Muuttopalvelu Keitele


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Keitelessa, paikkakunnalle Keitele tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Keitelessa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Keitele »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Keitelessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Keitelessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvä ja asiakasystävällinen palvelu! Suosittelen kaikille lämpimästi❤️

Muutto Tampere - Pirkkala

Tulivat ajallaan. Muuttajat päteviä ja mukavia suomalaisia nuoriamiehiä. Ennakkotiedot oli luettu ja sisäistetty. Arvioitu muuttoaikataulu piti (arvio 3-5h, meni 4h). Itselle ensimmäinen kerta muuttofirman käytölle, ei enää omatoimimuuttoja! Suosittelen.

Muutto Helsinki - Veikkola

Todella nopeaa ja toimivaa palvelua, viimehetken muutokset tarpeisiin otettiin myös erittäin hyvin vastaan ja toteutettiin.

Muutto Jyväskylä - Jyväskylä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Keitelessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Keitele, 120 m² paritalo
Ei kantajia omasta takaa eli ainakin kuljettajan lisäksi tarvitaan 1 kantomies. Emme tarvitse muuttolaatikoita. Isokokoisia tavaroita ovat: pesukone, kuivausrumpu, täyspuinen ruokapöytä (pituus 2 m) ja 6 ruokapöydän tuolia, 3 isoa senkkiä/lipastoa, 1 pienempi lipasto, 1 kpl sähköpöytä 180 cm, säiliöpakastin n. 200 l, kahden hengen sohva, 2 sänkyä ( 2 kehikkoa ja erilliset patja), 1 sohvasänky, 2 lasten sänkyä, 2 polkupyörää, autonrenkaat, nurkkakaappi, 2 kpl pyöreä pöytä, talviurheiluvälineitä. Lisäksi muita pienempiä huonekaluja (jakkaroita, pikkupöytiä, yöpöytiä arkku ym.) ja muu irtaimisto. Muuttoauton saa ajettua ihan viereen molemmissa päissä. Senkit ja ruokapöytä + tuolit ovat arvokkaita - pitääkö jotenkin huomioida muuton suunnittelussa? Tapanila, paritalo. Keitele keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kerava - Keitele, 48 m² kerrostalo kaksio
Muutossa huonekalut ja valaisimet (2 isoa kattiovalaisinta): 2 ist.sohva ja sohvapöytä, keittiön pöytä ja 6 tuolia, lasiovellinen vanha kaappi,2 puista istuintuolia, iso ryijy, 120cm sänky ja sen patjat(tavallinen joustinpatja ja petauspatjana tempur), pieni keinutuoli, pieni kirj,pöytä ja sen tuoli, parvekkeelta vanha puinen sänky, pienet hyllyköt 2 kpl, ehkä tv-taso, ellen saa myytyä sitä ennen muuttoa. Kuljetan jo mahdoll.paljon itse vaatteita ja astioita hlöautolla, mutta voi olla että niitäkin sisältäviä laatikoita jää kuljetukseen. Olen itse mukana auttamassa ja ehkä joku ystävänikin; isoja huonekaluja varten tarvitaan kantajaa Keravalla, saan järjestymään purkuapua toisessa päässä. Pakkaan itse valmiiksi; sohvaan ja pöytään ym. patjoihin tarvittaneen isoja suojamuoveja. Muuttoauto pääsee ulko-oven eteen. Varastossa ei liiemmin tavaraa ja sen tyhjennän jo etukäteen, sieltä ehkä yksi puinen hyllykkö tulee mukaan. Alikerava, kerrostalo. Keitele keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Keitele, 50 m² kaksio
Ei kantomiehiä tarvita, ei muutto- eikä pakkaustarvikkeita, ei pakkaus- eikä purkuapua, ei kodinkoneita, kulmasohva,ruokapöytä ja neljä tuolia, sänky ja runkopatja, yöpöytä, kaksi pikkuhyllykköä, pölynimuri,lisäksi muutamaan pahvilaatikkoon irtotavaraa pakattuna Etelä-Laajasalo, rivitalo. Keitele keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vaasa - Keitele, 120 m² rivitalo
Vaasan asunto 1 1/2 kerrosta. Rivitalo. Keitele: omakotitalo. Kaikki Vaasan asunnossa olevat huonekalut muutetaan. Sängyn leveys 140. Paljon kirjalaatikoita. Autotallissa renkaat, polkupyörä ja vähän puutarhakalusteita. Kantajia ei omasta takaa, kuljettajan lisäksi yksi kantomies. Muuttoauton saa molemmissa päissä oven eteen. Huutoniemi, rivitalo. Keitele keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Keitele

Keitelessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Keitele »