Muuttopalvelu Pyhäjoki


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pyhäjoella, Pyhäjoelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Pyhäjoella.

Tutustu myös Pyhäjoella muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Pyhäjoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pyhäjoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Pyhäjoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Aivan loistava palvelu, suosittelen. Elämäni helpoin muutto. Palveluun nähden edullinen.

Muutto Kangasala - Tampere

Oikein reippaita muuttomiehiä, ja hoitivat erittäin nopeasti muuton. Avuliaita ja iloisia. 🙂

Muutto Hyvinkää - Kerava

Muutto kävi ripeästi, kaksion muutto jossa välimatka 20km meni kesti kaikkiaan 1.5h. Erinomainen palvelu, suosittelen!!

Muutto Ylöjärvi - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pyhäjoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Joensuu - Pyhäjoki, 63 m² rivitalo kolmio
Kyseessä on vain osittainen muutto, mutta mukana on muutamia sen verran isompia tavaroita, että tarvitaan 1 kantomies kuljettajan lisäksi. Isoimmat tavarat: 105cm leveä sänky, pienehkö arkkupakastin (sisältöineen), pesukone, noja- ja työtuoli, pari palaa kirjahyllyä, pieni pöytä tuoleineen, hieman kodin elektroniikkaa ja muutamia viherkasveja. Loput tavarat laatikoissa tai matkalaukuissa. Pesukoneen irrottamiseen ja asentamiseen tarvittavat työkalut olisi hyvä ottaa mukaan myös. Muuttoauton voi ajaa suoraan oven eteen Joensuussa ja suorien rappujen eteen Pyhäjoella. Utra, rivitalo. Pyhäjoki keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhäjoki - Helsinki, 45 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa 2 kantajaa, tarvitsemme 2 lisää. Yksi iso kaappi, joka painaa n. 90 kg. Meiltä löytyy liinat. Osa tavaroista kannetaan uudessa osoitteessa toiseen kerrokseen. Lähtöosoitteessa on mahdollisuus ajaa oven eteen, kohdeosoitteessa auto tulee jättää kadulle, josta kannetaan pihatietä pitkin tavarat taloon. Taloon pääsee kuistin kautta, jonne vie muutama porras. Emme tarvitse pakkaustarpeita, toki voitte laittaa tarjouksen myös muuttolaatikkovuokrasta. Pyhäjoki keskusta, kerrostalo. Tapanila, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhäjoki - Ylöjärvi, 77 m² kerrostalo kolmio
Omien kantajien määrästä ei ole vielä tarkkaa tietoa. Tarvitsisin tarjouksen todennäköisesti kuljettajan lisäksi 1-2 kantomiehestä. Tavarat saadaan kyllä pakattua ja purettua itse. Pahvilaatikoita on jonkin verran omasta takaa, mutta ainakin sohvaa ja runkopatjoja suojaamaan olisi ehkä hyvä olla jotain pakkausmuovia yms. Mahdollisesti tarvetta myös muuttolaatikoille. Kaikki tavarat pitäisi mahtua hissiin. Tiskikone, pesukone, arkkupakastin, vuodesohva ja sängyt ovat suurimmat kalusteet. Sängyistäkin kaikki ovat "yhden" hengen sänkyjä eli parisänkykin muodostuu kahdesta runkopatjasta. Asunnon lisäksi on häkkivarasto sekä ulkoiluvälivarastossa pyöriä yms pihavälineitä. Auton saa ajettua oven viereen. Ja kaikkien tavaroiden pitäisi mahtua hissiin. Uudessa asunnossa makuuhuoneet ja suihkutilat/pyykipesutilat yläkerrassa. Pyhäjoki keskusta, kerrostalo. Manninmäki-Haavisto, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhäjoki - Vantaa, 52 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen muuttolaatikot. 2 kantajaa. Omastaa takaa 1(+1 kantajaa, itse en voi raskaimpiin osallistua). Isoimmat muutettavat sänky (menee pieniin osiin, sohva, tv-taso, mahdollisesti pyykkikone. Ovien eteen ajaminen onnistuu molemmissa päissä. Pakkaan ja puran tavarat itse kunhan saan laatikot. Lähtöasunto 52 neliötä, asunto johon muutetaan 86 neliötä. Pyhäjoki keskusta, kerrostalo. Myyrmäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pyhäjoki

Pyhäjoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pyhäjoki »