Muuttopalvelu Keitele


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Keitelessa, paikkakunnalle Keitele tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Keitelessa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Keitele »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Keitelessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Keitelessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki sujui helposti ja nopeasti, niin kuin pitääkin.

Muutto Forssa - Turku

Nopea,laadukas muutto,voimme suositella!ja hintakin hyvin kilpailukykyinen

Muutto Kuopio - Iisalmi

Oikein hyvä ja sujuvapalvelu, ystävälliset muuttomiehet. Aikataulut pitivät joka suhteessa. Käytämme jatkossakin jos tarvetta tulee.

Muutto Tampere - Orivesi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Keitelessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Keitele, 50 m² kaksio
Ei kantomiehiä tarvita, ei muutto- eikä pakkaustarvikkeita, ei pakkaus- eikä purkuapua, ei kodinkoneita, kulmasohva,ruokapöytä ja neljä tuolia, sänky ja runkopatja, yöpöytä, kaksi pikkuhyllykköä, pölynimuri,lisäksi muutamaan pahvilaatikkoon irtotavaraa pakattuna Etelä-Laajasalo, rivitalo. Keitele keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vaasa - Keitele, 120 m² rivitalo
Vaasan asunto 1 1/2 kerrosta. Rivitalo. Keitele: omakotitalo. Kaikki Vaasan asunnossa olevat huonekalut muutetaan. Sängyn leveys 140. Paljon kirjalaatikoita. Autotallissa renkaat, polkupyörä ja vähän puutarhakalusteita. Kantajia ei omasta takaa, kuljettajan lisäksi yksi kantomies. Muuttoauton saa molemmissa päissä oven eteen. Huutoniemi, rivitalo. Keitele keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Keitele - Jyväskylä, 50 m² rivitalo kaksio
Jyväskylän asunto,mihin muutetaan on 45 m2. Entisestä asunnosta ei tule kaikki tavarat mukaan. Uuteen kotiin tulee huonekaluliikkeestä suoraan sohva, sänky ja keittiön pöytä ja tuolit. Muutetaan yhden henkilön melko pieni tavaramäärä. Lasivitriini, kaksi matalaa hyllystöä, keinutuoli, pyykkikone, pyöräpotkuri sekä laatikoihin pakatut vaatteet ja muut pienet tavarat. Keitele keskusta, rivitalo. Keljonkangas, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Keitele - Palokka, 130 m²
Keiteleen asunto on kaksikerroksinen. Ulko-ovella viisi ulkoporrasta. Autolla pääsee ihan portaiden eteen. Suuri osa irtaimesta on jo siirretty. Muutossa kuljetettavaksi tulee lähinnä isot huonekalut. Yksi kaappi on haettava puolen kilometrin päästä hissillisestä kiinteistöstä. Palokassa autolla pääsee ulko-oven viereen. Kuljettajan lisäksi tarvitaan toinen muuttomies kantoavuksi. Keitele keskusta, rivitalo. Pappilanrinne-Pappilanvuori, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Keitele

Keitelessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Keitele »