Muuttopalvelu Ylitornio


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Ylitorniossa, paikkakunnalle Ylitornio tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Ylitorniossa.

Tutustu myös Ylitorniossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Ylitornio »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ylitorniossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Ylitorniossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutimme Vantaalta Espooseen. Muuttomiehet olivat paikalla hyvissä ajoin, otteet olivat ripeät ja vakuuttavat ja asenne oli kohdillaan. Etukäteen annettu aika-arvio piti hyvin paikkansa ja koko muutto sujui erittäin mallikkaasti. Suosittelen ehdottomasti firmaa muillekin!

Muutto Vantaa - Espoo

Homma toimi kaikkiaan hienosti varauksesta lahtien. Kannattaa unohtaa kavereiden kiusaaminen muutoilla ja antaa ammattilaisten tehda homma!

Muutto Lapinkylä - Kylmälä

Muutto hoitui todella sujuvasti. Erittäin ystävällisiä ja reippaita muuttomiehiä.

Muutto Helsinki - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ylitorniossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Ylitornio, 68 m² kerrostalo kolmio
Tavaroiden muutto helsingistä ylitorniolle. Tarkkaa tavaramäärää hankala vielä sanoa, osa pitäisi tuhota jonnekkin. Pyykinpesukone on yksittäisenä raskain. Sänky varmaan menee roskiin, ei lähe. Auton saa oven lähelle, asunto samassa tasossa, ei rappusia yms. Kantajia omasta puolesta on yksi tai kaksi. Muuttoa ei tarvi tehdä päivässä, eikä päivä ole niin tarkka joskus touko-kesäkuussa. Malmi, kerrostalo. Ylitornio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Ylitornio, 40 m² yksiö
Kyselen hintaa väliaikaiselle pienmuutolle Lahdesta Övertorneoon, mukaan tulisi ainoastaan henkilökohtaisia tavaroita kuten vaatteita, sekä sisustustavaroita kuten lamppuja ym., tietokone oheislaitteineen. Ei ollenkaan huonekaluja. Laune-Nikkilä, rivitalo. Ylitornio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ylitornio - Tornio, 60 m² kaksio
Osa asunnon tavaroista, koska osa menee kierrätykseen. Iäkäs henkilö, joka muuttaa palvelukotiin. Kantajia ainakin kaksi omasta takaa. Vain kuljetus tarvitaan. Pesukone on haastavin kannettava. Auton saa oven eteen molemmissa paikoissa. Varastotilaa einole muutettavana. Ylitornio keskusta, rivitalo. Tornio keskusta, palvelukoti.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Riste - Ylitornio, 120 m² rintamamiestalo
Alustavaa suuntaa antavaa tarjousta kyselen, muutto mahdollisesti edessä ens kuun aikana. Rintamamiestalon irtaimisto muutetaan, itsellä kantajat ja kuskikin kyllä. Jos mahdollista niin pari eri tarjousta eli kuskilla ja ilman kuskia jos pelkän kuorma-auton vuokraus on mahdollista. Riste, rintamamiestalo. Ylitornio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ylitornio

Ylitorniossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ylitornio »