Muuttopalvelu Ranua


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Ranuassa, paikkakunnalle Ranua tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Ranuassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Ranua »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ranuassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Ranuassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto Tampereelta Pohjois-Karjalaan sujui ilman mitään mutkia rennosti ja joutuisasti hyvällä työilmapiirillä. Todella voimme suositella tätä firmaa muillekin!

Muutto Tampere - Liperi

En enää koskaan muuta ilman muuttofirmaa, niin paljon paremmin homma hoitui firman kanssa kuin ilman sitä.

Muutto Kuopio - Helsinki

Reippaat ja ystävälliset muuttomiehet, muutto Turkuun helpottui huomattavasti ja sujui odotettua nopeammin! Suosittelen ehdottomasti 😍

Muutto Vantaa - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ranuassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Ranua - Rovaniemi, 45 m² rivitalo kaksio
Hei, muutan yksin Ranualta Rovaniemelle rivitalon asunnon perus huonekalut sohva, pari sänky tai vuode, tv-taso sekä keittiön pöytä ja tuolit 4 kpl jalat irrallisena -ja ainoana painava pyykinpesukone, muut pienemmät tavarani olisi hyvä saada muutto firman kunnollisiin laatikkoihin mutta aikaa tässä on pakata omiinkin hommaamiini kunnollisiin muutto lootiin tai hakea teiltä itse etukäteen lainaan laatikot. !! n, 7 pv aiemmin. Tv sekä pyöräni tulisivat vielä muuttoon mukaan toiselle paikkakunnalle. Muuttoapua minä en tarvitse, kantoapua on. Elikkä muuttoauto vain ainoana pakollisena. ??Jonka saa ajettua aivan tavaroiden viereen rivitalon eteen jotka valmiina laatikoissa tai sovittuna aikana muutto päivänä ulkona valmiina, varastostani (ulko tulee pyörä mukaan ja joitain irto tavaroita ja muutama laatikko jotka nekin vain minun kaverini riskinä miehinä nostavat autoon suoraan ?? Eli auton saa täällä päässä aivan tavaroiden viereen metrin päähän 🙂 Paikka johon muutan on sama homma. En tarvitse kanto apua Rovaniemelläkään kerrostalon pihalta kuin auton ja kuljettajan vain. Ranua keskusta, rivitalo. Rovaniemi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ranua - Ii, 80 m² rivitalo kolmio
Rivitalo huoneisto ja varasto. Raskain huonekalu on pakastearkku ja pesukoneet. Tarvitaan muuttolaatikoita 35 kpl jotka pakkaamme ja puramme itse. Apua tarvitaan vain kuljetukseen ja kuorman täyttöön sekä purkuun. Muuttoauton saa oven eteen kummassakin paikassa. Kuljettajan lisäksi voisi olla yksi kantaja, omasta takaa on kaksi kantajaa. Ranua keskusta, rivitalo. Ii keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ranua - Helsinki, 11 m² kerrostalo yksiö
Noin 40 muuttolaatikkoa ja sängyn runko 120*200. Lähtöpaikassa puoli kerrosta rappusia ylös, Helsingissä osa laatikoista k-kerroksen varastoon, hissi, osa 3. Krs asunto, hissi, muutama laatikko parin minuutin päässä olevaan kellarivarastoon, ei hissiä. Osassa laatikoita särkyvää, kuten lasia yms. Ranua keskusta, kerrostalo. Itä-Pasila, kerrostalo.
Asiakas sai 14 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Ranua, 17 m² kerrostalo yksiö
Muutan pois 17 neliön opiskelijasolusta, joten kaikki siirrettävä löytyy helposti samassa paikasta. Isoimmat mukaan lähtevät kamat ovat sänky, tietokonepöytä, polkupyörä ja pyykinpesukone sekä tv-taso. Valtaosa omaisuudesta on kuitenkin vain pientä tilpehööriä, jonka koitan pakata hyvin. Kerrostalon hissi on niin iso, että kaikki tavarat saadaan menemään sillä. Uskoisin saavani muuttoavuksi ainakin pari kolme kaveria täällä Oulun puolella. Ranuan puolen asunto on onneksi rivitalo, eli siellä kaiken pitäisi sujua helposti. Autolla pääsee suoraan ovelle. Tarvitsen siis auton ja kuskin. Muutama muuttolaatikko voisi myös tulla tarpeeseen. Välivainio, kerrostalo. Ranua keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ranua

Ranuassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H., 13.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ranua »