Muuttoapu muuttoon


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Muuttoapu kannattaa palkata avuksi riippumatta siitä millainen muutto on kyseessä. Asiantunteva muuttoapu auttaa mm. tavaroiden pakkaamisessa, purkamisessa ja kuljetuksessa. Muuttomaailma.fi:stä löydät yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen. Heidän ammattitaitoonsa on luottanut jo yli 100 000 muuttajaa.

Lue miten asiantunteva muuttoapu helpottaa muuttoasi ja löydä sopivin jättämällä muutosta tarjouspyyntö.


Muuttoapu kuljetukseen

Yleisin käytetty muuttoapu on kuljetuksen hankkiminen. Palkkaamalla muuttofirmalta apua muuttokuljetuksen järjestämiseen varmistat, että saat muuttopäivänä ovesi eteen oikean kokoisen auton ja ammattitaitoisen kuskin sen mukana. Pelkkä kuljetus on muuttoapuna useimmiten se halvin vaihtoehto, mutta jättää sinun kontolle kaiken muun työn. Kuten pakkaamisen ja kantamisen, mutta aikaa ei tuhlaannu muuttoauton hakemiseen.

Muuttoapu pakkaamiseen ja kantamiseen

MuuttoapuTee muutosta stressitön ja palkkaa asiantunteva muuttoapu hoitamaan tavaroidesi pakkaaminen ja kantoapu kantamaan. Useat muuttofirmat tarjoavat muuttoapua, jossa he hoitavat asunnon suojaamisen muuton ajaksi, huonekalujen purkamisen, tavaroiden pakkaamisen, kantamisen, purkamisen ja lopuksi myös huonekalujen kasaamisen. Tällainen muuttoapu varmistaa, että muuttosi onnistuu kerralla ja tavaroistasi pidetään hyvää huolta. Muuttoavun hankkimisen lisäksi kannattaa tutustua muuttajan muistilistaan ja varmistaa, että myös muut muuttoon liittyvät asiat on huomioitu.

Muuttoapu, varsinkin tavaroiden pakkaaminen ja kantaminen voi olla monessa kodin muutossa järkevä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Heiltä löytyy asiaankuuluvat pakkausmateriaalit ja tekniikat tavaroiden suojaamiseen. Heidän toimintansa on useimmiten myös täysin vakuutettu mahdollisten onnettomuuksien varalta. Suurimmaksi osaksi onnettomuuksilta voidaan kuitenkin välttyä kun muuttoapu oikeaoppisesti pakkaa, suojaa ja käsittelee muuttotavaroita. Kannattaa siis pyytää ja harkita kalliimpia tarjouksia muuttofirmoilta, jotka tarjoavat tällaista muuttoapua. Muuttopalveluiden hinnoissa on eroja.

Muuttoapua tarjolla ympäri Suomea

Palvelustamme löydät vaivattomasti sinun muuttoon sopivan muuttoapua tarjoavan muuttofirman. Palvelussa tarjouksia muutosta tekevät muuttopalvelut ympäri Suomen. Tavoitat heidät kaikki kilpailuttamalla muuttosi jättämällä siitä tarjouspyynnön alla olevasta linkistä.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Pitkän matkan muutto onnistui todella hyvin. Tavaroita käsiteltiin varoen muutto sujui ripeästi ja oli edullinen. Muutto miehet ystävällisiä suosittelen 👍

Muutto Lappeenranta - Suonenjoki

Erinomainen palvelu, muutto onnistui myös nopealla varoitusajalla, kun jo valitsemani muuttofirma oli kadottanut sähköpostini roskakoriin.

Muutto Vaasa - Vaasa

Ihan kymppi. Olemme muuttaneet liian monta kertaa, muutto on stressaavaa. Tätä uskallan suositella. Kiitos avusta.

Muutto Mäntsälä - Jokela


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hankasalmi - Vantaa, 60 m² kerrostalo kaksio
Pienen kaksion perushuonekalut ja tavarat. Kantoapua on 1 hlö. Tarjous myös 1 kantajan kera. Painavimmat pyykkikone, 140cm sänky ja pakastin. Hankasalmi keskusta, kerrostalo. Hiekkaharju, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ähtäri - Naantali, 100 m²
Koko asunnon muutto, ei lämmintä varastoa. Kantajat omasta takaa, ei tarvitse kuin kuljettajan. Ei tarvetta muuttolaatikoille tai tavaroiden pakkaamiselle/ purkamiselle. Molemmat asunnot maantasalla ja suora kulku asuntoihin. Autot saa ajettua ovien eteen. Ei huomioitavaa varastotilaa. Suuria kalusteita: parisänky, kerrossänky, parvisänky, kulmasohva ja pyykinpesukone. Ulkoterassin kalusteet, keittiön- ja olohuoneenpöydät, kirjoituspöytä ja pari lipastoa. Ähtäri keskusta, rivitalo. Taimo-Nuhjala-Lietsala, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kempele - Tampere, 54 m² rivitalo kaksio
Muuttamassa olisi kaksi aikuista, sekä kaksi poikaa. Lähtökohteessa on ulko-oven edessä kolme porrasta, joten liuska olisi tarpeellinen mikäli työntökärryjä halutaan käyttää muuton apuna. Muuttoauton saa lähtökohteessa ajettua ovien eteen, oletettavasti myös muuttokohteessa. Isoja tavaroita ovat olohuoneen sohva, pyykinpesukone sekä yksi 160cm sänky, joka jakautuu kahdeksi. Muutama keskikokoinen lipasto sekä hyllykkkö. 2x pyörää, (joista toinen menee matkan mahdollisesti oman auton perässä). Muuttolaatikoita tarvitsisimme n. 30kpl. Kantoapua on molemmissa päissä yksi aikuinen. Tarvitsemme kirjallisen muuttotarjouksen, jossa kulut on eriteltynä. Kempele keskusta, rivitalo. Hervanta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Saarijärvi - Turku, 36 m² rivitalo yksiö
Kantajia molemmissa päissä muuttofirman kuljettajan lisäksi omasta takaa 2-4. Ei pesukonetta eikä pakastinta, vain huonekalut ja kohtuullinen määrä muovilaatikoihin, pusseihin ja laukkuihin valmiiksi pakattua irtaimistoa. Lähtöasunnon (rivitalon pohjakerros) eteen saa pysäköityä auton, johon asunnosta n. 1,5 m alas viettävä rinne portaineen. Turussa auton saa talon eteen, josta hissi ylös. Saarijärvi keskusta, rivitalo. Kärsämäki-Urusvuori-Halinen, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttoapu jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!