Muuttopalvelu Lieksa


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Lieksassa, paikkakunnalle Lieksa tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Lieksassa.

Tutustu myös Lieksassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Lieksa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lieksassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Lieksassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erinomainen muuttofirma. Mukavat ja erittäin tehokkaat muuttomiehet, jotka hoiti ison muuton kolmessa tunnissa. Kustannukset täysin paikkaansapitäviä myös. Otan uudestaan, jos tarvii muuttaa.

Muutto Espoo - Vantaa

Kaikki toimi tosi hienosti aina aikatauluja myöten, suosittelen.

Muutto Hämeenkyrö - Tampere

Olivat ajallaan ja tekivät ripeästi hommat, mukavia muuttomiehiä kaiken lisäksi ☺

Muutto Sotkamo - Lempäälä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lieksassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hyvinkää - Lieksa, 65 m² kerrostalo kolmio
Koko asunnon sisältö ja alakerran varasto muutetaan. Oven eteen voi ajaa auton ja siitä asuntoon 5 porras askelmaa. Tarvitsemme kuljettajan lisäksi 2-3 kantajaa. Tarvitsemme 20 kpl laatikoita. Pesukone, moottoroitu sänky 1 kpl ja mekanismi sohva sekä tavallinen sohva. Tässä painavimmat tavarat, muu tavallista kodin irtaimistoa. Perillä oven eteen pääsee myöskin ajamaan. Muuttopäivä ei vielä tarkasti tiedossa, mutta ei ennen kuluvan kuun loppupuolta. Hyvinkää keskusta, kerrostalo. Lieksa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lieksa - Helsinki, 77 m² kolmio
Muutan kaverin kanssa kimppakämppään. Kaveri hoitaa oman muuttonsa. Minulla on yksiön tavarat. 120cm sänky, pari hyllyä, vaatteet, divaanisohva ja pienehkö pyykinpesukone. Lieksan päässä on pari kantajaa apuna. Lieksassa tavarat sijaitsevat omakotitalossa, joten ei kerroksia. Helsingin päässä ei ole kantoapua välttämättä yhtään, jollen minä ole päässyt jo töistä iltapäivällä. Tarvitsisin kaksi muuttomiestä ja auton. En tarvitse muuttolaatikoita enkä apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Lieksa keskusta, rivitalo. Länsi-Pasila, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 45 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Lieksa, 94 m² kerrostalo
Koko koti-irtaimisto. Sisältää isoja huonekaluja mm 3 istuttava kangassohva, 140 cm leveä metallisänky, pyykinpesukone, tiskikone, massiivinen puutarhapöytä jne. tavaraa max. 30 m3. Lähtöpäässä auton saa suht lähelle, ei ihan oven eteen, mutta suunnilleen 10 m päähän. Saapumispäässä auton saa oven lähelle, 1. kerros ei rappuja, helppo ja nopea purkaa (häkkikellariin muutama porras, muuten ei portaita). Muuttolaatikoita ei tarvita. Tavarat pakataan valmiiksi, kantoapua tarvitaan, ainakin 1 kantaja omasta takaa. Häkkikellari molemmissa päissä. Haluaisin tarjouksia myös itä-suomalaisilta muuttofirmoilta. Jokiniemi, kerrostalo. Lieksa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuhmo - Lieksa, 63 m² rivitalo kolmio
Muutetaan kaksion tavarat rivitalosta kerrostalon 2. kerrokseen (ei hissiä). Kantajia omasta takaa yksi kappale. Painavin esine on pesukone. Isoimmat huonekalut: kolme erikokoista nojatuolia, kaksi lipastoa, kaksiosainen kirjahylly ja 120 cm oleva runkosänky. Ei sohvaa. Muuttolaatikoille tai vastaaville ei tarvetta, ei myöskään tarvita pakkausapua. Muuttoauton saa muutaman metrin päähän ovesta. Kuhmo keskusta, rivitalo. Lieksa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Lieksa

Lieksassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H., 13.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lieksa »