Muuttopalvelu Kristiinankaupunki


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kristiinankaupunkissa, paikkakunnalle Kristiinankaupunki tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Kristiinankaupunkissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Kristiinankaupunki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kristiinankaupunkissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kristiinankaupunkissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Nopea ja vaivaton muutto, hyvä palvelu.

Muutto Kokkola - Liminka

Homma sujui mallikkaasti ja kuten oli sovittu. Suosittelen!

Muutto Kajaani - Kokkola

Positiivinen ja tehokas porukka. Voin suositella.

Muutto Sipoo - Porvoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kristiinankaupunkissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pohjanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kristiinankaupunki - Kankaanpää, 70 m² kerrostalo kolmio
Kuljettajan lisäksi tarvitaan 1-2 kantohenkilöä. Kaikki on itse pakattu muovilaatikoihin, pahvilaatikoihin ja jätesäkkeihin, itse pakattu ja puretaan itse. Isoimmat huonekalut on sänky ja sohvat, ei kodinkoneita. Muuttoauton voi ajaa oven eteen. Normaali varastotila/ kanahäkki. Taulut ja joitain tavaroita viemme itse. Kristiinankaupunki keskusta, kerrostalo. Kankaanpää keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Alavus - Kristiinankaupunki, 58 m² kerrostalo kaksio
Kaikki asunnon tavarat, itse voidaan kantaa esim. laatikoita. Kuljettajan lisäksi yksi hlö jos kuljettaja kantaa myös. Huonekaluja norm. 2 istuttava ja 3 istuttava sohva, sänky, pesukone, matalat hyllyt, keittiön pöytä ja 4 tuolia, kahden kaapin komero ja pienet parvekekalusteet. Häkkivarasto. Alavus keskusta, kerrostalo. Kristiinankaupunki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kristiinankaupunki - Helsinki, 150 m² omakotitalo
Muuttomme tapahtuu omakotitalosta varastoon. Muuttoome kuuluu normaalit huonekalut ja kodin irtaimisto sekä kodinkoneet (suurimmat näistä ovat pyykinpesukone ja pieni pakastin). Piano on mahdollisesti myös, mikäli emme löydä siihen mennessä sille ostajaa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen ja meitä on täällä kaksi kantajaa. Tavarat on valmiiksi pakettuja. Varastosta tulee valmiiksi pakatut laatikot, kaksi polkupyörää ja jotain pientavaraa. Kristiinankaupunki keskusta, omakotitalo. Itä-Pasila, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 27 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Kristiinankaupunki, 31 m² kerrostalo yksiö
Tarvitsisi muuttaa sinkkumiehen tavarat putkiremontin alta kotikonnuille Pohjanmaalle. Huonekalut: osiksi purettava sänky, kahden istuttava Ikean sohva, ruokapöytä josta saa jalat irti + 5 tuolia. Vaikein esine on 160 leveä, 80 cm syvä ja 200 cm korkea 100 vuotta vanhasta teak-puusta tehty kaappi, jota kantamaan tarvitaan neljä miestä. Minä voin toimia neljäntenä kummassakin päässä, jos teillä ei ole tarjota neljää kantajaa. Muuta: tarvitsen 10 muuttolaatikkoa. Pakkaustarvikkeita en. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Pakkaukseen ja purkamiseen ei tarvitse apua. Asunnon lisäksi ei ole varastotilaa. Konala, kerrostalo. Kristiinankaupunki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kristiinankaupunki

Kristiinankaupunkissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kristiinankaupunki »