Muuttopalvelu Rantasalmi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Rantasalmissa, paikkakunnalle Rantasalmi tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Rantasalmissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Rantasalmi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Rantasalmissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Rantasalmissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hommat hoituivat ripeästi ja luotettavasti! Lisämaksua vastaan toimittivat myös romuja sorttiasemalle, mikä teki muuttoprosessistani oikein sujuvan. Nyt harmittaa enää se etten ottanut myös siivouspalvelua tältä firmalta.

Muutto Helsinki - Helsinki

Muutto hoitui todella tehokkaasti. Muuttomiehet olivat ajoissa paikalla, suojasivat huonekalut ja kantoivat kaiken myös kohteessa halutuille paikoille. Täyden kympin suoritus!

Muutto Tampere - Pirkkala

Muutto etelästä pohjoiseen 900km päähän onnistui oikein mukavasti! Kuljettaja oli reipas ja auttavainen, suosittelen!

Muutto Orimattila - Sirkka

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Rantasalmissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Rantasalmi - Tampere, 64 m² kolmio
Tarvitsemme vähintään yhden kantajan. Meillä muutama kantaja myös itsellä. Mitään kodinkoneita muutossa ei ole. Suurimmat huonekalut kaksi (kolmen istuttavaa) sohvaa. Ja kaksi vaatekaappia molemmat pari ovilla. Rantasalmi keskusta, rivitalo. Osmonmäki-Petsamo, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rauma - Rantasalmi, 57 m² kerrostalo kaksio
Kyseessä on kotimuutto ja asunnon kaikki tavarat lähtevät mukaan. Kuljettajan lisäksi tarvitsen 1 kantomiehen. Pakkaustarvikkeita on omasta takaa. Suoritan itse pakkaamisen. Muuttoauton voi ajaa oven eteen. Kellarivarastosta löytyy 4 kesärengasta ja polkupyörä, muita varastoja ei ole. Isoin huonekalu on 3 istuttava sohva. Pesukone tulee mukaan. Uotila, kerrostalo. Rantasalmi keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 32 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rantasalmi - Mikkeli, 31 m² kerrostalo yksiö
Yksiön normaalikalusto (tv-taso, sänky, lipasto ja 2 istuttava ruokaryhmä sekä hylly. Myös yksittäisiä pahvilaatikoita. En tarvitse pakkaus/siivousapua. Tarvitsen muuttoauton ja kuljettajan joka toimii kantoapuna. Omasta takaa löytyy loput kantajat. Muuttoauton saa ajettua molempien asuntojen ovien eteen. Muutettavassa asunnossa on häkkivarasto, mutta tavaran määrä vähäinen. Rantasalmi keskusta, kerrostalo. Mikkeli keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rantasalmi - Siilinjärvi, 55 m² rivitalo kaksio
Kummassakin päässä asuntona on rivitalo-osake. Kuljettajan lisäksi tarvitaan toinen kantaja. Muuttomiehiä ei ole omasta takaa. Auton saa ihan oven eteen kummassakin päässä. Isoimmat kalusteet ovat sohva ja sänky, mahdollisesti pyykkikone. Tavallinen rivitaloasunnon ulkovarasto. Tarvitaan kelmumuovia, jolla lipastojen laatikostot "sidotaan" kiinni. Kalusteet ovat Ikean tuotantoa. Pakkausapua tai muuta materiaalia ei tarvita. Rantasalmi keskusta, rivitalo. Siilinjärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Rantasalmi

Rantasalmissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS, 17.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Rantasalmi »