Muuttopalvelu Pyhäjärvi


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pyhäjärvellä, Pyhäjärvelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Pyhäjärvellä.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Pyhäjärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pyhäjärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Pyhäjärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni hyvin ja nopeastikin, ei mitään huomautettavaa:)

Muutto Kalajoki - Oulu

Koskaan ei ole muutto mennyt niin sujuvasti kuten tällä kertaa. Todella ammattitaitoista ja yksityiskohdatkin oli huomioitu viimeisen päälle. Suosittelen lämpimästi, kiitos!

Muutto Tampere - Helsinki

Kaksi reipasta kaveria hoitivat kaksioni muuton Kirkkonummelta Keravalle tehokkaasti ja hyväntuulisesti. Suosittelen!

Muutto Kirkkonummi - Kerava

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pyhäjärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pohjois-Pohjanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pyhäjärvi - Kerava, 55 m² kerrostalo kaksio
Kantajia omasta takaa on yksi. Kuljettajan lisäksi tarvitaan yksi kantaja. Muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita, apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa ei tarvita. Suurimmat ja painavimmat yksittäiset tavarat: sohvat (2+3-istuttavat), tv-taso, 42" tv, 2 kirjoituspöytää, yhden hengen sänky, 3-4 kirjahyllyä, lipasto, kuntopyörä, soutulaite, polkupyörä. Lisäksi pakattuja pahvilaatikoita, muovilaatikoita ja Kaikki muutettavat tavarat ovat asunnossa sisällä ja parvekkeella. Pyhäjärvi keskusta, kerrostalo. Kerava keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhäjärvi - Parainen, 76 m² kerrostalo kolmio
Muutan yksin, omasta takaa ei ehkä ole kantajia, kuljettajan lisäksi tarvitsen ainakin yhden kantomiehen. Tarvitsen ehkä muuttolaatikoita, tavaroiden pakkaamisessa ja purkamisessa en tarvitse apua. Isoja huonekaluja ovat kaksi nahkasohvaa ja 90 cm leveä sänky, muut tavarat ovat purettavissa osiin (kirjahyllyt, parisänky, ruokapöytä). Kodinkoneita ei tule mukaan (ostan uudet), mutta kirjalaatikoita on runsaasti. Mukaan tulee myös kaksi polkupyörää. Muuttoauton saa ajettua oven eteen molemmissa osoitteissa. Pyhäjärvi keskusta, kerrostalo. Parainen keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Pyhäjärvi, 38 m² kerrostalo yksiö
Yksi mies tulee auttamaan joten tarvitsen Teiltä yhden miehen eli sitten olisi 2 miestä kantamassa. Tarvitsen muuttolaatikoita, ne pitäisi toimittaa ensi viikon lauantaina, iltapäivällä, sovitaan klo aika myöhemmin. Tarvitsen jotain suojamuovia sängyn suojaamiseen. Televisio pitäisi suojata myös jollain. Ajatuksena on jättää joitakin huonekaluja asuntoon, ne haetaan myöhemmin kierrätykseen. Tämmöisiä ovat sohva, keittiön tuolit (4 kpl), kirjahylly ja televisiopöytä. Kaikki muu siis muutetaan uuteen asuntoon. Mukaan tulee tietokonepöytä, pelituoli, sivupöytä, sänky, pesukone. Paljon muuta tavaraa (kirjoja, leffoja ja muuta sälää). Paljon vaatteita ja kenkiä. Varastossa on jotain pikkutavaraa. Omistan myös 2 polkupyörää jotka tulevat mukaan. Koivistonkylä, kerrostalo. Pyhäjärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhäjärvi - Espoo, 95 m² rivitalo
Muutettavan asunnon huoneet ovat kolmessa tasossa. Asunnossa siis rappuset ja ahdas eteinen. Irtotavarat on tarkoitus pakata vuokralaatikoihin itse, mutta laatikoiden ja huonekalujen kuljetuksen haluaisin ulkoistaa. Kävelymatkaa ovelta autolle n. 30 metriä. Asunnon huonekalujen ja irtotavaroiden lisäksi muutettavaa on kaksi varastoa (ulkoiluvälineitä) ja terassikalusteet, johon kuuluvat mm. pöytäryhmä, pihakeinu ja terassisohva. Asunto minne muutetaan on erillistalo ja niinikään useammassa tasossa, mutta siellä saa auton ihan ulko-oven eteen. Pyhäjärvi keskusta, rivitalo. Sepänkylä-Kuurinniitty, erillistalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pyhäjärvi

Pyhäjärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pyhäjärvi »