Muuttopalvelu Pielavesi


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pielavesissa, paikkakunnalle Pielavesi tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Pielavesissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Pielavesi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pielavesissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pielavesissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui moitteitta. Muuttoauto ja miehet saapuivat paikalle ajalleen ja työt hoidettiin ripeästi. En voi kuin suositella kaikille.

Muutto Kouvola - Lapinlahti

Kaikki sujui tarjouspyyntöön vastaamisesta muuttokuorman kuljettamiseen toiseen kaupunkiin todella ammattitaitoisesti ja helposti. Erityisplussat hyvästä asiakaspalvelusta ja edullisesta hinnasta.

Muutto Porvoo - Helsinki

Äärettömän ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu muuton suunnitteluvaiheesta kuorman purkuun asti! Aikataulut pitivät täydellisesti ja kaikki tavarat tulivat ehjinä perille monen sadan kilometrin päähän. Erinomainen kokemus!

Muutto Kouvola - Keminmaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pielavesissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kuopio - Pielavesi, 100 m² omakotitalo
Avioeron johdosta muutetaan noin puolet omakotitalon irtaimistosta sekä varastotavaroista. Erikoisuutena on tiloissa toimineen yhtiön 2-3 arkistokaappia (metallisia), joiden koko on normaali vaatekaapistokoko. Nämä muutetaan myös ja sijoitetaan Pielavedellä autotalliin. Kysymys kuuluukin, pitääkö kaapit ensin tyhjentää tavaroista (mapeista), vai voiko kaapit siirtää tavaroineen? Omakotitalo sijaistee rinteessä, joten tavaraa joutuu kantamaan portaat alas. Osa tavaroista on autotallissa, jonka eteen auton voi ajaa. Kuljettajan lisäksi tarvitaan yksi kantomies, yksi on omasta takaa. Kukat voivat tarvita pakkausmateriaalia. Suurin osa tavaroista sijoitetaan Pielavedellä toistaiseksi varastoon. Jynkkä, omakotitalo. Pielavesi Keskus-Jylänki, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kotka - Pielavesi, 39 m² kerrostalo yksiö
Kyseessä on kodin huonekalujen, laatikoiden, polkupyörän ja kukkien (8 kpl) ym muutto. Omasta takaa on kantajat molemmissa osoitteissa. Isoja huonekaluja on ainoastaan lipasto ja pieni pyykkikone. Muuttoauton saa ajettua k-kerroksen oven eteen. Varastoissa ei ole lisätavaraa. Muutin kaksi vuotta sitten ja silloin vuokraamani 9 m3:n pakettiauto Citroen Jumper pakattiin aivan täyteen. Kukat ja laatikoita (niin paljon kuin mahtui kahden matkustajan lisäksi) oli viety erikseen pikkuautolla. Kotkansaari, kerrostalo. Pielavesi Keskus-Jylänki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 57 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hämeenlinna - Pielavesi, 40 m² kerrostalo yksiö
Kummatkin asunnot sijaitsevat "1.sessä kerroksessa", joka meinaa yksiä rappuja. Ei maatasolla. Kantomiehiä olisi hyvä olla. Isoimmat tavarat ovat pakastin, pesukone, 2 kaappia, sohva, 120cm sänky. Laatikoita löytyy melkeinpä sen edestä.. 😀 Saan apua laatikoiden kanssa, mutta isoimmille olisi hyvä olla ammattilaiset! Kyseessä on koiratalous, allergisille varoitus. En tarvitse laatikoita tai pakkaus/purku apua. Muuttoauton saa oven eteen Hätilä, kerrostalo. Pielavesi Keskus-Jylänki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hämeenlinna - Pielavesi, 40 m² kerrostalo yksiö
Kantomiehille olisi kuljettajan lisäksi tarvetta. Pakkausapua ei tarvitse. Isoimpia tavaroita ovat 120cm sänky, 2 kaappia, levitettävä divaanisohva, pieni arkkupakastin ja pesukone. koiratalous, kyseessä on vain yksi pieni mopsi, mutta allergikoille tiedoksi! 🙂 Muuttoauton saa ajettua oven eteen, asun toisessa kerroksessa joten rappuja on vain yhdet. Uutta asuntoa olen koko ajan aktiivisesti etsimässä, joten en ikävä kyllä osaa vielä siitä yksityiskohtia sanoa. Hätilä, kerrostalo. Pielavesi Keskus-Jylänki, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pielavesi

Pielavesissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pielavesi »