Muuttopalvelu Hartola


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Hartolassa, paikkakunnalle Hartola tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Hartolassa.

Tutustu myös Hartolassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Hartola »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Hartolassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Hartolassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui hienosti. Suosittelen👍

Muutto Vaala - Tornio

Olivat lukeneet tarjouspyyntöni ajatuksella ja tekivät tarjouksen juuri minulle sopivana. Itse muutto ja laatikoiden toimituskin olivat juuri sitä mistä oli sovittu. Lisäksi oli mukava ja kohtelias henkilökunta.

Muutto Espoo - Espoo

Kaikki toimi viimeisen päälle. Asiat oli helppo hoitaa ja kuljettaja oli reipasotteinen ammattimies.

Muutto Espoo - Pieksämäki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Hartolassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Hartola, 15 m² kerrostalo yksiö
Muutetaan opiskelijakämpän tavarat vapaa-ajanasunnolle: - muuttolaatikoita ei tarvita, mutta normisuojat huonekaluille ja patjalle - pakkaus- ja purkuapua ei tarvita - tarvitaan 1 apumies kuljettajan lisäksi kantaamaan tavarat autoon Pihlajistossa, Hartolassa voimme itse olla apuna - ei isoja eikä painavia huonekaluja - muuttoauton saa ajettua molemmissa päissä oven eteen - ei varastotilaa - muutettavat tavarat: kirjoituspöydän tuoli, peili, televisio, tv-taso, sijauspatja & patja 140 cm (ehkä), pari jätesäkkiä (peitto / tyynyt), muutama muuttolaatikko (+- 6 kpl) sekä 2 matkalaukkua. Pihlajamäki, kerrostalo. Hartola keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Hartola, 51 m² kerrostalo kaksio
Muuttolaatikoita olisi 10-15 ja kolme 200 litran jätesäkkiä, joissa vaatteita, tekstiilejä ja jalkineita. Kukkiin menee 50 cm:n levyisiä muuttolaatikoita 5-6 kappaletta noista 10-15 laatikosta. Muutto tapahtuisi Lahdesta Hartolaan. Matkaa Heinola ohittaen n. 81 km yhteen suuntaan. Paras aika olisi 30. päivä esimerkiksi klo 12-14 välillä, jolloin aloitettaisiin Lahdesta. Tuo olisi aika nopea muutto varmaankin. Muuttoon riittäisi 8 m3:n pakettiauto sekä muuton kantoon osallistuva kuljettaja. Hyvä olisi, jos pakettiautoon mahtuisi kuljettajan lisäksi minä ja kaveri. Saisiko teiltä tuon 10-15 muuttolaatikkoa siten, että kuski toisi ne mukanaan Lahteen ja voisi sitten saman tien tuoda Hartolasta takaisin? Nuo jätepussit olisivat valmiina sekä laatikoihin menevä tavara valmiiksi katsottuna ja kaverini voisi heittää kerätyt tavarat ym. laatikoihin, jolloin minä ja kuski voitaisiin viedä niitä autoon aina saman tien. Kivistönmäki, kerrostalo. Hartola keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hämeenlinna - Hartola, 92 m² rivitalo
Rivitaloasunnosta muutetaan vain kookkaat huonekalut ja valmiiksi pakatut laatikot mieluiten uuden vuoden alkaessa. Toisessa päässä, Hartolassa, omakotitalossa, päästään oven eteen. Vanhaa asuntoa ei ole tarvis tyhjentää kokonaan, koska se jää asunnon omistajien käyttöön toistaiseksi, siksi muutto on helpohko. Kuljettajaa tarvitaan kantoavuksi, muu kantoapu tulee omasta puolesta. Jukola, rivitalo. Hartola keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rovaniemi - Hartola, 50 m² kerrostalo kaksio
Muutetaan kerrostalokaksio huonekaluineen (parivuode ehkä painavin ja siinäkin 2 erillistä runkopatjaa) Rovaniemen päässä 1 oma kantaja, Hartolan päässä 3 kantajaa. Muutetaan tavarat myös kerrostalon häkkivarastosta, missä lähinnä mattoja, mankeli ja korituoli ym.) Autolla pääsee molemmissa päissä aivan pääoven eteen. Paljonko maksaa muuttolaatikko/ kpl ja minkä kokoisia niitä on? Koska minulla ei ole mitään hoppua muutossa, voidaan se ajoittaa, mikä olisi minulle edullisin vaihtoehto seuraavan kuukauden aikana. Sahanperä-Ratantaus, kerrostalo. Hartola keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Hartola

Hartolassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Hartola »