Muuttopalvelu Petäjävesi


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Petäjävesissa, paikkakunnalle Petäjävesi tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Petäjävesissa.

Tutustu myös Petäjävesissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Petäjävesi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Petäjävesissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Petäjävesissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reipas kaveri, joka teki rivakasti hommia ja osallistui lastaukseen ja purkuun kuin olisi omia tavaroita ollut. Vahva suositus👍

Muutto Vaasa - Tampere

Todella hienoa ja joustavaa palvelua. Iso suositus.

Muutto Pirkkala - Jyväskylä

Muutto sujui hienosti. Suosittelen👍

Muutto Vaala - Tornio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Petäjävesissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jyväskylä - Petäjävesi, 56 m² kerrostalo kaksio
Kantajia omasta takaa vähintään 2 (kerrostalon päässä 2, omakotitalon päässä vähintään 1). Omien kantajien määrä selviää lähempänä muuttoa. Kuljettajan lisäksi 1-2 kantomiestä olisi ehkä hyvä. Asunnossa aika runsaasti tavaraa neliöihin nähden (56 neliötä). Huomioitavia isoja huonekaluja lähinnä arkkupakastin. Myös sohva, kirjahyllyjä (ei painavia, mutta korkeita), elektroniikkaa (kaiuttimet). Asunnon yhteydessä myös vinttivarasto (4krs). Asunto täytyisi saada tyhjäksi aika nopeasti maanantai-aamusta, jotta asunto ehditään siivota ja avaimet palauttaa klo 12 mennessä. Tai vaihtoehtoisesti muuttopäivä voisi olla sunnuntai 2.5. Jyväskylä keskusta, kerrostalo. Petäjävesi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jyväskylä - Petäjävesi, 46 m² kerrostalo kaksio
Pelkästään pienen kaksion tavarat, 2 aikuista ja vauva. Muuttoapuna olisi omasta takaa kaksi miestä ja kolmas olisi hyvä lisä muuttofirman puolesta, itse en pysty osallistumaan tavaroiden kantamiseen, huolehdin vauvasta ja koirasta muuttopäivänä. Tarvitsemme pakkauslaatikot kotiin tuotuna Jyväskylään ja haettuna Petäjävedeltä, laatikoita ajallisesti tarvitsemme 6 päivää yhteensä. Ei tarvita pakkausapua. Meillä on normaalien huonekalujen lisäksi iso asekaappi. Kerrostalossa on hissi ja auton saa molempien asumusten ovien eteen. 52" telkkarille olisi hyvä olla turvallinen kuljetus. Muita isoja huonekaluja pieni ruokapöytä + 4 tuolia, parisänky, osiksi menevä pinnasänky, osiin menevä divaani sohva ja kaksi lipastoa (Ikea malm-lipasto) pyykinpesukone. Kuokkala-Ristikivi, kerrostalo. Petäjävesi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Petäjävesi - Espoo, 78 m² kerrostalo kolmio
Keskikokoinen lasipöytä, lasinen tv-taso, punttipenkki(saa osiin) ja painot, 3-istuttava sohva, nojatuoli, 80cm leveä sänky, 120cm leveä sänky(kevyt, lastulevyä), kaksi n.160cm korkeaa 50cm leveää kevyttä hyllyä, n. 120cm x80cm puinen keittiön pöytä, 8kpl tuoleja, puinen pieni kirstu, 2 peiliä, n.25 kevyttä banaanilaatikkoa, n 10 jätesäkkiä vaatetta yms pikkutavaraa. Verkkokellarissa n.6 baananilaatikkoa. Tietokone ja näyttö. Petäjävesi keskusta, kerrostalo. Espoon keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Petäjävesi - Kuopio, 51 m² kerrostalo kaksio
Tarve olisi kahdelle kantajalle. Itse pääsen kantamaan kevyempiä tavaroita ja äitini ei voi kantaa mitään. Koska muutto on pienempään 40 neliön asuntoon niin paljon jää tavaraa pois mitä ei muuteta. Auton voi ajaa eteen ja kodinkoneista vain pesukone tulee mukaan kun on kyse vuokra-asunnosta. Tarkemmin katsotaan heinäkuun alussa mahtuvatko sinne kaapistot. Olisi tarve muuttolaatikoille, eli maksaako ne tai saako niistä hyvän tarjouksen useammalle viikolle että äitini voisi pakkaamisen aloittaa jo heinäkuun alussa kun itse asun Helsingissä enkä voi pakkaamisessa auttaa. Yhteydenotto vain s-postitse koska teen vuorotyötä. Petäjävesi keskusta, kerrostalo. Männistö, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 33 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Petäjävesi

Petäjävesissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Petäjävesi »