Muuttopalvelu Finström


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Finströmssa, paikkakunnalle Finström tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Finströmssa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Finström »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Finströmssa

Muutto tai kuljetus hakusessa Finströmssa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Otettiin hyvin yhteyttä, kun ei itse ehtinyt vielä asiaa ajatella prosessin eri vaiheessa! Reilu peli!

Muutto Kempele - Helsinki

Muutto Oulusta Rovaniemelle sujui oikein mutkattomasti ja hienosti! Suosittelen!

Muutto Oulu - Rovaniemi

Homma pelitti siten miten oli sovittu. 2 tuntia ja tavarat olivat toisessa osoitteessa.

Muutto Paimio - Paimio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Finströmssa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Finström - Kerava, 60 m² kerrostalo kaksio
Tarvitaan 2 kantajaa. Kyse on pienkerrostalon 2. kerroksen asunnosta, jonne porrasaskelmia on vähän. Itse on mahdollista kantaa kevyitä tavaroita. Muutettavissa tavaroissa on painavahko sohva. Muutettavia kodinkoneita ei ole. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Kyse on rauhallisesta kadusta, jossa ei ole juurikaan läpiajoliikennettä. Tavarat pakataan itse ja muuttolaatikot on itsellä (asianmukaiset pinottavat). Finström keskusta, kerrostalo. Kerava keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Finström - Espoo, 28 m² kerrostalo yksiö
Olen muuttamassa 28 neliön yksiöstä 47,5 neliön kaksioon. Asunnon kalusteet sekä asunnon ja varaston irtaimisto muutetaan mukana. Kalusteita ovat sohva, sohvapöytä, pöytäryhmä, nojatuoli, työtuoli ja pyykkikone. Huonekalujen lisäksi irtaimistoa on melko paljon, ehkä noin 10 laatikkoa, joten iso pakettiauto/kuorma-auto tulisi kyseeseen. Lähtöpaikassa isompaa pakettiautoa ei välttämättä saa kuljetettua sisäpihalle, uudessa osoitteessa saa ovien eteen. Kantajia on omasta takaa kaksi, joten mielellään kuljettajan lisäksi yksi kantaja. Pyykkikoneen asennuspalvelu lisänä on toivottavaa. Finström keskusta, kerrostalo. Etelä-Leppävaara, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Finström - Nummenkylä, 74 m² kerrostalo kolmio
Kaksi miespuolista kantajaa, mutta tarvitaan 1-2 kantomiestä kuljettajan lisäksi (oletan, että myös kuljettaja kantaa, sillon riitäää 1). Tarvitaan muuttolaatikoita etukäteen. Isoimmat kannettavat ovat pesukone, kuivausrumpu, purettu makuuhuoneen peilikaappi, purettu lasten sänky, kokonainen aikuisten yksikkösänky. Muut tavarat: 1 sohva, kaksi ruokapöytää ja tuolit, 1 koulupöytä, 1 vuodesohva (ellei Helsingin Kierrätyskeskus hae sitä aikaisemmin). Muut pientavaraa, kuten astiat, vaatteet. Muuton pitäisi alkaa klo 10 ja olla valmis klo 15 mennessä. Finström keskusta, kerrostalo. Nummenkylä, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Finström - Lempäälä, 100 m² omakotitalo
Tarvitaan kuljettajan lisäksi yksi kantaja (yhteensä siis kaksi). Muutetaan vain isot tavarat: 2 kpl 140 levyistä sänkyä, kaksi kirjoituspöytää, 4 yöpöytää, tv-taso, puutarhakalusto (sohvat, pöytä, säilytyslaatikko), olohuoneen pöytä, senkki ja koirankoppi. + joitakin pienempia muita asioita (irtaimisto kuljetaan itse henkilöautolla, ei tarvetta laatikoille) Auton saa poisvietävästä talosta viereen, kannettavaa on yläkerrasta. Muutto kohde on yksikerroksinen, ihan oven ei pääse, kantomatka noin 30 m. Muuttopäivä on arvio, voi heittää +- 2 päivää Finström keskusta, omakotitalo. Kulju, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 20 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Finström

Finströmssa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M., 2.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Finström »