Muuttoapu muuttoon


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Muuttoapu kannattaa palkata avuksi riippumatta siitä millainen muutto on kyseessä. Asiantunteva muuttoapu auttaa mm. tavaroiden pakkaamisessa, purkamisessa ja kuljetuksessa. Muuttomaailma.fi:stä löydät yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen. Heidän ammattitaitoonsa on luottanut jo yli 75 000 muuttajaa.

Lue miten asiantunteva muuttoapu helpottaa muuttoasi ja löydä sopivin jättämällä muutosta tarjouspyyntö.


Muuttoapu kuljetukseen

Yleisin käytetty muuttoapu on kuljetuksen hankkiminen. Palkkaamalla muuttofirmalta apua muuttokuljetuksen järjestämiseen varmistat, että saat muuttopäivänä ovesi eteen oikean kokoisen auton ja ammattitaitoisen kuskin sen mukana. Pelkkä kuljetus on muuttoapuna useimmiten se halvin vaihtoehto, mutta jättää sinun kontolle kaiken muun työn. Kuten pakkaamisen ja kantamisen, mutta aikaa ei tuhlaannu muuttoauton hakemiseen.

Muuttoapu pakkaamiseen ja kantamiseen

MuuttoapuTee muutosta stressitön ja palkkaa asiantunteva muuttoapu hoitamaan tavaroidesi pakkaaminen ja kantoapu kantamaan. Useat muuttofirmat tarjoavat muuttoapua, jossa he hoitavat asunnon suojaamisen muuton ajaksi, huonekalujen purkamisen, tavaroiden pakkaamisen, kantamisen, purkamisen ja lopuksi myös huonekalujen kasaamisen. Tällainen muuttoapu varmistaa, että muuttosi onnistuu kerralla ja tavaroistasi pidetään hyvää huolta. Muuttoavun hankkimisen lisäksi kannattaa tutustua muuttajan muistilistaan ja varmistaa, että myös muut muuttoon liittyvät asiat on huomioitu.

Muuttoapu, varsinkin tavaroiden pakkaaminen ja kantaminen voi olla monessa kodin muutossa järkevä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Heiltä löytyy asiaankuuluvat pakkausmateriaalit ja tekniikat tavaroiden suojaamiseen. Heidän toimintansa on useimmiten myös täysin vakuutettu mahdollisten onnettomuuksien varalta. Suurimmaksi osaksi onnettomuuksilta voidaan kuitenkin välttyä kun muuttoapu oikeaoppisesti pakkaa, suojaa ja käsittelee muuttotavaroita. Kannattaa siis pyytää ja harkita kalliimpia tarjouksia muuttofirmoilta, jotka tarjoavat tällaista muuttoapua. Muuttopalveluiden hinnoissa on eroja.

Muuttoapua tarjolla ympäri Suomea

Palvelustamme löydät vaivattomasti sinun muuttoon sopivan muuttoapua tarjoavan muuttofirman. Palvelussa tarjouksia muutosta tekevät muuttopalvelut ympäri Suomen. Tavoitat heidät kaikki kilpailuttamalla muuttosi jättämällä siitä tarjouspyynnön alla olevasta linkistä.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Nopea ja hyvä palvelu. Pitkän matkan muutto sujui erinomaisesti. Suosittelen!

Muutto Äänekoski - Kaarina

Todella iso apu muutossa ja huikean tehokas porukka! Eipä jatkossa enää kannata muuttoja ilman heitä tehdäkään. Suosittelen!

Muutto Turku - Raisio

Sujuva muutto Jyväskylä-Turku, sovitut aikataulut piti minuutilleen. Ehdottomasti suosittelen sen sijaan, että rupeaisi pelkkää pakua vuokraamaan.

Muutto Jyväskylä - Turku


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Aura - Lemu, 60 m² kaksio
Muuttoauton saa ajettua asunnon eteen. Pakkaamme tavarat itse ennen muuttoa. Varaston tyhjennämme itse. Kantomiehiä ei ole omasta takaa. Isoja kalusteita ovat 1kpl 160cm leveä sänky, 2kpl lasten sänkyä, kolmen hengen sohva, pesukone, 1 kpl kapea hylly, kirjoituspöytä, 1 aikuisten polkupyörä, 2 lasten pyörää, iso pihapöytä ja 8 tuolia, 3 grilliä. Aura keskusta, rivitalo. Lemu, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rovaniemi - Suomussalmi, 160 m² omakotitalo
Kaikki pakattuna. 2*80 sänky + 160 jousipatja, 90*100 puusänky, sohva, lipastoja eri kokoisia kolme, koulupöytä, pesukone, pyöriä, muuttolaatikoita(banaani) n. 40. Kiannonkadulla vain muutama porras ovelle. Lautatiellä pyritään tuomaan kaikki muuttotavarat ovelle asti ja kantajia on omasta takaa ainakin kolme. Ovien eteen saa autot. Niemelänkangas-Korvanniemi, omakotitalo. Ämmänsaari, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pihtipudas - Äänekoski, 90 m² omakotitalo
Tavarat on pakattu valmiiksi laatikoihin sekä vaatetavara kestäviin säkkeihin. Muuttoon kuuluu vain huoneiston sisällä olevat tavarat ja huonekalut, jenkkisänky sekä pieni pakastearkku . Luultavasti myös kaasugrilli ja kaksi polkupyörää. Kanto myös sisälle kuuluisi Äänekoskella toimenkuvaan. Puramme itse tavarat perillä. Olemme toimittaneet varastoissa olevat tavarat jo perille joten siihen ei ole tarvetta. Itse asiassa helppo muutto Pihtipudas keskusta, omakotitalo. Äänekoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lapinjärvi - Loviisa, 41 m² rivitalo yksiö
Ei ole kantajia. yksi kantomies tarvitaan. Tarvin muuttolaatikoita. Arkkupakastin ja pesukone. Iso kirjahylly. Saa ajettua eteen. Lapinjärvi keskusta, rivitalo. Määrlahti, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttoapu jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!