Muuttopalvelu Luhanka


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Luhankassa, paikkakunnalle Luhanka tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Luhankassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Luhanka »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Luhankassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Luhankassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ihanat, ystävälliset ja osaavat muuttomiehet!

Muutto Helsinki - Helsinki

Very punctual. Fast and reliable service. Could recommend to others!

Muutto Uusikaupunki - Espoo

Suosittelen lämpimästi todellakin! Muutto sujui todella nopeasti ja sujuvasti kaikin puolin. Hinta-arvio piti kutinsa ym. Mukavat muuttomiehet kruunasivat kaiken 🙂

Muutto Helsinki - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Luhankassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tikkakoski - Luhanka, 64 m² kerrostalo kolmio
Yhden hengen talouden muutto. Tarvitaan kuljettajan lisäksi yksi kantomies. Makuuhuoneesta runkopatja, sivupöydät ja vaatteita. Olohuoneesta sohva, pöytä + neljä tuolia, pikkupöytiä ja televisiotaso. Lisäksi viisiosainen kirjahylly, kirjat pakattuina. Työhuoneesta klaffipöytä ja pientarvikkeet. Irtotuoleja, pikkupöytiä ja pienkalusteita jokunen. Lisäksi talouden pientavarat ja keittiön astiat. Auton saa suoraan oven eteen molemmissa paikoissa. Varastokomerossa mattoja, ei muuta mukaan otettavaa. Ei kodinkoneita. Tikkakoski, kerrostalo. Luhanka, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Luhanka - Salo, 75 m² kerrostalo kolmio
Omasta takaa ei ole yhtään kantajaa. Kyllä tarvitaan ainakin 1 kantomies kuljettajan lisäksi. Tarvitsen muuttolaatikoita kirjoja ym. varten. Kirjoja on kaksi seinällistä. Ei pakkausapua eikä purkamisapua. On 5 täyspuista kaappia. Kaksi niistä on painavaa; toisen niistä saa kahteen osaan. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. On kellarivarasto, missä on myös paljon tavaraa, puutarhatyökaluja- ja pihakaluste yms. Luhanka keskusta, kerrostalo. Ylhäisi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Luhanka - Helsinki, 130 m² omakotitalo
Ihan normaalit asunnon huonekalut, isokokoisimmat : 1 kpl 3 hlö sohva, ruokapöytä, vitriinikaappi jonka saa 2 osaan, 4 kpl runkopatjoja 90 -120 cm, telkkari, 55 ´´ kuivausrumpu ja pesukone Laatikoita tarvittaisiin 90 kpl heti juhannuksen jälkeen ma. Kantomiehiä tarvitaan, tilaajalta 1 hlö voi osallistua kantamiseen molemmissa päissä, vai onko sekin sitten lopulta ammattilaisten tiellä? Omakotitalo on 1 tasoinen ja paritalo on 2 tasoinen, jonka makuuhuoneet yläkerrassa. Pesutorni tulee alakertaan Luhanka keskusta, omakotitalo. Myllypuro, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Luhanka, 56 m² kerrostalo kaksio
Muutettavat tavarat suunnilleen seuraavat: 2x 1 hengen runkopatjaa, sijaustpatja, tv, 2 lipastoa ( 70*60*40), 3 matalaa lipastoa (40*60*40), pieni eteisen pöytä, 2 yöpöytää, 2 tuolia, mikro, Keittiön pöytä+4tuolia, 15 ikean muuttolaatikkoa, 4 mattoa. Joitain muovisäkkejä vaatteita. Osa tavaroista varastossa. 1 kantaja omasta takaa, joten tarvitaan kantoapua. Tavarat pakataan ja puretaan itse. Keittiön pöytä puretaan ja kasataan itse. Muuttoauton saa lähelle ovia. Kaivoksela, kerrostalo. Luhanka keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Luhanka

Luhankassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Luhanka »