Muuttopalvelu Toivakka


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Toivakkassa, paikkakunnalle Toivakka tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Toivakkassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Toivakka »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Toivakkassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Toivakkassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Tehokkaita miehiä. Kaikki sujui, kuten sovittu. Käytän ko. Muuttofirmaa jatkossakin, jos tarve.

Muutto Espoo - Lappeenranta

Kaikki meni loistavasti

Muutto Hamina - Kotka

Reipasta touhua ja ystävällinen, ammattitaitoinen porukka. Suosittelen!

Muutto Helsinki - Orimattila

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Toivakkassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Toivakka - Espoo, 92 m² rivitalo
3-4 kantajaa omasta takaa. Ei tarvitse kuskin lisäksi muita. En tarvitse muuta kuin auton ja kuljettajan. Pesukone, tiskikone, kirjahyllyjä, 4 sänkyä, lipastoja, työpöytä ja muuta pienempää huonekalua sekä pahvilaatikoita. On varastotilat mutta tyhjennämme itse ne jo aikasemmin sisälle kotiin. Riippuu millä ajaa mutta naapuri muutti kuorma autolla ja sai sen oven eteen melkein. Tarvitsisimme klo. 16 eteenpäin muutto pakun tai kuorma auton. Toivakka keskusta, rivitalo. Niipperi, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Toivakka - Helsinki, 59 m² kerrostalo kaksio
Muuttolaatikot haemme itse ja pakkaamme kaiken valmiiksi. Irtaimistoon kuuluu mm. ruokapöytä, Lundian hyllyjä (eli menevät paloiksi), sänky, sähköpiano (menee kahteen osaan, painaa n. 40-50 kg), 4 lipastoa, yksi kapea korkea kaappi ja yksi vitriinikaappi. Tarvitsemme sopivan auton näiden isojen huonekalujen kuljettamiseen sekä lisäksi muuttomiehiä ainakin 2 kpl. Saamme myös kavereita muuttoavuksi. Pariskunta + parivuotias lapsi muuttamassa. Toivakka keskusta, kerrostalo. Pihlajamäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Toivakka, 140 m² omakotitalo
Muutamme omakotitalosta kerrostaloon, mutta tavarat varastoidaan pariksi kuukaudeksi autotalliin, joka sijaitsee samassa kohteessa kuin mihin muutamme. Suurin osa huonekaluista tullaan myymään ennen muuttoa, mutta jäljelle jää 200x180cm sänky, 200x90cm sänky, lipastoja useampi kpl, pesukone, kuivausrumpu, pienet kodin kalusteet, muuttolaatikot ja polkupyörät. OKT on 2 kerrosta, mutta oven eteen pääsee suoraan katoksen alle peruuttamaan ja perillä autotalliin on helppo siirtää tavarat. Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomiehiä. Muutto varastoon tapahtuu keskiviikkona ja tarvitsemme muuttolaatikot sitä edeltävänä perjantaina osaatte varmaan arvioida muuttolaatikoiden määrän? Muuttolaatikoita tarvitaan kaksi viikkoa. Nikinmäki, omakotitalo. Toivakka keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Toivakka - Toivakka, 40 m² yksiö
Koko muutto. Kuljettajan lisäksi 1 kantaja. En tarvitse muuttolaatikoita. Ei ole huomattavia isoja huonekaluja, perus huonekalut; 2 sänkyä, sohva, vitriini yms. pyykinpesukone. Mopo. Auton saa kummassakin kohteessa oven eteen. Toivakka keskusta, rivitalo. Toivakka keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Toivakka

Toivakkassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen, 4.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Toivakka »