nopeeta ja asiallista, pojat ei turhia hölissyt.

Muutto Hämeenlinna - Akaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lestijärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lestijärvi - Karjaa, 60 m² kerrostalo kaksio
Kantajia 0 omasta takaa. Tarvitsen kuljettajan lisäksi kantomiehiä 2. En tarvitse muuttolaatikoita, en pakkaustarvikkeita, en apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Tarvitsen muuttoavun vain huonekaluille, jotka normaalinkokoisia. Kodinkoneena pesukonetorni. Muuttoauton saa ovien eteen. Asunnon lisäksi on normaalinkokoinen verkkokellari, jossa laatikoissa vaatteita. Lestijärvi keskusta, kerrostalo. Karjaa keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lestijärvi - Kotka, 100 m² kerrostalo
Lestijärvellä kuljettajan lisäksi 2 kantomiestä. Kotkassa kuljettajan lisäksi 1 kantomies. Lestijärvellä kerrokset 5 - 6 ei hissiä (ullakkohuoneisto). Ei kodinkoneita. Ei pianoa. Ei erityisen painavia huonekaluja, ehkä 6 hengen ruokapöydän kansi tai lasiovillinen 1.95m x 0,9 m kaappi ovat painavimmat kappaleet Kirjat yms. lähes hävitetty, eli tavaran määrä on minimaalinen huoneiston kokooon nähden. Vain 1 henkilön vaatteet yms. Varmaankin 60 muuttolaatikkoa on ok. Lestijärvi keskusta, kerrostalo. Kotkansaari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lestijärvi - Vantaa, 67 m² kerrostalo kolmio
Tarvitsemme myös kantajat. Edellisen viikon lopulla/viikonloppuna tulisi toimittaa 80 kpl muuttolaatikoita, ja ne voisi hakea pois uudelta asunnolta pari kolme päivää muuton jälkeen. Vaikein muutettava ehkä pesukone, muuten ihan perustavaroita (kirjahyllyjä, sänkyjä, pöytiä jne.). Lähtöpaikalla auton saa n. 10 m päähän ovesta, määräpaikalla lähes oven viereen. Lähtöpaikka 3. kerroksessa (on hissi), määräpaikka maan tasossa. Muutettavana lisäksi 3-4 neliön häkkivaraston tavarat. Lestijärvi keskusta, kerrostalo. Ruskeasanta-Ilola, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lestijärvi - Espoo, 100 m² omakotitalo
Kaksi kantajaa on omasta takaa. Kuljettajan lisäksi on hyvä olla kantomies. Muuttolaatikoita ei tarvita, sillä tarvitsemme apua ainoastaan huonekalujen muuttoon. Emme tarvitse pakkamiseen tai purkamiseen apua. Divaanisohva isoin huonekaluista, mutta sen saa ainakin kahteen osaan. Sitten on vanhempien Hästensin sänky mikä normaali 180 cm leveä (saa kahteen osaan) mutta on varmaan painavin huonekaluista. Kodinkoneista pyykinpesukone painavin. Pyykinpesukoneen lisäksi on kuivausrumpu. Lestijärvi keskusta, omakotitalo. Viherlaakso, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Lestijärvi

Lestijärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lestijärvi »