Muuttopalvelu Sottunga


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Sottungassa, paikkakunnalle Sottunga tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Sottungassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Sottunga »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Sottungassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Sottungassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erinomainen palvelu, muutto onnistui myös nopealla varoitusajalla, kun jo valitsemani muuttofirma oli kadottanut sähköpostini roskakoriin.

Muutto Vaasa - Vaasa

Todella nopea muutto, hyvät muuttoa helpottavat tarvikkeet, henkarivaatelaatikko loistava keksintö, ja tottakai hyvällä asenteella työtä tekevät muuttomiehet!

Muutto Joensuu - Joensuu

Sovitut ajalla olit pojat paikassa ja ripeästi kantaisit kaikki tavaraat. Kaikki toimis tosi hyvin ja nopeasti. KIITOS.

Muutto Rauma - Eurajoki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Sottungassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Ahvenanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Sottunga - Helsinki, 66 m² kerrostalo kolmio
Pienen kolmion irtaimisto kaksioon. Huonekalut pääasiassa lastulevyä. Ruokapöytä umpipuuta + 4 tuolia. Kevyt keinutuoli. Runkopatja 120cm, sohva pienehkö divaani. Tiskikone, pyykkikone. Lasten huoneen sängyt ja ikean expedit hylly kokonaisena. Pieni koulupöytä. Kaikki irtonainen mm astiat pakattu pahvilaatikoihin tai ns lihalaatikoihin. Vaatteita tai muita tekstiilejä jätesäkeissä. Irtainvarastossa vain vähäistä sälää. Huoneistossa 300 litrainen akvaario, joka tyhjennettynäkin painaa. Kannettavissa kuitenkin 2-3 ihmisen voimin. Sottunga keskusta, kerrostalo. Puotinharju, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 1 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Sottunga, 54 m² kerrostalo kaksio
Uudesta osoitteesta muutettaisiin nykyiseen asuntoomme samana päivänä, voiko kaksi muuttoa yhdistää samaan tarjoukseen? Toinen asunto on kooltaan 88m2. Molemmissa asunnoissa on ullakkovarastot. Auton saa molemmissa kohteissa rapun eteen. Kuljettaja ja kolme kantomiestä. 40-50 muuttolaatikkoa per huoneisto 4 päiväksi. Painavia huonekaluja on ja pesukoneet molemmissa asunnoissa. Muutto onnistuu myös vaihtoehtoisesti päivää aikaisemmin tai myöhemmin. Koskela-Helsinki, kerrostalo. Sottunga keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kirkkonummi - Sottunga, 80 m² omakotitalo kolmio
1 kantaja omasta takaa. 1 sohva, 1 parisänky purettava + patjat & vuodevaatteet, 1 lipasto, 1 kirjoituspöytä, 1 yhden hengen sänky +vuodevaatteet, 2 vaaterekkiä, yöpöytiä 2 kpl, tv pöytä, tv, 1 arkku, 1 vaatekaappi, 10 muuttolaatikkoa irtainta, 1 kissan kiipeilytolppa, 1 ruokapöytä ja 5 tuolia, 2 nojatuolia, 2 peiliä, 4 mattoa, 2 polkupyörää. Muuttoauto pääsee ovien lähelle molemmissa päissä. Irtotavarat ovat valmiiksi laatikoissa. Varastoja ei muuteta. Kirkkonummi keskusta, omakotitalo. Sottunga keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sottunga - Helsinki, 125 m² paritalo
Muutto paritalosta huomattavasti pienempään kerrostaloasuntoon. Tavaraa on karsittu sen verran, että tavaraa on normaalisti tai jopa vähän normaalia vähemmän lähtöneliöt huomioiden. Autolla pääsee molemmissa asunnoissa suht lähelle, mutta vanhassa kohteessa on ulkokuljetettavaa jonkun verran (myös portaita) ja asunto kahdessa kerroksessa. Uudessa pääsee oven eteen ja asunto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa (ei maantasalla eli yhdet portaat). Kantajia on 1-2 omasta takaa. Kantajia tarvitaan 2. sillä pesukone ja kuivausrumpu sijoittuvat paritalon toiseen kerrokseen ja niitä ei saada omin voimin vaan niiden siirto on tärkein asia jonka takia palvelu ostetaan. Kaikki huonekalut, 4 hengen sängyt, sohva, kirjoituspöytiä, senkkejä sekä normaalia irtaimistoa on tarkoitus siirtää varsinaisena muuttopäivänä. Muuttolaatikot on, huonekalujen suojaamiseen ottaisimme materiaalitarjouksen. Pakkaus/purkuapua ei tarvita. Sottunga keskusta, paritalo. Laajasalo, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Sottunga

Sottungassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Sottunga »