Muuttopalvelu Lieksa


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Lieksassa, paikkakunnalle Lieksa tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Lieksassa.

Tutustu myös Lieksassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Lieksa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lieksassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Lieksassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Tehokasta ja kohteliasta. Kiitos Mikolle.

Muutto Somero - Nurmijärvi

Reippaita muuttomiehiä. Ammattilaisia olivat.

Muutto Mikkeli - Savonlinna

Muutosta ei olisi tullut mitään ilman ammattilaisia ja heidän kalustoaan. Fiksut ammattitaitoiset miehet hoitivat homman kiitettävästi. Palvelu oli jokaisen euron arvoinen. Kiitos!

Muutto Pori - Pori

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lieksassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lieksa - Mikkeli, 70 m² kerrostalo kolmio
Suurin huonekalu 120cm sänky, muutoin noin 10 pientä huonekalua + kissan monimuotoinen raapimapuu. Pahvilaatikoita, matkalaukkuja ja jätesäkkejä yhteensä n. 20 +mattoja n. 5 kpl. Kodinkoneita ei ole. Kaksi kissaa molemmat omaan koppaan. Toista kantajaa ei tarvita, kannan itse kuljettajan kanssa. Auton saa oven eteen. Mähkö-Timitra, kerrostalo. Kattilansilta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hyvinkää - Lieksa, 65 m² kerrostalo kolmio
Koko asunnon sisältö ja alakerran varasto muutetaan. Oven eteen voi ajaa auton ja siitä asuntoon 5 porras askelmaa. Tarvitsemme kuljettajan lisäksi 2-3 kantajaa. Tarvitsemme 20 kpl laatikoita. Pesukone, moottoroitu sänky 1 kpl ja mekanismi sohva sekä tavallinen sohva. Tässä painavimmat tavarat, muu tavallista kodin irtaimistoa. Perillä oven eteen pääsee myöskin ajamaan. Muuttopäivä ei vielä tarkasti tiedossa, mutta ei ennen kuluvan kuun loppupuolta. Hyvinkää keskusta, kerrostalo. Lieksa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lieksa - Helsinki, 77 m² kolmio
Muutan kaverin kanssa kimppakämppään. Kaveri hoitaa oman muuttonsa. Minulla on yksiön tavarat. 120cm sänky, pari hyllyä, vaatteet, divaanisohva ja pienehkö pyykinpesukone. Lieksan päässä on pari kantajaa apuna. Lieksassa tavarat sijaitsevat omakotitalossa, joten ei kerroksia. Helsingin päässä ei ole kantoapua välttämättä yhtään, jollen minä ole päässyt jo töistä iltapäivällä. Tarvitsisin kaksi muuttomiestä ja auton. En tarvitse muuttolaatikoita enkä apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Lieksa keskusta, rivitalo. Länsi-Pasila, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 45 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Lieksa, 94 m² kerrostalo
Koko koti-irtaimisto. Sisältää isoja huonekaluja mm 3 istuttava kangassohva, 140 cm leveä metallisänky, pyykinpesukone, tiskikone, massiivinen puutarhapöytä jne. tavaraa max. 30 m3. Lähtöpäässä auton saa suht lähelle, ei ihan oven eteen, mutta suunnilleen 10 m päähän. Saapumispäässä auton saa oven lähelle, 1. kerros ei rappuja, helppo ja nopea purkaa (häkkikellariin muutama porras, muuten ei portaita). Muuttolaatikoita ei tarvita. Tavarat pakataan valmiiksi, kantoapua tarvitaan, ainakin 1 kantaja omasta takaa. Häkkikellari molemmissa päissä. Haluaisin tarjouksia myös itä-suomalaisilta muuttofirmoilta. Jokiniemi, kerrostalo. Lieksa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Lieksa

Lieksassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lieksa »