Muuttoapu muuttoon


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Muuttoapu kannattaa palkata avuksi riippumatta siitä millainen muutto on kyseessä. Asiantunteva muuttoapu auttaa mm. tavaroiden pakkaamisessa, purkamisessa ja kuljetuksessa. Muuttomaailma.fi:stä löydät yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen. Heidän ammattitaitoonsa on luottanut jo yli 50 000 muuttajaa.

Lue miten asiantunteva muuttoapu helpottaa muuttoasi ja löydä sopivin jättämällä muutosta tarjouspyyntö.


Muuttoapu kuljetukseen

Yleisin käytetty muuttoapu on kuljetuksen hankkiminen. Palkkaamalla muuttofirmalta apua muuttokuljetuksen järjestämiseen varmistat, että saat muuttopäivänä ovesi eteen oikean kokoisen auton ja ammattitaitoisen kuskin sen mukana. Pelkkä kuljetus on muuttoapuna useimmiten se halvin vaihtoehto, mutta jättää sinun kontolle kaiken muun työn. Kuten pakkaamisen ja kantamisen, mutta aikaa ei tuhlaannu muuttoauton hakemiseen.

Muuttoapu pakkaamiseen ja kantamiseen

MuuttoapuTee muutosta stressitön ja palkkaa asiantunteva muuttoapu hoitamaan tavaroidesi pakkaaminen ja kantoapu kantamaan. Useat muuttofirmat tarjoavat muuttoapua, jossa he hoitavat asunnon suojaamisen muuton ajaksi, huonekalujen purkamisen, tavaroiden pakkaamisen, kantamisen, purkamisen ja lopuksi myös huonekalujen kasaamisen. Tällainen muuttoapu varmistaa, että muuttosi onnistuu kerralla ja tavaroistasi pidetään hyvää huolta. Muuttoavun hankkimisen lisäksi kannattaa tutustua muuttajan muistilistaan ja varmistaa, että myös muut muuttoon liittyvät asiat on huomioitu.

Muuttoapu, varsinkin tavaroiden pakkaaminen ja kantaminen voi olla monessa kodin muutossa järkevä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Heiltä löytyy asiaankuuluvat pakkausmateriaalit ja tekniikat tavaroiden suojaamiseen. Heidän toimintansa on useimmiten myös täysin vakuutettu mahdollisten onnettomuuksien varalta. Suurimmaksi osaksi onnettomuuksilta voidaan kuitenkin välttyä kun muuttoapu oikeaoppisesti pakkaa, suojaa ja käsittelee muuttotavaroita. Kannattaa siis pyytää ja harkita kalliimpia tarjouksia muuttofirmoilta, jotka tarjoavat tällaista muuttoapua. Muuttopalveluiden hinnoissa on eroja.

Muuttoapua tarjolla ympäri Suomea

Palvelustamme löydät vaivattomasti sinun muuttoon sopivan muuttoapua tarjoavan muuttofirman. Palvelussa tarjouksia muutosta tekevät muuttopalvelut ympäri Suomen. Tavoitat heidät kaikki kilpailuttamalla muuttosi jättämällä siitä tarjouspyynnön alla olevasta linkistä.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni hyvin ja nopeastikin, ei mitään huomautettavaa:)

Muutto Kalajoki - Oulu

Sujuva muutto Jyväskylä-Turku, sovitut aikataulut piti minuutilleen. Ehdottomasti suosittelen sen sijaan, että rupeaisi pelkkää pakua vuokraamaan.

Muutto Jyväskylä - Turku

Aivan loistava palvelu, suosittelen. Elämäni helpoin muutto. Palveluun nähden edullinen.

Muutto Kangasala - Tampere


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Savitaipale - Sotkamo, 56 m² kerrostalo kaksio
Kantajia on lähtöpäässä omasta takaa ja perillä olisi tarkoitus hoitaa purku kaksistaan (perillä ei rappusia tms.). Muuttovälineet ja -laatikot on jo hommattu. Tavaraa neliöihin nähden vähänlaisesti ja kaikki on laatikoissa/jätesäkeissä. Erikokoisia laatikoita on noin 30-40 kappaletta. Suurimmat muutettavat esineet ovat kolmen hengen sohva, futon-patja, päältä täytettävä pyykinpesukone ja mahdollisesti mukaan otettava astianpesukone. Huonekaluja on muutamia (muutama sohvapöytä, tuoleja, pieni hylly, keskikokoinen pöytä ja parvekekalusteet). Normaalin kokoiseen pakettiautoon tavarat tuskin mahtuvat, mutta iso rekka olisi liioittelua. Jonkinlainen välimallin muuttoauto olisi järkevin ratkaisu. Muuttoauton saa lähtiessä ajettua oven eteen jalkakäytävälle (jos parkkiruutua ei ole vapaana) ja perillä asunnon eteen. Varastotilaa ei ole. Periaatteessa hakusessa on siis pienehkö kuorma-auto. Savitaipale keskusta, kerrostalo. Sotkamo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Kannonkoski, 40 m² kerrostalo yksiö
Omasta takaa on kantajat 2-3 . Muutto-auto saa ove etee. Ei painavia huonekaluja, aika vähä tavaraa yksi asuvalla yli 80v naisella Pohjois-Haaga, kerrostalo. Kannonkoski keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vehmaa - Joensuu, 0 m² kerrostalo yksiö
Tarvitsisin kantoapua, kahden luulisin riittävän koska minä ja ainakin yksi toinen olisimme mukana toivottavasti. Mukana olisi sänky, pöytätaso ja Lundian kokoonlaitettu kirjahylly (pituus n. 230 cm). Lisäksi on viisi laatikkoa ja kaksi mustaa jätesäkkiä. Purkuapua en tarvitse. Kyseessä on soluasunto, ja laitoin asunnon pinta-alaan vain oman osuuteni siitä. Koko asunnon pinta-ala on 77 neliötä. Vehmaa keskusta, kerrostalo. Noljakka, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Varkaus - Kuopio, 80 m² rivitalo kolmio
Ei kantajia omasta takaa. Suurimmat tavarat ovat parisänky, sohva, kirjahylly, pesukone, keittiönpöytä + 6 tuolia, työpöytä + työtuoli ja 3 lipastoa. Lisäksi kirjoja, astioita, vaatteita ja muuta irtotavaraa. Tarvitsemme pakkauslaatikkoja. Uusi asunto on kooltaan 64m2 ja osan nykyisistä tavaroista hävitämme ennen muuttoa. Muuttoautot pystyy ajamaan ovien eteen. Käpykangas, rivitalo. Litmanen, luhtitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttoapu jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!