Muuttopalvelu Sastamala


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Onko lähitulevaisuudessa tulossa muutto Sastamalaan tai Sastamalasta ja tarvitset siihen muuttoapua? Meiltä löytyy apu helposti ja ilmaiseksi. Muuttomaailma.fi auttaa löytämään sopivimman muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, sen vastaanottavat alueen muuttofirmat. Kiinnostuneet ja alueella useimmiten muutot suorittavat muuttofirmat tekevät sinulle suoraan tarjouksia ja sinulla on helppo työ valita sopivin.

Olit sitten etsimässä muuttopalvelua jossa on edullisin hinta tai paras palvelu, sopivimman vaihtoehdon ja hinnat löydät meiltä.

Kilpailuta muuttopalvelu Sastamala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Sastamalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Sastamalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Sastamala muuttoja ja kokemuksia

Muutto Espoosta Sastamalaan

Asunnosta muutetaan vain yhden huoneen (noin 20-28 neliötä) tavarat ja huonekalut, sekä pesukone. Muuttotavaroihin kuuluu pystypiano. En tarvitse pakkaustarvikkeita, enkä laatikoita, mutta kantomiehet tarvitsen. Sastamalan päässä asuinkerros on 2/3, mutta saattaa olla, että portaita on noustavana kahdet. Espoossa oven edusta on ahdas, mutta ainakin viimeksi muuttoauto saatiin siihen mahtumaan.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi sopivimman muuttofirman muuttoon Hyvinkäältä. Muuttomatka oli noin 160 kilometriä ja matka suoritettiin 37 kuution kuorma-autolla, että kaikki tavarat varmasti mahtuisivat kerralla kyytiin. Muuttomiehiä muuttoon saapui 2 miestä tuntitaksalla ja minimiveloitus oli 4 tuntia. Muuton hintaan sisältyi myös alv, polttoaineet, ajokilometrit ja vakuutukset. Pianon siirtämisestä veloitettiin erikseen.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Sastamalasta Vantaalle

Muutettavana n. ison yksiön verran tavaraa, koko asunnon irtaimistoa ei siis tarvitse muuttaa. Sohva, pieniä huonekaluja, kirjahyllyt, parisänky, astianpesukone ja pientä kodin irtaimistoa joista astioita paljon. Häkkivarastollinen muuta tavaraa, kirjoja jne. Rivotalosta kerrostalon kolmanteen kerrokseen, kerrostalossa pieni hissi. Autolla pääsee ovien eteen. Tarvitsen muuttolaatikoita jonkun verran. Kantoapua omasta takaa yksi ihminen, tarvitsen lisää kantoapua. Lähtökohteessa pakattavaa jonkun verran jonka huolehdin muuttopäivänä itse samalla kun tavaroita siirretään muuttoautoon.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muutto Sastamalasta Vantaalle tehtiin urakkahintaisesti pitkän välimatkan takia. Muuttoon valittiin kuorma-auto muuttoautoksi, että tavarat saataisiin yhdellä kertaa kuljetettua uuteen kotiin. Muuttomiehiä varattiin muuttoon kaksi, joista toinen oli kuski ja toinen apumies. Muuttoon oli otettu muuttofirman toimesta myös nokkakärryjä ja suojia muuttotavaroille. Muuttofirmalla on vakuutukset kunnossa ja ajantasalla oleva liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Sastamalasta Tampereelle

Kantomiehiä tarvitaan. Muutettavana on 2 huonetta ja keittiö. Isoja huonekaluja löytyy. Senkki, lipasto, tv-taso, sohva, toinen pienempi lipasto, 2 sänkyä, ruokapöytä ja tuolit. pesukone, telkkari. Muuttolaatikoita tarvitsen kunnollisen määrän. Tavarat puran ja pakkaan itse. Apua tarvitsen rullaverhojen ja lamppujen irroittamisessa. Muuttoauton pystyy ajamaan oven eteen kummassakin kohteessa.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi alle vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Sopivin muuttofirma muuttoon löytyi Hämeenlinnasta. Muutto tehtiin urakkahinnoitellusti ja muuttajan tarpeet otettiin tarjousta tehdessä hyvin huomioon. Muuttoon sisältyi kuorma-auto (47m3), kaksi muuttomiestä, nokka- ja pumppukärryt, liikennelupa, vakuutukset, polttoaineet ja ajokilometrit, suojausmateriaalit ja kiinnitysliinat. Muuttofirma toi ennen muuttoa muuttajalle muuttolaatikot, että muutto saataisiin ripeästi hoidettua muuttopäivänä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Suosittelen kyllä lämpimästi. Oikein oli ripeää, reipasta ja ammattitaitoista työskentelyä. Vain noin puolitoista tuntia meni ja koko muuttokuorma oli jo muuttoauton kyydissä & matka alkoi kohti uutta kotia. Reittinä: Sastamala - Tampere."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reippaat nuoret miehet (4) hoitivat muuton siististi ja pysyivät suunnitellussa aikataulussa.

Muutto Tuusula - Helsinki

Very punctual. Fast and reliable service. Could recommend to others!

Muutto Uusikaupunki - Espoo

Muutto Hämeenlinnassa, muuttomiehet ovella sovittuun aikaan. Ihan loistava hinta-laatusuhde. Tavarat liikkuivat ripeästi ja ehjinä joten helppo ja nopea muutto. Suosittelen ehdottomasti!

Muutto Hämeenlinna - Hämeenlinna

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Sastamalassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hamina - Sastamala, 200 m² omakotitalo
Kantajia omasta takaa 2-3, tarvitaan kuljettajan lisäksi kantomies (1-2). Tarvitaan 100 kpl muuttolaatikoita 25.3. Ei tarvita apua pakkaamisessa eikä purkamisessa. On piano 1 kpl. Muuttoauton saa ajettua oven eteen, mutta asuntoon sisälle on portaat. Asunnon lisäksi on varastotilaa (autotalli, puuvaja, kellari). Hamina keskusta, omakotitalo. Karkku, omakotitalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sastamala - Pöytyä, 61 m² omakotitalo kaksio
Kuskin lisäksi toinen kantaja. Ei pakkaamista. Ei tavaroiden purkamista. Kaksion irtaimiston muuttaminen väliaikaisvarastosta (mökiltä) uuteen kotiin. Uusi asunto luhtitalon ensimmäinen kerros ei portaita. Autolla pääsee rapun eteen molemmissa päissä. Osa tavaroista viedään pihavarastoon joka pihassa ja ei portaita. Ei portaita. Normaali koti-irtaimisto mm. pyykkikone, sohva, lipasto, tv-taso, pöydät ja tuolit, sängyt, laatikoita ja pussitettua tavaraa. Kiikoinen, omakotitalo. Pöytyä keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sastamala - Kokemäki, 52 m² kaksio
Aamulla-aamupäivällä kuun viimenen päivä muutto oltava valmis. 0 kantajaa omasta takaa, että kantajia tarvitaan. Isompia kalusteita esim sohva, sänky, pesukone ... muuttoauton saa ajettua lähes ovien eteen ja varastossa ei ole tavaraa. Vammala Asemanseutu, rivitalo. Kokemäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 30 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sievi - Sastamala, 80 m² omakotitalo kolmio
Olen muuttanut yksin suurimman osan tavaroista, mutta osa jäi vielä. Ne ovat ulkona. Takapihalla, etupihalla terasseilla sekä pannuhuoneessa. Pitäisi saada pois nopeaa sieltä. Pääsisin hakemaan ne kyllä myöhemmim, mutta asunto pitää olla tyhjillään pian. Sievi keskusta, omakotitalo. Äetsä keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 47 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Sastamala

Sastamalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Sastamalaan muutto ja kaupunkitietoa

Sastamala on kaupunki Pirkanmaan maakunnassa, Satakunnan maakuntarajan tuntumassa. Kaupunki sijaitsee Tampereen, Turun ja Porin muodostamassa kolmiossa hyvien liikenneyhteyksien varrella valtateiden 11 ja 12 sekä Pori-Tampere rautatatien halkomana lähellä kasvukeskuksia. Keskeinen sijainti luo kaupungille erinomaiset puitteet alueen kehittämiselle.

Pinta-alaltaan Sastamala on Pirkanmaan suurin kunta ja monella tapaa vireä kaupunki. Kaupungissa on hyvät kaupalliset ja julkiset palvelut.

Kokemäenjoki Rautaveden kansallismaisemineen elävöittää kaupunkikeskustaa ja laaja maaseutu peltoineen ja metsineen luo toimeentuloa ja antaa mahdollisuuksia harrastuksiin.

Muita suosittuja paikkakuntia: Pori, Valkeakoski, Rauma, Ulvila, Hämeenkyrö ja Kankaanpää

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Sastamala »