Muuttopalvelu Pyhäntä


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pyhäntässä, paikkakunnalle Pyhäntä tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Pyhäntässä.

Tutustu myös Pyhäntässä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Pyhäntä »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pyhäntässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Pyhäntässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat todella reippaita ja jaksoivat hoitaa koko muuton kunnialla, vaikka olikin iso muutto.

Muutto Sipoo - Laukkoski

Kaksi reipasta kaveria hoitivat kaksioni muuton Kirkkonummelta Keravalle tehokkaasti ja hyväntuulisesti. Suosittelen!

Muutto Kirkkonummi - Kerava

Oikein miellyttävät työntekijät. Tekivät kokoajan oikeasti töitä eivätkä hidastelleet. Äärimmäisen kohteliaita olivat myös! Iso suositus!

Muutto Muurame - Tikkakoski

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pyhäntässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vantaa - Pyhäntä, 53 m² kerrostalo kaksio
En pysty vamman takia osallistumaan muuttoon. Kaksion tavarat täytyisi pakata n 22 muuttolaatikkoa riittää vaatteet voi panna ja häkit ja tumuttelemassa jätesäkkeihin. Mukaan ei tule sänkyä sohvaa eikä keittiönpöydän vain 2 laaitikkoa varastossa. Lisäksi tavaroiden muuttokuljetus ja purku kuorma-autosta ( tavaroita ei tarvitse purkaa laatikoista ps pakkauslaayikot jne pakkausmateriaali tarvitaan myös Pähkinärinne, kerrostalo. Pyhäntä, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kärsämäki - Pyhäntä, 50 m² rivitalo kaksio
Omasta takaa löytyy kantajia pienemmillä laatikoille yms. Mutta kaksi kantomiestä tarvitsisin pyykinpesukoneelle, sängylle, lipastolle ja sohvalle. Purkamisessa tai pakkaamisessa en tarvitse apua. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Kärsämäki keskusta, rivitalo. Pyhäntä, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhäntä - Veikkola, 56 m² rivitalo kaksio
2 kantajaa tarvitaan (ja kuski?) Muuttolaatikoita tarvitaan etukäteen, saan avaimet kuun alussa jolloin voin ryhtyä muuttamaan tavaroita. Ei tarvitse pakkaus / purkamisapua. Kodinkoneita pesukone ja kuivausrumpu. Auton saa molemmissa osoitteissa oven eteen. Piano vielä kymysmerkillä; lähteekö mukaan vai myyntiin. Sohva ei lähde, myydään pois ennen. Varasto ja vintti -tavaraa on myös mikäli en saa muutettua jo etukäteen niitä tavaroita kaikkea pois. Pyhäntä keskusta, rivitalo. Veikkola, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 56 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mikkeli - Pyhäntä, 90 m² rivitalo
Omasta takaa 2-3(-4) lähtöpäässä, määränpäässä max 2-3 omia. Painavin taitaa olla pyykkäri 2.krs, kapeat kierreportaat -nokkakärryistä ei juuri apuja kun ei mahdu niiden aisojen pituuden takia kieputtelemaan portaissa. Kalusteita normit ruokailuryhmä, sohvaa, normi lipastotasoja ym, kalusteosia reilusti, vitriini - lasiovet irrotettu, vaatesäkkejä, vielä enemmän irtosälää, pahvi- ja muovimuuttolaatikoita on omasta takaa, pienen uvv-varaston sälät, myös lasiosia. Polkupyöriä, ulkokalusteita. Sisäänkanto määränpäässä. Ei pianoa eikä flyygeliä. Kuorma-autot taipuvat rivarin eteen ja on 'ympäriajomahdollisuus'. Tarjouspyynnön kirjoitushetkellä tarkka muuttopäivä ei vielä ihan varma - riippuu lopullisesta määränpään vapautumisesta. Tarjous sitoumuksetta. Peitsari, rivitalo. Pyhäntä keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 34 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pyhäntä

Pyhäntässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pyhäntä »