Muuttopalvelu Ranua


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Ranuassa, paikkakunnalle Ranua tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Ranuassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Ranua »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ranuassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Ranuassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni nappiin jo alusta saakka. Sain hyvän tarjouksen, jossa kaikki oli eritelty. Aikataulu piti täysin. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja käytös kohteliasta. Tuli turvallinen olo, kun kodin tavaroita olen muuttamassa. Suosittelen lämpimästi!

Muutto Uusikaupunki - Kaskinen

olemme tyytyväisiä kaikki sujui erinomaisesti

Muutto Liminka - Keminmaa

Muutto sujui moitteitta. Muuttoauto ja miehet saapuivat paikalle ajalleen ja työt hoidettiin ripeästi. En voi kuin suositella kaikille.

Muutto Kouvola - Lapinlahti

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ranuassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Lappi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Espoo - Ranua, 91 m² rivitalo
Meillä on 2 aikuista ja neljä pientä lasta perheessä. 3-5 kantajaa omasta takaa Espoossa, vähintään 2 Ranuan päässä. Isoimpia tavaroita 2 kirjahyllyä (1x2,5 m), pieni pakastin, juoksumatto (80 kg), sohva (2 m x 80 cm), keittiön pöytä. Sängyt saa kokoon. Varastossa, ulko- oven vieressä on hiukan tavaraa. Muuttoauton saa oven eteen. Muuttopäivä ei ole ehdoton, mutta mielellään viikolla 29. Kalajärvi, rivitalo. Ranua keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 24 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ranua - Rovaniemi, 45 m² rivitalo kaksio
Hei, muutan yksin Ranualta Rovaniemelle rivitalon asunnon perus huonekalut sohva, pari sänky tai vuode, tv-taso sekä keittiön pöytä ja tuolit 4 kpl jalat irrallisena -ja ainoana painava pyykinpesukone, muut pienemmät tavarani olisi hyvä saada muutto firman kunnollisiin laatikkoihin mutta aikaa tässä on pakata omiinkin hommaamiini kunnollisiin muutto lootiin tai hakea teiltä itse etukäteen lainaan laatikot. !! n, 7 pv aiemmin. Tv sekä pyöräni tulisivat vielä muuttoon mukaan toiselle paikkakunnalle. Muuttoapua minä en tarvitse, kantoapua on. Elikkä muuttoauto vain ainoana pakollisena. ??Jonka saa ajettua aivan tavaroiden viereen rivitalon eteen jotka valmiina laatikoissa tai sovittuna aikana muutto päivänä ulkona valmiina, varastostani (ulko tulee pyörä mukaan ja joitain irto tavaroita ja muutama laatikko jotka nekin vain minun kaverini riskinä miehinä nostavat autoon suoraan ?? Eli auton saa täällä päässä aivan tavaroiden viereen metrin päähän 🙂 Paikka johon muutan on sama homma. En tarvitse kanto apua Rovaniemelläkään kerrostalon pihalta kuin auton ja kuljettajan vain. Ranua keskusta, rivitalo. Rovaniemi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ranua - Ii, 80 m² rivitalo kolmio
Rivitalo huoneisto ja varasto. Raskain huonekalu on pakastearkku ja pesukoneet. Tarvitaan muuttolaatikoita 35 kpl jotka pakkaamme ja puramme itse. Apua tarvitaan vain kuljetukseen ja kuorman täyttöön sekä purkuun. Muuttoauton saa oven eteen kummassakin paikassa. Kuljettajan lisäksi voisi olla yksi kantaja, omasta takaa on kaksi kantajaa. Ranua keskusta, rivitalo. Ii keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ranua - Helsinki, 11 m² kerrostalo yksiö
Noin 40 muuttolaatikkoa ja sängyn runko 120*200. Lähtöpaikassa puoli kerrosta rappusia ylös, Helsingissä osa laatikoista k-kerroksen varastoon, hissi, osa 3. Krs asunto, hissi, muutama laatikko parin minuutin päässä olevaan kellarivarastoon, ei hissiä. Osassa laatikoita särkyvää, kuten lasia yms. Ranua keskusta, kerrostalo. Itä-Pasila, kerrostalo.
Asiakas sai 14 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ranua

Ranuassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ranua »