Muuttopalvelu Sottunga


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Sottungassa, paikkakunnalle Sottunga tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Sottungassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Sottunga »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Sottungassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Sottungassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto Tampereelta Pohjois-Karjalaan sujui ilman mitään mutkia rennosti ja joutuisasti hyvällä työilmapiirillä. Todella voimme suositella tätä firmaa muillekin!

Muutto Tampere - Liperi

Muutto meni todella hyvin, auto saapui niinkuin oli sovittu ja tavarat vaihtoivat paikkaa osoitteesta toiseen todella rivakasti eli olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun!!!

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Muutto ei voisi kivuttomammin sujua, 10+ palvelu.

Muutto Joensuu - Kuopio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Sottungassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Sottunga, 113 m² rivitalo
Omasta takaa ei ole kantajia vaan oman arviomme mukaan tarvitaan 3 - 4 kantajaa (tämän voi tarjoaja arvioida). Ei tarvetta muuttolaatikoille eikä pakkaustarvikkeille. Myöskään pakkaus- tai purkuapua ei tarvita. Lähtöpaikka kaksikerroksinen rivitaloasunto, jonka toisessa kerroksessa kylpyhuone ja makuuhuoneet (pyykinpesukone, sängyt), muita isokokoisia huonekaluja sohvakalusto, kirjoituspöytiä, ruokapöytä ja kirjahyllyjä. Muuttoauton saa noin 10 - 20 m päähän ovesta. Muuttomatka uuteen asuntoon noin 300 m. Muuton toivottu aloitusaika aamupäivällä noin klo 10. Astiat yms. pienet esineet muutamme itse erikseen. Tapanila, rivitalo. Sottunga keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sottunga - Helsinki, 66 m² kerrostalo kolmio
Pienen kolmion irtaimisto kaksioon. Huonekalut pääasiassa lastulevyä. Ruokapöytä umpipuuta + 4 tuolia. Kevyt keinutuoli. Runkopatja 120cm, sohva pienehkö divaani. Tiskikone, pyykkikone. Lasten huoneen sängyt ja ikean expedit hylly kokonaisena. Pieni koulupöytä. Kaikki irtonainen mm astiat pakattu pahvilaatikoihin tai ns lihalaatikoihin. Vaatteita tai muita tekstiilejä jätesäkeissä. Irtainvarastossa vain vähäistä sälää. Huoneistossa 300 litrainen akvaario, joka tyhjennettynäkin painaa. Kannettavissa kuitenkin 2-3 ihmisen voimin. Sottunga keskusta, kerrostalo. Puotinharju, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 1 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Sottunga, 54 m² kerrostalo kaksio
Uudesta osoitteesta muutettaisiin nykyiseen asuntoomme samana päivänä, voiko kaksi muuttoa yhdistää samaan tarjoukseen? Toinen asunto on kooltaan 88m2. Molemmissa asunnoissa on ullakkovarastot. Auton saa molemmissa kohteissa rapun eteen. Kuljettaja ja kolme kantomiestä. 40-50 muuttolaatikkoa per huoneisto 4 päiväksi. Painavia huonekaluja on ja pesukoneet molemmissa asunnoissa. Muutto onnistuu myös vaihtoehtoisesti päivää aikaisemmin tai myöhemmin. Koskela-Helsinki, kerrostalo. Sottunga keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kirkkonummi - Sottunga, 80 m² omakotitalo kolmio
1 kantaja omasta takaa. 1 sohva, 1 parisänky purettava + patjat & vuodevaatteet, 1 lipasto, 1 kirjoituspöytä, 1 yhden hengen sänky +vuodevaatteet, 2 vaaterekkiä, yöpöytiä 2 kpl, tv pöytä, tv, 1 arkku, 1 vaatekaappi, 10 muuttolaatikkoa irtainta, 1 kissan kiipeilytolppa, 1 ruokapöytä ja 5 tuolia, 2 nojatuolia, 2 peiliä, 4 mattoa, 2 polkupyörää. Muuttoauto pääsee ovien lähelle molemmissa päissä. Irtotavarat ovat valmiiksi laatikoissa. Varastoja ei muuteta. Kirkkonummi keskusta, omakotitalo. Sottunga keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Sottunga

Sottungassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Sottunga »