Muuttopalvelu Maarianhamina


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Maarianhaminassa, Maarianhaminasta, tai Maarianhaminaan? Aloita Maarianhamina muutto kilpailuttamalla muutto Muuttomaailman sivuilla. Jätä tarjouspyyntö ja välitämme sen yli 300 muuttofirmalle Suomen sisällä. Lue myös muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä yrityksistä ja lopulta valitse sinulle sopivin muuttopalvelu muuttamaan sinua.

Jos sinulla ilmenee kysymyksiä muuttofirmoille, voit myös keskustella heidän kanssaan palvelussa. Muuton päätyttyä voit jättää arvostelun muuttofirmasta myös itse. Tee muutosta itsellesi ja muuttofirmalle helpompaa lukemalla, tai tulostamalla Suomen kattavin muuttajan muistilista.

Kilpailuta muuttopalvelu Maarianhamina »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Maarianhaminassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Maarianhaminassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Maarianhamina muuttoja ja kokemuksia

Muutto Vaasasta Maarianhaminaan

Lasinen ruokailupöytä muuten ei yhden hklön asunnossa tai varastossa paljon tavaraa. Pari miestä riittää varmaan kantamaan. Laivamatkat edessä.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Porista valittiin muuttoon Vaasasta Mariehaminaan. Muutto tehtiin urakkahinnoitellusti, koska muuttomatka oli pitkä ja pitkissä muutoissa urakkahinta tulee muuttajalle edullisemmaksi. Muuton kustannuksiin sisältyi muuttoauto, kaksi muuttomiestä, laivamatkat, alv, nokkakärryt, polttoaineet ja vakuutukset. Muuton yksityiskohdista puhuttiin muuttofirman kanssa puhelimessa. Kun jätät tarjouspyynnön Muuttomaailma.fi:ssä, voit saada tarjouksia muuttofirmoilta joista et ole ollut edes tietoinen.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki meni juuri niinkuin oli sovittu. Mitään tärkeää ei hajonnut. Muuttaja pariskunta oli erittäin asiallisia ja erittäin ystävällisiä."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Aivan mahtavat muuttomiehet! Kaikki sujui erinomaisesti. Suosittelemme lämpimästi.

Muutto Vantaa - Lohja

Reippaita muuttomiehiä, muutto tehtiin nopeasti ja ilman koheltamista, ei vahinkoja, siistiä työtä.

Muutto Raisio - Naantali

Reippaita kavereita, sujui joustavasti!

Muutto Salo - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Maarianhaminassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Maarianhamina - Helsinki, 60 m² rivitalo kaksio
Minulla ei ole kantajia isoille ja painaville tavaroille, itse voimme kantaa kevyempiä tavaraoita. Tarvitsen n 15 muuttolaatikkoa. Näiden kantaminen kuuluisi pakettiin, lisäksi n 20 banaanilaatikkoa. Isoista tavaroista siirretään yksi 160x200m sänky (saa kahteen osaan), keittiön pöytä 120cm*80cm ja tuolit (kevyet ja menevät kaikki päällekkäin) , kaksi sohvaa 193cm ja 175cm pitkät, peilikaappi 100cm*62cm, kolme lipastoa 62cm*62cm, yksi pitkä kevyt vaatekaappi, televisio . Lisäksi kolme polkupyörää pihavarastoon sekä 2-3 kaappia kellari/ullakkovarastoon (nämä saattaa jäädä poiskin). Osa banaanilaatikoista menee varastoihin. Auton saa ajettua vanhassa osoitteessa etuoven eteen, tavaroita saa kannettua ulos myös takaovesta jos katsotaan että se on helpompaa. Uuden asunnon edessä auton saa ulko-oven eteen. Maarianhamina keskusta, rivitalo. Munkkivuori-Niemenmäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Maarianhamina, 46 m² kerrostalo kaksio
Ainakin 1 kantaja (minä) löytyy omasta puolesta. Olisi parasta jos muutto tapahtuisi arkipäivänä 9 - 15:30, jolloin lähtökohteessa pääsee ajamaan suoraan rapun oven eteen (muutoin portit lukossa). Huom: rapun eteen saa ajaa vain pakettiautolla - kannella on painorajoitus. Jos rapun eteen ei pääse ajamaan, kantomatka ulkona on hiukan pidempi: 50m kantta pitkin tai yhdet ulkoraput kellarioven edestä. Tavaroina on: Sänky: LSK: 140x200x50, Puinen Sängynpääty: LSK: 152x140x5, Sohva (isoin kaluste): LSK: 230x95x80, TVTaso: LSK: 135x42x45, lattiamatto, ikean hylly SLK: 40x110x145, ikean sähköpöytä KSL: 70x80x120. Sohva ei saa likaantua, se on suojattava esim muovilla. Näistä ainakin sohva tulee kantaa portaita lähteessä alas ja kohteessa ylös. Kohteessa oleva hissi on pieni, joten sinne ei mahdu juuri mitään, mutta portaita on vain kaksi 1->2->3. Kaikki muut pientavarat on siirretty itse. Etelä-Leppävaara, kerrostalo. Maarianhamina keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Maarianhamina - Helsinki, 39 m² kerrostalo yksiö
Tarvitaan muuttoauto kuljettajineen. Kantajia tarvitaan kaksi. (Omia kantajia ei ole, me asukkaat avustamme kevyissä hommissa.) Muuttoauton saa molemmissa kohteissa lähelle ovea. Pakkaamme ja puramme itse. Muuttolaatikoita tarvitaan lainaan 40. Erityisen suuria tai painavia huonekaluja tai kodinkoneita ei ole. Suurimmatkin huonekalut (ruokapöytä, pieni kirjahylly, kaksi runkopatjaa) ovat helposti kahden kannettavissa. Ei pianoa, näillä näkymin ei pesukonetta. Muuttokuorman lisäksi uuteen asuntoon noudetaan kahdenistuttava sohva (ei kovin painava). Maarianhamina keskusta, kerrostalo. Herttoniemi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jyskä - Maarianhamina, 70 m² kerrostalo kolmio
Muuttofirma kantaa kaikki tavarat kummassakin päässä eli kaksi kantajaa tarvitaan. Kannettavana on kolme sänkyä patjoineen yöpöydät, pari lipastoa,meikkipöytä, sohva, sähköpiano (ei kovin painava), tv taso, keittiön pöytä ja tuolit sekä n. 10-15 laatikollista irtainta, sohvapöytä ja jotain pientä lisäksi. Kaikki valmiiksi pakattuna pahvilaatikoihin ja kalusteet purettuna, mikäli tarvii. Ei isoja kodinkoneita ollenkaan. Muuttoauto pääsee kummassakin päässä oven eteen. Ei varastoa tyhjennettävänä. Ei tarvetta pakkaus-tai purkuavulle. Jyskä, kerrostalo. Maarianhamina keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Maarianhamina

Maarianhaminassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Maarianhaminaan muutto ja kaupunkitietoa

Maarianhamina on perustettu vuonna 1861 ja se kuuluu Ahvenanmaan maakuntaan. Maarianhaminassa asuu lähes puolet Ahvenanmaan väestöstä, ja asukaslukumäärä oli mittauksien mukaan viimeksi 11 658 ihmistä. Maarianhaminaa tituleerataan Suomen suurimmaksi ruotsinkieliseksi kaupungiksi, koska 83,5% ihmisistä puhuu siellä äidinkielenään ruotsia ja suomea puhuu noin 5.9% väestöstä. Muunkielisiä on 10.6% väestöstä.

Maarianhaminan viereisiä isompia paikkakuntia Suomen puolella ovat Uusikaupunki, Turku, Naantali ja Kaarina.

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Maarianhamina »