Muuttopalvelu Hausjärvi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Hausjärvi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Aloita stressivapaa muutto ja löydä itsellesi sopiva muuttopalvelu Muuttomaailman avulla. Kun olet jättänyt tarjouspyynnön palveluun, välitämme sen yli 300 muuttofirmalle ympäri Suomea. Lue myös muuttoarvostelut muuttofirmoista jotka ovat tehneet tarjouksen sinulle. Näin varmistut muuttofirman luotettavuudesta ja takaat itsellesi mukavan muuton Hausjärvellä, Hausjärveltä, tai Hausjärvelle. Älä unohda auttaa itseäsi ennen muuttoa. Lue hyviä muuttovinkkejä Muuttomaailman sivuilla, ja lataa myös Suomen kattavin muuttajan muistilista helpottamaan muuttoprosessin eri vaiheiden muistamista.

Kilpailuta muuttopalvelu Hausjärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Hausjärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Hausjärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ahkerat ja nopeat muuttomiehet. Saivat rekankin peruutettua lähes mahdottomaan paikkaan ongelmitta. Suosittelen 100%

Muutto Helsinki - Helsinki

Jo suunnitteluvaiheessa sain oikea-aikaista ja asiantuntevaa apua. Muutto toteutui ajallaan, taitavasti ja kohteliaasti hoidettuna pyynnöt huomioiden. Mukavia, hyväkuntoisia hemmoja. Hinta oli tästä kaikesta oli hyvin kohtuullinen.

Muutto Riihimäki - Tampere

Hienosti hoidettu muutto. Muuttoauto meidän koti-irtaimistolle oikein hyvän kokoinen (47 m3). Aikataulun sovittelu erittäin joustava ja kaikki tapahtui sovitun mukaisesti. Suosittelemme. Varma valinta.

Muutto Kuhmo - Porvoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Hausjärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hausjärvi - Espoo, 60 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa 4 (5) kantajaa, jotka klo 16.30 jälkeen paikalla. Ehkä kuskin lisäksi yksi kantaja, koska omien kantajien lukumäärä tässä vaiheessa vielä epävarma. Ei tarvita muuttolaatikoita. Sohvan päälle olisi hyvä saada suojamuovia ja tauluTV:n ( 113 cm x 75 cm) suojaksi jotain. Kaksi vitriiniä 80 cm x 200 cm, irrotettujen lasiovien suojaksi jotain. Muita isompia huonekaluja ym.: Divaani vuodesohva, jonka saa osiin; sänky, pyykinpesukone. Muuttoauton saa ajatteua ovien eteen. Asunnon lisäksi häkkivarasto. Tavaraa on sen verran paljon, ettei pakettiauto riitä. Hausjärvi keskusta, kerrostalo. Tapiola, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hausjärvi - Espoo, 30 m² kerrostalo yksiö
Muutto on lähinnä normaali muuttolaatikoita 5 kpl, jätesäkkejä 6 kpl joissa vaatteita ja liinavaatteita, 2 hyllykköä, seinäkello, seinähyllyjä 3 kpl, 2 tuolia, kulmakaappi, kokoontaitettavat parveke setti, tauluja ja peilejä 8 kpl, Yksi iso tekokukka ja yksi 120 leveä kevyt runkosänky sohvaa ja tv. Minulla ei siis ole sohvaa, keittiöpöytää, pesukonetta ym. raskasta. Kannan itse kaiken valmiiksi alas pakettiautoon pakattavaksi ja uuteen asuntoon. Apua tarvitsen vain sängyn ja kyljetuksen kanssa. Muuttoauton voi ajaa oven eteen molemmissa osoitteissa. Ei varastotilaa. Hausjärvi keskusta, kerrostalo. Länsikorkee-Suvikumpu, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Hausjärvi, 35 m² kerrostalo yksiö
Suhteellisen helppo ja vaivaton muutto toiveena. Meillä ei ole kauheasti tavaraa pienessä kaksiossamme. Voin itsekin jonkin verran kantaa, mutta lähtökohtaisesti toiveena on, että kuljettajan lisäksi olisi ainakin pari kantomiestä. Muuttolaatikoita/pakkaustarvikkeita ei välttämättä tarvita, mutta mikäli nämä kuuluu kätevästi palveluun, niin voimme harkita tätäkin. Isoja huonekaluja on lähinnä vain sohva, sänky, pöytä ja lipasto (ei ole kodinkoneita). Muuttoautoa ei saa lähtöpäässä kovinkaan lähelle ovea, mutta sitten uuden asunnon kantomatka on suhteellisen lyhyt. Toiveena olisi, että muutto voisi alkaa aikaisintaan klo 14 (mutta mieluiten vasta klo 15 jälkeen). Kallio, kerrostalo. Hausjärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hausjärvi - Raisio, 88 m² kerrostalo kolmio
Ei omia kantajia, oletan että kaksi kantajaa riittää. Yhteensä kolme kantajaa olisi ideaali, mutta yhteensä kaksikin ehkä riittää. Pesukone painavin kannettava. Kyseessä muutto pienempään asuntoon. Muuttoauton saa oven eteen lähtöpaikassa. Muuttokohde on uudiskohde, jonne muutot alkaneet, joten ruuhkaa saattaa vielä olla ehdottamina päivinä. Oletan että auton saa oven eteen. Hausjärvi keskusta, kerrostalo. Raisio keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Hausjärvi

Hausjärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Hausjärvelle muutto ja kaupunkitietoa

Hausjärvi on kunta Suomessa, ja se sijoittuu Kanta-Hämeen maakuntaan. Hausjärvi on maaseutumainen, mutta vain tunnin ajomatkan päässä Tampereen ja Helsingin palveluista. Vuoden 2017 lopussa tehdyssä mittauksessa Hausjärvellä asui 8507 ihmistä. Nimi Hausjärvi on syntynyt majavasta. Hausta on majavan sukurauhasista saatavaa eritettä millä uskottiin olevan taikavoimaisia parantavia ominaisuuksia, sitä käytettiin lääkeaineena mm. hammassärkyyn, erinäisiin myrkytystiloihin, verisuonisairauksiin ja kihtiin. Hausjärvellä on myös Suomen vanhin kansakoulu joka on aloitti oman toimintansa vuonna 1866 ja toimi aina vuoteen 2010 asti.

Hausjärven naapurikunnat ovat Hyvinkää, Hämeenlinna, Hollola, Janakkala, Kärkölä, Mäntsälä ja Riihimäki.

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Hausjärvi »