Muuttopalvelu Tyrnävä


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Tyrnävällä, paikkakunnalle Tyrnävä tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Tyrnävällä.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Tyrnävä »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Tyrnävässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Tyrnävässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ihanat, ystävälliset ja osaavat muuttomiehet!

Muutto Helsinki - Helsinki

Muutto oli nopea ja kaikki säilyi ehjänä ja ystävällinen henkilökunta!

Muutto Masala - Kirkkonummi

Kunnon isä&poika firma, kaikki ajallaan, kohteliaasti, neuvoen ja viimeisen päälle ripeästi, heiltä oli myös laatikot. En olisi ikinä uskonut, että 2,5h riittää.

Muutto Tampere - Nokia

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Tyrnävässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pohjois-Pohjanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kuusamo - Tyrnävä, 82 m² kerrostalo kolmio
Tavarat valmiiksi pakattuina, suurin huonekalu sänky 200x140, raskain pesukone. Herkin tavara tyhjä akvaario 100x40x30. Muuttoon sisältyy 6neliön varaston tavarat, 3 polkupyörää, lasten rattaat, 2 katiskaa. Kuusamossa 2 miestä kantamassa, Tyrnävällä 2. Kuskin apua tarvitaan ainakin isoimpien huonekalujen kanssa. Lähtö mieluiten aamupäivällä. Kuusamossa ovelle pääsy kuorma-autolla vaikeaa, jos on vielä lunta maassa, silloinkin vain 10m kantomatkaa. Tyrnävällä pääsee ovelle. Siellä sängyt on kannettava asunnon yläkertaan. Kuusamon osoite ei näy karttapalveluissa oikein, sijainti 500m luoteeseen. Kuusamo, kerrostalo. Tyrnävä, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tyrnävä - Pyhäntä, 200 m² omakotitalo
Tarvitsen ison muuttoauton, kuljettajan ja kaksi kantajaa. Piano löytyy. Muuttolaatikkoja en tarvitse. Muuttoautoa ei saa ihan oven viereen Tyrnävällä, Pyhännällä saa. Muutimme saman välin ja suunnilleen samat kamat 1,5 vuotta sitten toiseen suuntaan. Lastaus kesti n. 2,5h, purku n. 2h. Tyrnävä, omakotitalo. Pyhäntä, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tyrnävä - Uusikaupunki, 40 m² yksiö
Tavarat on valmiiksi pakattuna välivarastossa vanhempieni omakotitalossa. Tavaraa on siis sen verran, mitä n. 40 neliön asunnossa on ollut, ne ovat nyt vain noudettavissa isommasta omakotitalosta. Mukaan pitäisi mahtua koiratarhaelementit, joiden suurimmat mitat on sentteinä 400x300x5 sekä iso koirankoppi elementteinä. Tyrnävä, rivitalo. Uusikaupunki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 43 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rovaniemi - Tyrnävä, 89 m² kolmio
Kuljettaja riittää kantoavuksi. Tarvitsen apua tavaroiden kantamisessa sisään Tyrnävällä. En tarvitse muuttolaatikoita. Isoja huonekaluja ovat 2 nojatuolia, sohva, lasivitriini, arkkupakastin ja pyykinpesukone. Muuttoauton saa ajettua 10m päähän ulko-ovesta. Lisäksi varaston ja autotallin pienistä tavaroista (mm.autonrenkaat 8kpl) kertyy n. 1-3 kuutiota tavaraa. Niskanperä, rivitalo. Tyrnävä, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Tyrnävä

Tyrnävässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Tyrnävä »