Muuttopalvelu Kristiinankaupunki


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kristiinankaupunkissa, paikkakunnalle Kristiinankaupunki tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Kristiinankaupunkissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Kristiinankaupunki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kristiinankaupunkissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kristiinankaupunkissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvin meni muutto. Reippaita heppuja. Kiitos vielä kerran.

Muutto Ii - Joensuu

Ei moitittavaa.

Muutto Muurame - Jyväskylä

Muuttomiehet olivat taitavia ja mukavia!

Muutto Valkeakoski - Valkeakoski

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kristiinankaupunkissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pietarsaari - Kristiinankaupunki, 50 m² kerrostalo kaksio
On vain vähän tavaraa. Sänky, ruokapöytä, 4 tuolia, 2 tasoa, pieni sohvapöytä, mekaniikkanojatuoli, mattoja ja hyvin vähän pikkusälää. Asunto ollut työn vuoksi ns. nukkumaboxina ja nyt sitä ei enää tarvita. Tavarat tuodaan perheemme varsinaiseen kotiin. Ei tarvita pakkaus- eikä purkuapua. korkeintaa sängyn jalkojen ja ruokapöydän jalan (pyöreä, yksijalkainen pöytä) irrottaminen, jos en itse saa niitä irti. Pietarsaari keskusta, kerrostalo. Kristiinankaupunki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Evijärvi - Kristiinankaupunki, 115 m² omakotitalo
Omia kantajia on vähintään 3. Muutettavaa tavaroita on muutama vitriinikaappi, 2 moottorisänkyä, hierontapöytä, ruokapöytä + muuten suht’ normaalit romppeet Evijärvi keskusta, omakotitalo. Kristiinankaupunki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kristiinankaupunki - Kankaanpää, 70 m² kerrostalo kolmio
Kuljettajan lisäksi tarvitaan 1-2 kantohenkilöä. Kaikki on itse pakattu muovilaatikoihin, pahvilaatikoihin ja jätesäkkeihin, itse pakattu ja puretaan itse. Isoimmat huonekalut on sänky ja sohvat, ei kodinkoneita. Muuttoauton voi ajaa oven eteen. Normaali varastotila/ kanahäkki. Taulut ja joitain tavaroita viemme itse. Kristiinankaupunki keskusta, kerrostalo. Kankaanpää keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Alavus - Kristiinankaupunki, 58 m² kerrostalo kaksio
Kaikki asunnon tavarat, itse voidaan kantaa esim. laatikoita. Kuljettajan lisäksi yksi hlö jos kuljettaja kantaa myös. Huonekaluja norm. 2 istuttava ja 3 istuttava sohva, sänky, pesukone, matalat hyllyt, keittiön pöytä ja 4 tuolia, kahden kaapin komero ja pienet parvekekalusteet. Häkkivarasto. Alavus keskusta, kerrostalo. Kristiinankaupunki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kristiinankaupunki

Kristiinankaupunkissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kristiinankaupunki »