Muuttopalvelu Petäjävesi


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Petäjävesissa, paikkakunnalle Petäjävesi tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Petäjävesissa.

Tutustu myös Petäjävesissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Petäjävesi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Petäjävesissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Petäjävesissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Sovitusti paikalla. Ripeää muuttamista.

Muutto Kitee - Lohja

Jo suunnitteluvaiheessa sain oikea-aikaista ja asiantuntevaa apua. Muutto toteutui ajallaan, taitavasti ja kohteliaasti hoidettuna pyynnöt huomioiden. Mukavia, hyväkuntoisia hemmoja. Hinta oli tästä kaikesta oli hyvin kohtuullinen.

Muutto Riihimäki - Tampere

Hyvin hoidettu muutto, vaikka tavaraa oli sittenkin enemmän, kuin etukäteen ilmoitin. Lainasivat jopa työkaluja, kun omat olivat hukassa. Suosittelen.

Muutto Kangasala - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Petäjävesissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jyväskylä - Petäjävesi, 46 m² kerrostalo kaksio
Pelkästään pienen kaksion tavarat, 2 aikuista ja vauva. Muuttoapuna olisi omasta takaa kaksi miestä ja kolmas olisi hyvä lisä muuttofirman puolesta, itse en pysty osallistumaan tavaroiden kantamiseen, huolehdin vauvasta ja koirasta muuttopäivänä. Tarvitsemme pakkauslaatikot kotiin tuotuna Jyväskylään ja haettuna Petäjävedeltä, laatikoita ajallisesti tarvitsemme 6 päivää yhteensä. Ei tarvita pakkausapua. Meillä on normaalien huonekalujen lisäksi iso asekaappi. Kerrostalossa on hissi ja auton saa molempien asumusten ovien eteen. 52" telkkarille olisi hyvä olla turvallinen kuljetus. Muita isoja huonekaluja pieni ruokapöytä + 4 tuolia, parisänky, osiksi menevä pinnasänky, osiin menevä divaani sohva ja kaksi lipastoa (Ikea malm-lipasto) pyykinpesukone. Kuokkala-Ristikivi, kerrostalo. Petäjävesi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Petäjävesi - Espoo, 78 m² kerrostalo kolmio
Keskikokoinen lasipöytä, lasinen tv-taso, punttipenkki(saa osiin) ja painot, 3-istuttava sohva, nojatuoli, 80cm leveä sänky, 120cm leveä sänky(kevyt, lastulevyä), kaksi n.160cm korkeaa 50cm leveää kevyttä hyllyä, n. 120cm x80cm puinen keittiön pöytä, 8kpl tuoleja, puinen pieni kirstu, 2 peiliä, n.25 kevyttä banaanilaatikkoa, n 10 jätesäkkiä vaatetta yms pikkutavaraa. Verkkokellarissa n.6 baananilaatikkoa. Tietokone ja näyttö. Petäjävesi keskusta, kerrostalo. Espoon keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Petäjävesi - Kuopio, 51 m² kerrostalo kaksio
Tarve olisi kahdelle kantajalle. Itse pääsen kantamaan kevyempiä tavaroita ja äitini ei voi kantaa mitään. Koska muutto on pienempään 40 neliön asuntoon niin paljon jää tavaraa pois mitä ei muuteta. Auton voi ajaa eteen ja kodinkoneista vain pesukone tulee mukaan kun on kyse vuokra-asunnosta. Tarkemmin katsotaan heinäkuun alussa mahtuvatko sinne kaapistot. Olisi tarve muuttolaatikoille, eli maksaako ne tai saako niistä hyvän tarjouksen useammalle viikolle että äitini voisi pakkaamisen aloittaa jo heinäkuun alussa kun itse asun Helsingissä enkä voi pakkaamisessa auttaa. Yhteydenotto vain s-postitse koska teen vuorotyötä. Petäjävesi keskusta, kerrostalo. Männistö, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 33 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Petäjävesi - Jyväskylä, 100 m²
Ei montaa huonekalua, vain osa tavaroista. Paljon vaatesäkkejä. Ei tarvitse muuttolaatikoita tms. Yksi kantomies kuskin lisäksi. Auton saa ajettua molemmissa osoitteissa ovelle. Kaksi painavaa lipastoa. Ei pesukoneita tms. Petäjävesi keskusta, rivitalo. Ritoniemi-Lohikoski, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Petäjävesi

Petäjävesissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Petäjävesi »