Muuttopalvelu Rantasalmi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Rantasalmissa, paikkakunnalle Rantasalmi tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Rantasalmissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Rantasalmi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Rantasalmissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Rantasalmissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin reipas ja tehokas meininki, eipä olisi uskonut että tuntilaskutuksella. Suosittelen lämpimästi!

Muutto Kuopio - Kuopio

Ihanan pippuriset voimanaiset hoitivat homman kotiin! Kiitos!

Muutto Seinäjoki - Seinäjoki

olemme tyytyväisiä kaikki sujui erinomaisesti

Muutto Liminka - Keminmaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Rantasalmissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Rantasalmi - Varkaus, 78 m² rivitalo kolmio
Kaksii sohvaa 3ja2istuttavat.2lasivitriinii .1 kirjahylly 3nojatuolia.metri120 CM jenkkisänky. Pakastin pyykinpesukone. Piironki. Kuuden istuttava keittiönpöytä have 6 tuolia. Pihakaluste settin. Muuttol laatikoita noin 20 kpl. Sekä pienempiä tavaroita. Voi olla 2pyörää. Martina have täkkejä sekä vaate pusseja. Auton saa ajettua oven eteen. On varasto sijaitsee lähellä. Kantajia omastatakaa 3-4. Kuljettaja sekä kantaja. Ajankohta on alustava. Rantasalmi keskusta, rivitalo. Käpykangas, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rantasalmi - Kuopio, 140 m² omakotitalo
Kantajia ei ole omasta takaa, joten kuljettajan lisäksi arvioisin tarvittavan ainakin 2 miestä (jos ovat tarpeeksi riuskoja), sillä kerrostalon hissi on todella pieni ja kerroksiin joutuu kantamaan (ei kierreportaita). Muovisia tukevia muuttolaatikoita tarvitsisin, sillä kirjoja ja astioita on kohtuullisen paljon. Pakkaamiseen tai purkamiseen ei tarvitse apua, jos muuttolaatikot tulevat ainakin 4 päivää ennen muuttoa ja saavat olla ehkä 2-3 päivää muuton jälkeen. Painavin huonekalu on vuodemekanismilla varustettu todella painava sohva. Muuta kalustoa mm: parivuode, jonka saa purettua rungon osalta, kuuden hengen ruokapöytä, pari nojatuolia, pienehkö pakastinkaappi (jää kerrostalon autotalliin),90 cm leveä moottoroitu sänky, kirjahylly, pienehkö kirjakaappi, kirjoituspöytä, tv-taso ja jotain pienempiä huonekaluja. Molemmissa päissä muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Omakotitalossa osa tavaroista (esim. pakastin) tulee mahdollisesti varaston puolelta, josta tosin on helpompi kantaa kuin asunnosta (asunnosta pari porrasaskelmaa, varastosta ei portaita). Muuttopäivät vaihtoehtoisia, mutta muutto mieluimmin alkuviikosta. Rantasalmi keskusta, omakotitalo. Kuopio keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rantasalmi - Tampere, 64 m² kolmio
Tarvitsemme vähintään yhden kantajan. Meillä muutama kantaja myös itsellä. Mitään kodinkoneita muutossa ei ole. Suurimmat huonekalut kaksi (kolmen istuttavaa) sohvaa. Ja kaksi vaatekaappia molemmat pari ovilla. Rantasalmi keskusta, rivitalo. Osmonmäki-Petsamo, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rauma - Rantasalmi, 57 m² kerrostalo kaksio
Kyseessä on kotimuutto ja asunnon kaikki tavarat lähtevät mukaan. Kuljettajan lisäksi tarvitsen 1 kantomiehen. Pakkaustarvikkeita on omasta takaa. Suoritan itse pakkaamisen. Muuttoauton voi ajaa oven eteen. Kellarivarastosta löytyy 4 kesärengasta ja polkupyörä, muita varastoja ei ole. Isoin huonekalu on 3 istuttava sohva. Pesukone tulee mukaan. Uotila, kerrostalo. Rantasalmi keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 32 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Rantasalmi

Rantasalmissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Rantasalmi »