Muuttopalvelu Finström


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Finströmssa, paikkakunnalle Finström tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Finströmssa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Finström »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Finströmssa

Muutto tai kuljetus hakusessa Finströmssa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui todella hyvin. Muuttomiehet oli tehokkaita. Helpoin muutto koskaan.

Muutto Siilinjärvi - Siilinjärvi

Muutto alkoi 10min myöhässä, muuten kaikki sujui oikein hyvin.

Muutto Salo - Espoo

Ei moitteen sanaa. Hyväntuuliset miehet tulivat ja hoitivat homman. Kaikki sujui hyvin, jopa pianon siirtäminen. Suosittelen muillekin. 👍

Muutto Masku - Masku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Finströmssa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Finström - Espoo, 51 m² kerrostalo kaksio
Kantajia on vain muuttaja, eli kantomiehiä tarvitaan. Muuttolaatikoiden tarve riippuu hinnasta. Mikäli laatikot ovat kovin kalliita on mahdollista löytää omat laatikot, mutta mikäli kustannukset eivät ole suuria, voisin harkita vuokraamista. Tavaroista huomioitavaa on pöytätietokone ja kaksi näyttöä. Nämä haluan ehdottomasti paikasta A paikkaan B ehjinä. Jos sen varmistamiseen tarvitaan erillisiä laatikoita tai materiaaleja, niin olen kiinnostunut. Sirrettävät huonekalut ovat kaksipalainen sohva, kahden hengen pöytä ja sen tuolit, työpöytä, kaksi työtuolia, kaksi laatikostoa, pieni sohvapöytä, hyllykkö ja sänky. Vanhalla asunnolla parkkipaikka on oven läheisyydessä, mutta minulla ei ole omaa parkkiruutua. Mikäli ongelmia tulee, asunnon edessä olevalla tiellä on parkkitilaa molemmin puolin. Uuden asunnon vierasparkkipaikoista en tiedä, mutta itse parkkipaikka ulottuu oven eteen. Finström keskusta, kerrostalo. Kilo, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Finström, 72 m² kerrostalo kolmio
Omalta puolelta 2 kantajaa. Riittää ehkä kuljettaja joka kantaa/lisäksi yksi kantomies ei enempää. Muuttoautolla pääsee oven eteen kummassakin päässä. Meillä on isot huonekalut nii tarvitaan ison auton n 40 kuutioinen (ei siis mitään 17-20 kuutioisia) märäpäässä kaksikerroksinen rivitalo ja osan tavaroista joutuu kantaa yläkertaan. Esim pesutorni (nokkakärryt oltava vissii?), sängyt×2, pieni sohva (tärkeimmät isot jutut). Erillistä varastoa ei oo. Raksila, kerrostalo. keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Finström - Kerava, 60 m² kerrostalo kaksio
Tarvitaan 2 kantajaa. Kyse on pienkerrostalon 2. kerroksen asunnosta, jonne porrasaskelmia on vähän. Itse on mahdollista kantaa kevyitä tavaroita. Muutettavissa tavaroissa on painavahko sohva. Muutettavia kodinkoneita ei ole. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Kyse on rauhallisesta kadusta, jossa ei ole juurikaan läpiajoliikennettä. Tavarat pakataan itse ja muuttolaatikot on itsellä (asianmukaiset pinottavat). Finström keskusta, kerrostalo. Kerava keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Finström - Espoo, 28 m² kerrostalo yksiö
Olen muuttamassa 28 neliön yksiöstä 47,5 neliön kaksioon. Asunnon kalusteet sekä asunnon ja varaston irtaimisto muutetaan mukana. Kalusteita ovat sohva, sohvapöytä, pöytäryhmä, nojatuoli, työtuoli ja pyykkikone. Huonekalujen lisäksi irtaimistoa on melko paljon, ehkä noin 10 laatikkoa, joten iso pakettiauto/kuorma-auto tulisi kyseeseen. Lähtöpaikassa isompaa pakettiautoa ei välttämättä saa kuljetettua sisäpihalle, uudessa osoitteessa saa ovien eteen. Kantajia on omasta takaa kaksi, joten mielellään kuljettajan lisäksi yksi kantaja. Pyykkikoneen asennuspalvelu lisänä on toivottavaa. Finström keskusta, kerrostalo. Etelä-Leppävaara, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Finström

Finströmssa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Finström »