Muuttopalvelu Pyhäjoki


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pyhäjoella, Pyhäjoelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Pyhäjoella.

Tutustu myös Pyhäjoella muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Pyhäjoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pyhäjoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Pyhäjoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto meni aikataulun mukaisesti ja nopeasti ja kaikki sujui niinkuin sovittiin. Tavarat laitettiin autoon nopeasti ja turvallisesti. Kantaminen sujui myös nopeasti reippaan muuttonuorukaisen kanssa.

Muutto Lapua - Helsinki

Mukavat,ripeät ja järkevät muuttomiehet. Työ maistui ja muutto sujui todella nopeasti. Aion jatkossakin käyttää tätä firmaa ehdottomasti! Ei tarvinnut itse tehdä mitään koska olivat niin nopeita. Siivosin asuntoa siinä samalla kun miehet teki töitä.

Muutto Helsinki - Helsinki

Ammattimaista työtä, tavarat siirtyivät nopealla tahdilla uuteen osoitteeseen. Ei edes se, että lähtöosoitteessa oltiin hissittömän talon neljännessä kerroksessa, saanut tehokasta asennetta hyytymään. Fiksu ja ammattimainen porukka joka tavalla.

Muutto Nokia - Nokia

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pyhäjoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pyhäjoki - Helsinki, 45 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa 2 kantajaa, tarvitsemme 2 lisää. Yksi iso kaappi, joka painaa n. 90 kg. Meiltä löytyy liinat. Osa tavaroista kannetaan uudessa osoitteessa toiseen kerrokseen. Lähtöosoitteessa on mahdollisuus ajaa oven eteen, kohdeosoitteessa auto tulee jättää kadulle, josta kannetaan pihatietä pitkin tavarat taloon. Taloon pääsee kuistin kautta, jonne vie muutama porras. Emme tarvitse pakkaustarpeita, toki voitte laittaa tarjouksen myös muuttolaatikkovuokrasta. Pyhäjoki keskusta, kerrostalo. Tapanila, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhäjoki - Ylöjärvi, 77 m² kerrostalo kolmio
Omien kantajien määrästä ei ole vielä tarkkaa tietoa. Tarvitsisin tarjouksen todennäköisesti kuljettajan lisäksi 1-2 kantomiehestä. Tavarat saadaan kyllä pakattua ja purettua itse. Pahvilaatikoita on jonkin verran omasta takaa, mutta ainakin sohvaa ja runkopatjoja suojaamaan olisi ehkä hyvä olla jotain pakkausmuovia yms. Mahdollisesti tarvetta myös muuttolaatikoille. Kaikki tavarat pitäisi mahtua hissiin. Tiskikone, pesukone, arkkupakastin, vuodesohva ja sängyt ovat suurimmat kalusteet. Sängyistäkin kaikki ovat "yhden" hengen sänkyjä eli parisänkykin muodostuu kahdesta runkopatjasta. Asunnon lisäksi on häkkivarasto sekä ulkoiluvälivarastossa pyöriä yms pihavälineitä. Auton saa ajettua oven viereen. Ja kaikkien tavaroiden pitäisi mahtua hissiin. Uudessa asunnossa makuuhuoneet ja suihkutilat/pyykipesutilat yläkerrassa. Pyhäjoki keskusta, kerrostalo. Manninmäki-Haavisto, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhäjoki - Vantaa, 52 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen muuttolaatikot. 2 kantajaa. Omastaa takaa 1(+1 kantajaa, itse en voi raskaimpiin osallistua). Isoimmat muutettavat sänky (menee pieniin osiin, sohva, tv-taso, mahdollisesti pyykkikone. Ovien eteen ajaminen onnistuu molemmissa päissä. Pakkaan ja puran tavarat itse kunhan saan laatikot. Lähtöasunto 52 neliötä, asunto johon muutetaan 86 neliötä. Pyhäjoki keskusta, kerrostalo. Myyrmäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Joensuu - Pyhäjoki, 46 m² kaksio
Minulla ei ole paljon tavaraa. Kaksi kokoon laitettavaa pöytää, kahdessa osassa oleva jenkkisänky, lapsen sänky, iso tv-taso ja sen lisäksi pienempiä tavaroita. Tarvitsen apua ainoastaan tv-tason, kahden nojatuolin ja astianpesukoneen liikuttamisessa. Niin mahdollisesti yksi kantomies jos kuljettaja ei kanna tavaroita. Tavaraa saattaa olla jopa vähempi jos onnistun myymään osan tässä parin viikon aikana. Uskoisin kaikkien tavaroiden mahtuvan isoon pakettiautoon. En tarvitse apua pakkaamisessa. Noljakka, rivitalo. Pyhäjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pyhäjoki

Pyhäjoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS, 17.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pyhäjoki »