Muuttopalvelu Toivakka


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Toivakkassa, paikkakunnalle Toivakka tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Toivakkassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Toivakka »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Toivakkassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Toivakkassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttoporukka veti täysillä helteistä huolimatta. Auto lastattiin erittäin hyvin eikä mitään mennyt rikki. Erittäin asiallista ja hyvää palvelua!

Muutto Hyvinkää - Lahti

Ei kertakaikkiaan mitään valittamisen aihetta. Muuttomiehet olivat oikein mukavia ja tiedonkulku toimivaa. Muutto meni loistavasti.

Muutto Lahti - Somero

Hyvin meni muutto. Reippaita heppuja. Kiitos vielä kerran.

Muutto Ii - Joensuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Toivakkassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kirkkonummi - Toivakka, 45 m² kerrostalo kaksio
Lähtöosoite 1. kerroksessa, mutta yhdet rappuset. Jos kuskikin kantaa, niin hänen lisäkseen riittää yksi apumies. Isoimmat huonekalut sohva, sänky, pieni pakastin. Ei tarve muuttolaatikoille, eikä pakkaus- tai purkuavulle. Lähtöpaikassa auton saa oven eteen, tulopaikassa lähelle ovea. Muuttopäivä mielellään lokakuun loppuun, viimeistään marraskuun alkuun, 26.10. voisi olla aika passeli, ei siis lukkoon lyöty. Uuden asunnon pinta-ala on arvio, ja siellä on vielä entisen asukkaan tavaroita ja huonekaluja, mutta muutolle raivataan tilaa. Gesterby, kerrostalo. Toivakka keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Palokka - Toivakka, 74 m² luhtitalo kolmio
On kantajia ainakin 4-5 omasta takaa. Muuttolaatikoita tai muita ei tarvita. Muita erityisen painavia huonekaluja ei ole, paitsi pyykkikone. Auton saa ajettua melkolailla ovien eteen. Meillä on myös varasto tila, mutta se on niin täynnä pieniä tavaroita, että ne taitaa mennä ihan henkilöautossa. Lähinnä tarvitsisimme isompaa autoa suurempien huonekalujen kuljetukseen, että menisivät mahdollisesti yhdellä kertaa perille. Pienempiä viemme itse sitten autolla. Pappilanrinne-Pappilanvuori, luhtitalo. Toivakka keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Toivakka - Espoo, 92 m² rivitalo
3-4 kantajaa omasta takaa. Ei tarvitse kuskin lisäksi muita. En tarvitse muuta kuin auton ja kuljettajan. Pesukone, tiskikone, kirjahyllyjä, 4 sänkyä, lipastoja, työpöytä ja muuta pienempää huonekalua sekä pahvilaatikoita. On varastotilat mutta tyhjennämme itse ne jo aikasemmin sisälle kotiin. Riippuu millä ajaa mutta naapuri muutti kuorma autolla ja sai sen oven eteen melkein. Tarvitsisimme klo. 16 eteenpäin muutto pakun tai kuorma auton. Toivakka keskusta, rivitalo. Niipperi, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Toivakka - Helsinki, 59 m² kerrostalo kaksio
Muuttolaatikot haemme itse ja pakkaamme kaiken valmiiksi. Irtaimistoon kuuluu mm. ruokapöytä, Lundian hyllyjä (eli menevät paloiksi), sänky, sähköpiano (menee kahteen osaan, painaa n. 40-50 kg), 4 lipastoa, yksi kapea korkea kaappi ja yksi vitriinikaappi. Tarvitsemme sopivan auton näiden isojen huonekalujen kuljettamiseen sekä lisäksi muuttomiehiä ainakin 2 kpl. Saamme myös kavereita muuttoavuksi. Pariskunta + parivuotias lapsi muuttamassa. Toivakka keskusta, kerrostalo. Pihlajamäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Toivakka

Toivakkassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Toivakka »