Muuttopalvelu Ylivieska


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Mukavampi muutto Ylivieskassa, Ylivieskaan, tai Ylivieskasta on yhden tarjouspyynnön päässä. Tarjouspyyntö tavoittaa yli 300 kotimaista muuttofirmaa, joten sopiva muuttopalvelu löytyy varmasti. Voit lukea aidot arvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja keskustella heidän kanssaan muuton yksityiskohdista palvelussa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Kun odottelet ensimmäistä tarjousta, voit lukea Muuttomaailman kattavia oppaita ja vinkkejä sekä saada rahanarvoista tietoa muuttamisesta.

Kilpailuta muuttopalvelu Ylivieska »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ylivieskassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Ylivieskassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Ylivieska muuttoja ja kokemuksia

Muutto Ivalosta Ylivieskaan

Kantajat omasta takaa. Tavarat pakataan ja puretaan itse. Pieni piano. Auton saa molemmissa päissä ulko-oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Torniolaisen muuttofirman tekemään muuttoa Ivalosta Ylivieskaan. Muuttomatka oli noin 530 kilometriä ja siksi tarjous tehtiin urakkahintaisena, koska se tulee muuttajalle edullisemmaksi. Muuttofirman puolesta muuttoon saapui yrittäjä itse avustamaan ja kuljettamaan muuttotavarat uuteen kotiin. Muuttoautoksi valittiin 42 kuution kuorma-auto mihin tavarat mahtuivat hyvin. Muuttoautossa oli mukana mm. pehmusteet, nokkakärryt, pianovaljaat ja sidontavälineet. Muuton hintaan sisältyi myös tiekuljetusvakuutus sekä liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Vaasasta Ylivieskaan

Yhden hengen talouden tavaroiden kantaminen ja kuljetus. Muuttopäivässä on joustovaraa. Suurimmat huonekalut: sähköpiano (kevyempi kuin tavallinen piano), kahden hengen vuodesohva, runkopatjasänky (120 cm) ja kirjoituspöytä. Kantajia ei ole omasta takaa, joten tarvitaan kuljettajan lisäksi vähintään yksi toinen kantaja. Muuttoauton saa oven eteen kummassakin päässä. Jos firmalla on muuttolaatikoita vuokrattavana, olen kiinnostunut kuulemaan tarjouksen sekä laatikoiden kanssa että ilman niitä. Laatikoiden tarve n. 45 kpl.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi alle 24 tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Vaasalainen muuttofirma valittiin suorittamaan muuttoa Vaasasta Ylivieskaan. Muuttofirma oli tehnyt tarjouksen urakkahinnoitellusti. Muuton hintaan sisältyi kaksi muuttomiestä, muuttoauto, vakuutukset, kuljetus, polttoaineet, alv, liikennelupa. Muuttofirman muuttoautoissa oli myös mukana muuttoa helpottavia esineitä, kuten huopia muuttotavaroille sekä nokka- ja pumppukärryt. Muuton yksityiskohdista puhuttiin puhelimen välityksellä ennen muuttopäivää.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Muutto Ylivieskasta Seinäjoelle

Liittyvä paikkakunta: Seinäjoki

Tarvitaan kuljettajan lisäksi kantajia tavaramäärään nähden, omasta takaa ei kantomiehiä. Tarkoituksena muutossa on kantaa kaikki yhdellä lastilla. Normaali asunnon kalustus: Sänky, keittiökalusteet, tv-taso, tv, lamppuja, parvekekalusteet, sohva, pyykkikone, polkupyörä laatikoita ja jätesäkkejä. Ei tarvetta muuttolaatikoille. Muuttoauton saa ajettua lähelle ulko-ovea.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai kaiken kaikkiaan 4 tarjousta. Parhaan tarjouksen teki yritys, joka otti asiakkaaseen yhteyttä puhelimitse.

Muuttofirman valinta
Seinäjokelainen yritys lähti suorittamaan muuttoa Ylivieskasta Seinäjoelle. Muuttoautoon mahtui koko asunnon tavarat kivasti kerralla, että toista kierrosta ei tarvinnut lähteä tekemään. Muuttoon sisältyi muuttoauton lisäksi, 2 muuttomiestä, alv, liikennelupa, ammattipätevyys, suojat tavaroille ja ripeä ammattiote. Muuttomaailman arvostelut vaikuttivat muuttofirman valintaan positiivisesti. Ammattimiesten käsissä muutto sujuu käden käänteessä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni loistavasti

Muutto Hamina - Kotka

Aikataulut pitivät. Tehokas ja ammattimainen toiminta. Erinomainen yhteistyö ja palvelu. Asiallinen ja hyväntuulinen toiminta rauhoitti muuttostressiä.

Muutto Turku - Vantaa

30 neliöisen yksiön tavarat kolmen kilsan päähän alle tunnissa. Pakuun meni kaikki kerralla, ja toinen kantomies kuskin apuna. Reippaita molemmat, ei turhaa juoksemista ees taas ja tavarat ehjinä perillä. Kympin suoritus.

Muutto Nokia - Nokia

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ylivieskassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Ylivieska - Oulainen, 75 m² kerrostalo kolmio
muuttaja toimii yhtenä kamtajama. Kuljettajan lisäksi olisi hyvä olla kantajia . Ei tarvitse muuttolaatikoita. Muutama isompi huonekalu ( nojatuoli , senkki) muuten pahvilaatikoita ja jätesäkkejä. Muutettavasta paikasta saa ajettu auton oven eteen ja paikka johon muutetaan auton saa melkein oven eteen. Ylivieska keskusta, kerrostalo. Oulainen keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ylivieska - Kalajoki, 85 m² rivitalo kolmio
Muutto ensin yksiöön Ylivieskassa ( ei vielä tiedossa osoite.. sinne aluksi viedään vain muutama huonekalu) sekä sen jälkeen ajo mökille kalajoelle jonne pääosa huonekaluista. Tarvitsen kaksi kantomiestä. ( mikäli muutto illalla niin järjestynee ehkä myös kantaja itseltä niin sitten vain yksi muuttomies) Pakataan ja puretaan tavarat itse ja pyritään kuljettamaan mahdollisimman monta laatikkoa edeltäkäsin muutettavaan asuntoon. Muutettavat tavarat siis lähinnä huonekaluja. Muuttolaatikoita ei tarvita. Mökille saa auton oven lähettyville. Ei varastotilaa. Ylivieska keskusta, rivitalo. Kalajoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Haapavesi - Ylivieska, 150 m² omakotitalo
Hei, Teen muuttokilpailutusta vanhempieni puolesta. Heidän tarkka muuttopäivänsä ei ole vielä tiedossa, mutta tapahtunee kuun lopussa tai sitten ensi kuun alkupuolella. Pientavarat on pakattu valmiiksi ja vanhempani saavat ne siirrettyä muuttoautoon itse, mutta he tarvitsevat kantoapua isommissa tavaroissa, kuten keittiön pöytä, sohva, vitriini. Pianoa ei ole. Talo, josta muutetaan on kaksi kerroksinen, joten isoja tavaroita tulee kantaa varmastikin sekä yläkerrasta että alakerrasta muuttoautoon. Muuttoauton saa Haapaveden päässä ajettua aikalailla oven eteen, mutta koska Ylivieskan osoite ei ole vielä tiedossa, Ylivieskan päästä en osaa vielä sanoa. Haapavesi keskusta, omakotitalo. Ylivieska keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ylivieska - Ylivieska, 178 m² omakotitalo
Tavaroita ei ole varsinaisesti paljon. Kaksi sänkyä, jotka ovat asunnon yäkerrassa. Toinen niistä vuodesohva ja suhteellisen raskas. Tarvitsisin kaksi vahvaa henkilöä kantamaan. Yksi sänky kevyt. Yksi pieni vitriini ja pari pikkulipastoa ja koulupöytä. Suurin osa kalusteista annettu pois. Lisäksi kaksi puutarharhakalusteryhmää. Mahdollisesti puulaatikko ja pienet kiviportit( ei kovin raskaita) Jotain muuta pientä, jotka pahvilaatikoissa lisäksi. Yksi ruokapäytä tuoleineen vielä. Muutama nojatuoli. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Ainoa mielestäni työtä (työläs)vaativa on yläkerrasta kannettava vuoesohva. Muuttopäivä on keskiviikko, ja kaikki tutut ovat tietysti töissä ja vielä vähän kaukanakin. Ylivieska keskusta, omakotitalo. Ylivieska keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ylivieska

Ylivieskassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ylivieskaan muutto ja kaupunkitietoa

Ylivieska sijoittuu Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan ja on Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan rajalla. Ylivieskassa asuu noin 15 000 ihmistä ja pinta-alaltaan se on 573,19 km². Joka vuosi Ylivieskassa järjestetään kulttuuritapahtumia, kuten Sun Pampas -festivaalit kesäkuussa ja Ylivieskan Härkäjuhlat elokuussa. Ahti Hammari on suunnitellut Ylivieskan vaakunan.

Ylivieskan maantieteellisesti läheisiä isompia paikkakuntia ovat Kokkola, Raahe, Kajaani ja Oulu. Naapurikuntia ovat Alavieska, Haapavesi, Kalajoki, Nivala, Oulainen, Merijärvi ja Sievi.

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ylivieska »