Muuttopalvelu Maarianhamina


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Maarianhamina

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Maarianhaminassa, Maarianhaminasta, tai Maarianhaminaan? Aloita muuton suunnittelu kilpailuttamalla muutto Muuttomaailman sivuilla. Jätä tarjouspyyntö ja välitämme sen yli 250 muuttofirmalle Suomen sisällä. Lue myös muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä yrityksistä ja lopulta valitse sinulle sopivin muuttopalvelu muuttamaan sinua.

Jos sinulla ilmenee kysymyksiä muuttofirmoille, voit myös keskustella heidän kanssaan palvelussa. Muuton päätyttyä voit jättää arvostelun muuttofirmasta myös itse. Tee muutosta itsellesi ja muuttofirmalle helpompaa lukemalla, tai tulostamalla Suomen kattavin muuttajan muistilista.

Kilpailuta muuttopalvelu Maarianhamina »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Maarianhaminan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Vaasasta Maarianhaminaan

Lasinen ruokailupöytä muuten ei yhden hklön asunnossa tai varastossa paljon tavaraa. Pari miestä riittää varmaan kantamaan. Laivamatkat edessä.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Porista valittiin muuttoon Vaasasta Mariehaminaan. Muutto tehtiin urakkahinnoitellusti, koska muuttomatka oli pitkä ja pitkissä muutoissa urakkahinta tulee muuttajalle edullisemmaksi. Muuton kustannuksiin sisältyi muuttoauto, kaksi muuttomiestä, laivamatkat, alv, nokkakärryt, polttoaineet ja vakuutukset. Muuton yksityiskohdista puhuttiin muuttofirman kanssa puhelimessa. Kun jätät tarjouspyynnön Muuttomaailma.fi:ssä, voit saada tarjouksia muuttofirmoilta joista et ole ollut edes tietoinen.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki meni juuri niinkuin oli sovittu. Mitään tärkeää ei hajonnut. Muuttaja pariskunta oli erittäin asiallisia ja erittäin ystävällisiä."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Suosittelen, kaikki meni hyvin, paitsi olisi ollut hyvä että olisi ollut vielä kolman muuttomies. Luulin että auton mukana oli kuski kolmantena mutta näin ei ollutkaan. Reippaasti silti homma hoitui vaikka kestikin työpäivän verran.

Muutto Upinniemi - Mäntsälä

Nopea ja vaivaton muutto, hyvä palvelu.

Muutto Kokkola - Kokkola

Erinomainen palvelu, muutto onnistui myös nopealla varoitusajalla, kun jo valitsemani muuttofirma oli kadottanut sähköpostini roskakoriin.

Muutto Vaasa - Vaasa

Maarianhaminaan muutto ja kaupunkitietoa

Maarianhamina on perustettu vuonna 1861 ja se kuuluu Ahvenanmaan maakuntaan. Maarianhaminassa asuu lähes puolet Ahvenanmaan väestöstä, ja asukaslukumäärä oli mittauksien mukaan viimeksi 11 658 ihmistä. Maarianhaminaa tituleerataan Suomen suurimmaksi ruotsinkieliseksi kaupungiksi, koska 83,5% ihmisistä puhuu siellä äidinkielenään ruotsia ja suomea puhuu noin 5.9% väestöstä. Muunkielisiä on 10.6% väestöstä.

Maarianhaminan viereisiä isompia paikkakuntia Suomen puolella ovat Uusikaupunki, Turku, Naantali ja Kaarina.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!