Muuttopalvelu Hattula


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto on helpompi aloittaa, kun tarjouspyyntö muutosta Hattulassa, Hattulasta, tai Hattulaan on jätetty Muuttomaailman sivuilla. Tarjouspyyntö lähetetään yli 300 palvelussa mukana olevalle muuttofirmalle ja muuttofirma voi halutessaan jättää tarjouksen muutosta. Lue muuttoarvostelut muuttofirmoista jotka ovat jättäneet tarjouksen ja helpota oman valinnan tekemistä huomattavasti. Voit myös keskustella muuton yksityiskohdista palvelussa ja lopuksi vain valitse omiin tarpeisiin paras muuttopalvelu. Lisää omaa tietoisuutta muutoista lukemalla Muuttomaailman kattavia muuttovinkkejä, ja lataa myös Suomen kattavin muuttajan muistilista muistuttamaan muuton eri vaiheista.

Kilpailuta muuttopalvelu Hattula »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Hattulassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Hattulassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Tulivat ajoissa, olivat iloisia, kohteliaita ja ystävällisiä sekä hoitivat homman reippaasti ja sovitusti. Huippua!

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää

Erinomainen palvelu, muutto onnistui myös nopealla varoitusajalla, kun jo valitsemani muuttofirma oli kadottanut sähköpostini roskakoriin.

Muutto Vaasa - Vaasa

Nopea yhteydenotto ja edullinen. Muutto sujui vaivatta ja kuljettaja auttoi tavaroiden kantamisessa. Suosittelen ehdottomasti

Muutto Kotka - Kuopio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Hattulassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hattula - Röykkä, 80 m² rivitalo kolmio
Pyydän tarjousta yhden n. 12 m2:n keittiön keittiökalusteiden ja isojen kodinkoneiden sekä kahden loisteputkivalaisimen kuljettamisesta torstaina 24. iltapäivällä. Kaikki kuljetettavat kaapistot ja kodinkoneet näkyvät liitteenä olevassa kuvassa. Kodinkoneita ovat täyskorkea jääkappi, täyskorkea pakastin, astianpesukone, uuni+ keraaminen liesi + liesituuletin. Keittiökalusteita ovat kaikki kuvassa näkyvät pienehkön keittiön ala- ja yläkaapit sekä kolme täyskorkeaa kaappia. Kalusteet ovat käytetyt Puustelli-keittiökalusteet, joista on muuttopäivään mennessä tehty kaupat. Kalusteet ovat purettuina rivitalohuoneistossa. Autolla pystyy peruttamaan huoneiston oven eteen. Hattulassa kantoapua on 1-2 henkilöä. Toisessa päässä kantoapua on 2 henkilöä. Kaapistot ja kodinkoneet on kuljetettava kolhuilta suojattuina. Autolla pääsee ajamaan aivan muutettavan omakotitalon eteen. Liitteenä valokuva kaapistoista, kodinkoneista ja kaapistoihin sijoitetuista valaisimista (2 kpl). Rahkoila, rivitalo. Röykkä, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hattula - Saaripudas, 140 m² omakotitalo
Perus kodinirtaimistoa. Kantoapua ei juurikaan tarvitse. Ei merkittävän isoja ja painavia esineitä. Tavarat pakattuna valmiiksi laatikoihin tai pussitettuna. Yhden tason omakotitalo lähtöpäässä ja 2 krs toisessa. Tasamaan tontit molemmissa, auton saa lähellä kuormattavaksi ja purettavaksi Rahkoila, omakotitalo. Saaripudas, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 37 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hattula - Jyväskylä, 193 m²
Uuden asunnon pinta-ala 125 m2, joten osa kalusteista poistetaan ennen muuttoa. Kantajia ei ole omasta takaa. Muuttolaatikoita tarvitaan normaalia enemmän. Samoin pakkaustarvikkeita. Huonekalut normaaleja. Muuttoautot voi lähtöpäässä ajaa oven eteen, samoin tod.näköisesti kohteessa. Haluan tarjouksen eriteltynä: muutto, varastointi, laatikkovuokra. Rahkoila, rivitalo. Jyväskylä keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hattula - Saaripudas, 150 m² omakotitalo
Perus kodinirtaimistoa. Sohvaa, sänkyjä, pesukoneet, kuivuri yms irtaimistoa. Laatikoissa tai valmiiksi pussitettuina. Ei moottoripyöriä, yksi skootteri. Polkupyöriä. Muuttomiehiä ei kuljettajan lisäksi tarvita kummassakaan päässä. Kaksi-kolme kantajaa molemmissa päissä apuna. Ns. tasamaan muutto, yksikerroksisesta kaksikerroksiseen, auton saa talon viereen molemmissa päissä. Rahkoila, omakotitalo. Saaripudas, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 46 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Hattula

Hattulassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Hattulaan muutto ja kaupunkitietoa

Hattulan kunta sijaitsee Etelä-Suomessa Kanta-Hämeen maakunnassa. Hattulassa asustaa 9552 ihmistä ja pinta-alaltaan se on 427,39 km², ja vesistöjä siitä on 69,59 km². Isoin työnantaja Hattulassa on sinne perustettu panssariprikaati. Panssariprikaatissa on töissä noin 600 ihmistä. Myös Hattulan kunta ja Hämeen ammattikorkeakoulu ovat kunnan tärkeitä työnantajia. Hattulan kunnassa vuonna 2017 työttömyysaste oli 7.4%.

Hattulan naapurikuntia ovat Hämeenlinna, Pälkäne, Valkeakoski ja Akaa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Hattula »