Muuttopalvelu Simo


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Simossa, paikkakunnalle Simo tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Simossa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Simo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Simossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Simossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat taitavia ja mukavia!

Muutto Valkeakoski - Valkeakoski

Muutto ei voisi kivuttomammin sujua, 10+ palvelu.

Muutto Joensuu - Kuopio

Tehokkaita miehiä. Kaikki sujui, kuten sovittu. Käytän ko. Muuttofirmaa jatkossakin, jos tarve.

Muutto Espoo - Lappeenranta

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Simossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Simo, 50 m² omakotitalo kaksio
Helsingissä omia kantajia 1-2 kpl, Simossa kantajia vähintään 4 kpl. En tarvitse muuttolaatikoita tai apua pakkaamisessa/purkamisessa. Huonekaluja tulee vain 120 cm sänky, lipasto, arkkupakastin, rahi ym pientä. Polkupyörä. Huonekasveja. Laatikoita 20-30 kpl. Helsingissä muuttoauton saa kadulle ajettua (n 3 m ulko-ovesta), kannettava portista, omakotitalon 2. kerros, ahtaat käytävät. Simossa muuttoauton saa oven eteen ja rivitaloasunto. Tapanila, omakotitalo. Simo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Simo, 40 m² kerrostalo yksiö
Tavaroiden siirto Helsingin asunnosta lapsuuden kodin varastoon Simoon Etelä-Lappiin. Ajomatkaa on noin 8 tuntia, tavaroiden nouto mieluiten aamulla siten, että ne saadaan kohteeseen saman päivän iltapäivänä tai illalla. 1 tai 2 kantajaa jo omasta takaa, sekä muutettavassa kohteessa, että muuttokohteessa, kuljettajan lisäksi ei tarvita kantomiehiä. Pakkaamiseen tai purkamiseen ei tarvita apua. Isoja huonekaluja: 1 tai 2 sänkyä, 1 modulaarinen sohva, 2 pientä pöytää, 3 melko kevyttä Ikean hyllyä, kapea ja matala tv-taso. Loput tavaroista on laatikoissa tai säkeissä --> yhden hengen talouden tavaroiden pitäisi mahtua helposti pieneenkin muuttoautoon Munkkivuori-Niemenmäki, kerrostalo. Simo keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Simo - Turku, 80 m² kerrostalo kolmio
Tarvitaan kuljettaja ja kantomies, ei kantajaa omasta takaa. Tavararoiden pakkaamiseen/purkamiseen ei tarvita apua. Mihin hintaan voisi muuttolaatikoita saada? Isoja huonekaluja mm.: sohva, makuuhuoneen sängyt, iso keittiön pöytä, korkea pakastinkaappi, ikean vitriinikaappi, Malm-lipastoja, tv-taso, kirjoituspöydät ja ehkä vaatekaapit (varmistuu lähiviikkojen aikana). Asuntoon jäävät esim. pyykinpesukone, kuivuri ja jääkaappi. Muuttoauton saa ajettua kummankin talon eteen. Asunnon varastotilan tavaroiden muutto hoidetaan itse. Simo keskusta, kerrostalo. Kuninkoja-Mälikkälä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Simo - Helsinki, 32 m² kerrostalo yksiö
Muutto tapahtuu yksiöstä 7.krs kaksioon 6.krs. Molemmissa osoitteissa on hissi, joihin ei kuitenkaan mahdu suurimmat huonekalut. Kannettavia huonekaluja ovat: sohva, 120 cm leveä sänky, 90 x 90 cm ruokapöytä, lasivitriini ja 3 ikean laatikostoa. Huonekalujen kannossa ei ole mukana muuttajia, eli kantoapua tarvitaan ainakin kaksi henkilöä. Myös varasto muutetaan samasta osoitteesta, mutta siellä on vain hissiin mahtuvia vaatelaatikoita. Molemmissa osoitteissa auto on mahdollista parkkeerata oven eteen. Toiveena on joko saada muuttofirman pakkauslaatikoita, tai käyttää itse hankittuja banaanilaatikoita muun muassa muutettavia kirjoja ja vaatteita ja pientavaroita varten. Muuttopäivä ja -aika on mahdollista sopia joustavasti. Tarkoituksena on saada aikaan sujuva, stressitön muutto. Simo keskusta, kerrostalo. Kallio, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Simo

Simossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Simo »