Muuttopalvelu Ylivieska


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Ylivieska

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Mukavampi muutto Ylivieskassa, Ylivieskaan, tai Ylivieskasta on yhden tarjouspyynnön päässä. Tarjouspyyntö tavoittaa yli 250 kotimaista muuttofirmaa, joten sopiva muuttopalvelu löytyy varmasti. Voit lukea aidot arvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja keskustella heidän kanssaan muuton yksityiskohdista palvelussa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Kun odottelet ensimmäistä tarjousta, voit lukea Muuttomaailman kattavia oppaita ja vinkkejä sekä saada rahanarvoista tietoa muuttamisesta.

Kilpailuta muuttopalvelu Ylivieska »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Ylivieskan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Ivalosta Ylivieskaan

Kantajat omasta takaa. Tavarat pakataan ja puretaan itse. Pieni piano. Auton saa molemmissa päissä ulko-oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Torniolaisen muuttofirman tekemään muuttoa Ivalosta Ylivieskaan. Muuttomatka oli noin 530 kilometriä ja siksi tarjous tehtiin urakkahintaisena, koska se tulee muuttajalle edullisemmaksi. Muuttofirman puolesta muuttoon saapui yrittäjä itse avustamaan ja kuljettamaan muuttotavarat uuteen kotiin. Muuttoautoksi valittiin 42 kuution kuorma-auto mihin tavarat mahtuivat hyvin. Muuttoautossa oli mukana mm. pehmusteet, nokkakärryt, pianovaljaat ja sidontavälineet. Muuton hintaan sisältyi myös tiekuljetusvakuutus sekä liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Vaasasta Ylivieskaan

Yhden hengen talouden tavaroiden kantaminen ja kuljetus. Muuttopäivässä on joustovaraa. Suurimmat huonekalut: sähköpiano (kevyempi kuin tavallinen piano), kahden hengen vuodesohva, runkopatjasänky (120 cm) ja kirjoituspöytä. Kantajia ei ole omasta takaa, joten tarvitaan kuljettajan lisäksi vähintään yksi toinen kantaja. Muuttoauton saa oven eteen kummassakin päässä. Jos firmalla on muuttolaatikoita vuokrattavana, olen kiinnostunut kuulemaan tarjouksen sekä laatikoiden kanssa että ilman niitä. Laatikoiden tarve n. 45 kpl.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi alle 24 tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Vaasalainen muuttofirma valittiin suorittamaan muuttoa Vaasasta Ylivieskaan. Muuttofirma oli tehnyt tarjouksen urakkahinnoitellusti. Muuton hintaan sisältyi kaksi muuttomiestä, muuttoauto, vakuutukset, kuljetus, polttoaineet, alv, liikennelupa. Muuttofirman muuttoautoissa oli myös mukana muuttoa helpottavia esineitä, kuten huopia muuttotavaroille sekä nokka- ja pumppukärryt. Muuton yksityiskohdista puhuttiin puhelimen välityksellä ennen muuttopäivää.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Muutto Ylivieskasta Seinäjoelle

Liittyvä paikkakunta: Seinäjoki

Tarvitaan kuljettajan lisäksi kantajia tavaramäärään nähden, omasta takaa ei kantomiehiä. Tarkoituksena muutossa on kantaa kaikki yhdellä lastilla. Normaali asunnon kalustus: Sänky, keittiökalusteet, tv-taso, tv, lamppuja, parvekekalusteet, sohva, pyykkikone, polkupyörä laatikoita ja jätesäkkejä. Ei tarvetta muuttolaatikoille. Muuttoauton saa ajettua lähelle ulko-ovea.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai kaiken kaikkiaan 4 tarjousta. Parhaan tarjouksen teki yritys, joka otti asiakkaaseen yhteyttä puhelimitse.

Muuttofirman valinta
Seinäjokelainen yritys lähti suorittamaan muuttoa Ylivieskasta Seinäjoelle. Muuttoautoon mahtui koko asunnon tavarat kivasti kerralla, että toista kierrosta ei tarvinnut lähteä tekemään. Muuttoon sisältyi muuttoauton lisäksi, 2 muuttomiestä, alv, liikennelupa, ammattipätevyys, suojat tavaroille ja ripeä ammattiote. Muuttomaailman arvostelut vaikuttivat muuttofirman valintaan positiivisesti. Ammattimiesten käsissä muutto sujuu käden käänteessä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ammattimaista työtä, tavarat siirtyivät nopealla tahdilla uuteen osoitteeseen. Ei edes se, että lähtöosoitteessa oltiin hissittömän talon neljännessä kerroksessa, saanut tehokasta asennetta hyytymään. Fiksu ja ammattimainen porukka joka tavalla.

Muutto Nokia - Nokia

Tehokkaita miehiä. Kaikki sujui, kuten sovittu. Käytän ko. Muuttofirmaa jatkossakin, jos tarve.

Muutto Espoo - Lappeenranta

Ihan kymppi. Olemme muuttaneet liian monta kertaa, muutto on stressaavaa. Tätä uskallan suositella. Kiitos avusta.

Muutto Mäntsälä - Jokela

Ylivieskaan muutto ja kaupunkitietoa

Ylivieska sijoittuu Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan ja on Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan rajalla. Ylivieskassa asuu noin 15 000 ihmistä ja pinta-alaltaan se on 573,19 km². Joka vuosi Ylivieskassa järjestetään kulttuuritapahtumia, kuten Sun Pampas -festivaalit kesäkuussa ja Ylivieskan Härkäjuhlat elokuussa. Ahti Hammari on suunnitellut Ylivieskan vaakunan.

Ylivieskan maantieteellisesti läheisiä isompia paikkakuntia ovat Kokkola, Raahe, Kajaani ja Oulu. Naapurikuntia ovat Alavieska, Haapavesi, Kalajoki, Nivala, Oulainen, Merijärvi ja Sievi.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!