Muuttopalvelu Pyhtää


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pyhtäässä, Pyhtäähän tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Pyhtäässä.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Pyhtää »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pyhtäässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Pyhtäässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki sujui nopeasti ja kuten oli sovittu.

Muutto Kajaani - Kaarina

Reippaita ja hauskoja muuttomiehiä. Tulivat ajallaan ja muutto kesti arvioidun ajan. Toivottivat vielä onnea uuteen kotiin☺️

Muutto Järvenpää - Järvenpää

Firmasta vastailtiin kaikkiin kysymyksiini nopeasti ja tyhjentävästi. Muuttomiehet olivat ajoissa paikalla (itse asiassa etuajassa!) ja muutto sujui nopeasti ja jouhevasti. Suosittelen!

Muutto Pori - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pyhtäässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Forssa - Pyhtää, 80 m² rivitalo kolmio
Vaikka nykyinen asunto on 80m^2 kokoinen, niin tarkoitus on muuttaa 34m^2 isohkoon yksiöön ja osa kalusteista jää tänne, koska tyttöystävä jää tänne asumaan. Suurimmat kalusteet ovat sohva, parisänky, tv-taso, sohvapöytä, isohkot kaiuttimet, tietokonepöytä ja ilmastointilaite. En vielä osaa arvioida muuttolaatikoiden määrää, mutta en omista suurta määrää tavaraa. Varastotilaa on pieni häkkivarasto, mutta sieltä ei lähde paljoa tavaraa, ehkä noin 1-2 laatikollista. Muuttoauton saa ajettua ainakin nykyisessä asunnossa oven eteen. En ole täysin varma uuden asunnon pihasta, koska en ole käynyt katsomassa, mutta luulisi ettei sielläkään päässä suurta ongelmaa ole. Nykyisellä asunnolla on yksi kantomies (minä) ja yksi nainen (ei välttämättä jaksa kantaa kovin raskaita kalusteita). Uuden asunnon päässä on minun lisäksi miespuolisia tuttavia (n. 1-3) auttamassa kantamisessa. Jos mahdollista niin voisi olla hyvä jos kuljettajan lisäksi olisi yksi kantomies, koska minulla välillä polvet ja alaselkä reistailee rasituksessa, mutta ehkä juuri ja juuri selvitään pelkästään kuljettajallakin, koska määränpäässä on kuitenkin lisää muuttoapua. En tarvitse muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita enkä pakkaus- tai purkuapua. Forssa keskusta, rivitalo. Pyhtää keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Uusikaupunki - Pyhtää, 35 m² kerrostalo yksiö
Yksiön ja tallin muutto. Yläkerran häkkivarasto on tyhjä. Asunto 5. kerroksessa, mutta muutto tapahtuu pääasiassa lattiatason tallista, toimitan tavarat muuttolaatikoissa lattiakerrokseen. 5. kerroksesta tarvitsee siirtää vain 2 sänkyä ja 1 sohva. Sängyt saatan saada itsekseni alas mutta sohva vaatii toisen nostamaan. Tallissa 3 kierrosta renkaita, ja pöytälevy, kompressori(2.5hv ~50l tankilla), työkaluteline, tunkki ja pieni kasa laudan/lankunppätkiä isoimpina siirrettävinä. Tallin työkalut mahtuvat noin 5 muoviseen muuttolaatikkoon Asunnossa normaali yksiön verran tavaraa, yritän saada mahtumaan noin 15-20 muuttolaatikkoon Asunnossa ikean "ruudukko" tilanjakaja, jonka puran, ja muutama pöytä. puran pöydät myös osiksi. Muuton ei tarvitse olla täydellinen, mutta kaikki isot tavarat jotka ei mahdu autoon täytyy saada menemään muuttoautossa. auton saa molempien ovien eteen. Uusikaupunki keskusta, kerrostalo. Pyhtää keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 49 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tuusula - Pyhtää, 110 m² paritalo
Paritalo, jossa kaksi asukasta. Normaalit huonekalut + piano. Mahdollisesti osa tavaroista (mm.piano) jää Keravalle kerrostalokaksioon, loput tavarat viedään Pyhtäälle, kesäasuntoon (taloon) sekä aittaan, ensimmäiseen kerrokseen. Autolla pääsee aivan oven eteen. Kuljettajan ja muuttajien oman kantomiehen lisäksi tarvitaan yksi kantomies muuttofirmasta. Asunnon lisäksi on pieni ulkovarasto (n. 4 neliömetriä). Tuusula keskusta, paritalo. Pyhtää kk, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 20 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhtää - Helsinki, 400 m²
Osa asunnon tavaroista. Kantajia omasta takaa. Tarvitsen apua pesukoneen ja kuivausrummun vientiin sekä vitriinin vientiin. Ilm. kuljettaja riittää kun isompi poikani on auttamassa. Kyseessä muuttokohde on luhtitalo, joten ulkoa raput sisäovelle. Talosta tulee kaksi polkupyörää, keittiötavarat, yksi jääkaappi ns lisäjääkaappi, lasivitriini (saa kahteen osaan), kotitietokone, Kaksi tv:tä, vaatteita, kenkiä ym pikkutavaraa vaatehuoneesta, tauluja, peilejä, yksi vaatekaappi, pieni pojan huoneesta ja hänen sänkynsä ja pieni kirjahylly sekä koulupöytä ja työvalaisimet. Yhdestä makuuhuoneesta parisänky (ns. jenkkisänky), kaksi ikean malm lipastoa yöpöydät ja yksi isompi malm-lipasto + valaisimet. Yksi pieni ovaali kahvipöytä, kukkia, eteisen ns. eteislipasto, naulakko. En tarvitse muuttolaatikoita, tarvin peilille ja vitriinin lasioville kuplamuovia, jos en kerkeä itse ostamaan. Vaatehuoneesta tulee joulutavarat + mattoja ja matkalaukut, kengät ja talvivaatteet. Auton saa muuttokohteessa aivan terassin eteen, Mellunmäessä aika lähelle rappuja Pyhtää kk, rivitalo. Mellunmäki, luhtitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pyhtää

Pyhtäässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pyhtää »