Muuttopalvelu Ylitornio


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Ylitorniossa, paikkakunnalle Ylitornio tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Ylitorniossa.

Tutustu myös Ylitorniossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Ylitornio »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ylitorniossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Ylitorniossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto onnistui oikein hyvin. Työntekijät olivat ystävällisiä ja ripeitä, kaikki tavaramme tulivat ehjinä sekä nopeasti uuteen asuntoon. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta. Erityinen kiitos Erikille hänen avuliaisuudestaan.

Muutto Turku - Turku

Ripeä ja asiantunteva muuttopalvelu, selviytyi taidolla myös äärimmäisen hankalan (ja painavan) metallirunkoisen sohvasängyn siirtämisestä.

Muutto Alavus - Tampere

Muutto onnistui hyvin, aikataulut ja sopimukset pitivät. Palvelu ystävällistä. Firma toimitti samalla kaatopaikalle pyynnöstämme vanhoja huonekaluja.

Muutto Kerava - Harjavalta

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ylitorniossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Lappi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lahti - Ylitornio, 40 m² yksiö
Kyselen hintaa väliaikaiselle pienmuutolle Lahdesta Övertorneoon, mukaan tulisi ainoastaan henkilökohtaisia tavaroita kuten vaatteita, sekä sisustustavaroita kuten lamppuja ym., tietokone oheislaitteineen. Ei ollenkaan huonekaluja. Laune-Nikkilä, rivitalo. Ylitornio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ylitornio - Tornio, 60 m² kaksio
Osa asunnon tavaroista, koska osa menee kierrätykseen. Iäkäs henkilö, joka muuttaa palvelukotiin. Kantajia ainakin kaksi omasta takaa. Vain kuljetus tarvitaan. Pesukone on haastavin kannettava. Auton saa oven eteen molemmissa paikoissa. Varastotilaa einole muutettavana. Ylitornio keskusta, rivitalo. Tornio keskusta, palvelukoti.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Riste - Ylitornio, 120 m² rintamamiestalo
Alustavaa suuntaa antavaa tarjousta kyselen, muutto mahdollisesti edessä ens kuun aikana. Rintamamiestalon irtaimisto muutetaan, itsellä kantajat ja kuskikin kyllä. Jos mahdollista niin pari eri tarjousta eli kuskilla ja ilman kuskia jos pelkän kuorma-auton vuokraus on mahdollista. Riste, rintamamiestalo. Ylitornio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Parkano - Ylitornio, 90 m² rivitalo
Asunnon kaikki tavarat sekä ulkovarasto. Muuttoauton voi ajan oven eteen. Kantomies tarvitaan kuskin lisäksi (jos kuski ei kanna ?). Sivusta avattava pesukone, nahkakalusto, lasivitriini, hyllykkö, parivuoteen sänky jonka voi purkaa muuttoa varten. Paljon laatikkotavaraa ja muuta kodintavaroita. Autonrenkaat, puutarhakalusteet. Parkano keskusta, rivitalo. Ylitornio keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ylitornio

Ylitorniossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ylitornio »