Muuttopalvelu Hamina


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Hamina

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Haminassa, Haminasta, Haminaan muutto edessä? Kilpailuta muuttopalvelu Muuttomaailmassa ja tavoitat yli 250 muuttofirmaa ympäri Suomea. Täytä vain tarjouspyyntö ja saat ensimmäiset tarjoukset vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä. Lue myös arvostelut muuttofirmoista jotka ovat jättäneet tarjouksen muuttoon ja tee päätös sen pohjalta. Voit myös ennen muuttoa lukea muuttovinkkejä ja ladata Suomen kattavimman muuttajan muistilistan. Näin helpotat omaa muuttoa ja säästät rahaa muutossa.

Kilpailuta muuttopalvelu Hamina »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Haminan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Haminasta Espooseen

Hei, pyydän muuttotarjousta Haminasta Espooseen: Haminasta tavarat haetaan varastosta, koko 5 neliötä (täynnä tavaraa), Espooseen, kerrostalo kaksio (46 neliötä). Varastokoppi katutasossa, Espoossa 2. kerros. Autolla pääsee oven eteen molemmissa osoitteissa. Tarvitsen auton + kuljettaja + 1 kantomies. Omasta takaa ei ole kantoapua. Muuttolaatikoita ja pakkaustarvikkeita ei tarvita. Voiko muuttofirma käydä hakemassa tavarat Haminasta ilman minun paikalla oloa Haminassa, jos annan varaston avaimet etukäteen tai voiko kuljettaja käydä hakemassa avaimet sovittuna päivänä aamulla minulta Helsinki-Vantaan lentokenttähotellista Haminaan mennessä ? Mikä olisi paras ratkaisu ? Riippuu tietysti missä päin muuttofirma on. Pyydän yhteydenotot vain sähköpostitse.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 8 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 10 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon valittiin kahden päivän päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi itselleen sopivan muuttofirman Hyvinkäältä tekemään muuttoa Haminasta Espooseen. Muuttomatka oli noin 140 kilometriä ja muuttofirma oli tehnyt tarjouksen tuntihinnalla. Muuttoon saapui muuttofirman suosituksesta kolme muuttomiestä, koska muuttajalla ei ollut omia kantajia. Muuttoautona käytettiin 37 kuution kuorma-autoa mihin mahtuu noin 100 neliön tavarat. Muuton tärkeimmistä yksityiskohdista puhuttiin muuttofirman kanssa puhelimessa, että tavarat ja avaimet saataisiin haettua uuteen kotiin oikeista paikoista. Muuttofirmalla on asianmukaiset luvat ja vakuutukset kunnossa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki toimi sovitusti ok."

Muutto Kirkkonummesta Haminaan

Kodinkoneet pesukone, kuivausrumpu, 2 kpl tv 55 tuumaa, isohko lasivitriini, muuttolaatikoita tarvitaan ja kantomies. Lähtöasunnon eteen ei pääse isolla muuttoautolla, ahdas pihatie. Kohdeasunnon oven eteen pääsee. omia kantomiehiä 1 kpl.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi alle viikon sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Helsingistä valittiin muuttoon. Muuttoon valittiin 35 kuution kuorma-auto, että muuttotavarat saadaan varmasti kerralla siirrettyä asuntojen välillä. Muuttoautosta löytyi suojaviltit tavaroille ja nokkakärryt esimerkiksi pesukonetta varten. Muutto tehtiin urakkahinnoitellusti, koska pitkillä matkoilla se tulee muuttajalle edullisemmaksi. Muuttofirma on saanut paljon positiivisia palautteita Muuttomaailman muuttajilta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttomiehet olivat asiallisia ja ystävällisiä ja hoitivat muuton todella hyvin, parista pienestä vastoinkäymisestä huolimatta. Suosittelen todella jos tarvitsette muuttoapua."

Muutto Haminassa

Muutetaan vain huonekalut ja pesukone, muut kuljetan itse. Tarvitsen kuljettajan lisäksi yhden kantomiehen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja valitsi ensimmäisen saadun tarjouksen. Tarjouspyyntö suljettiin alle vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Kotkasta suoritti muuton Haminassa. Mutto tehtiin tuntihinnoittelulla ja hinta sisälsi 2 muuttomiestä, muuttokuljetuksen, vakuutukset ja verot. Muuttofirma on saanut hyviä palautteita muutoista ja on luotettavasti toiminut usean vuoden ajan.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Valkealasta Haminaan

Rivitalosta muutto rivitaloon (62 m2). Muuttolaatikoita tarvitsen n. 15 kpl ja kuljettajan lisäksi 1 kpl kantomies (ehkä?, hinta?) Kummassakin asunnossa muuttoauton saa oven eteen. Muutopvä voi olla 22-24.9 tai seuraava vkonloppu, Minulla on kummatkin asunnot tuolloin hallussani.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta kaiken kaikkiaan. Sopiva muuttofirma löytyi muutaman päivän päästä tarjouspyynnön jättämisestä, kun pieni vertailu oli tehty.

Muuttofirman valinta
Asiakkaan pienempään muuttoon oli varattu hieman pienempi kalustus. Muuttoon kuului mm. Muuttomies, pakettiauto ja peräkärry (yhteensä 20m3) ja suojaukset tavaroille kuljetuksen aikana. Muuttofirman kuljetusluvat ovat kunnossa ja mitään ei muutossa särkynyt. Muuttomaailman kautta voit saada monta hyvää tarjousta jättämällä yhden tarjouspyynnön. Jätä sinäkin muutostasi tarjouspyyntö sivuillamme ja katso itsellesi sopivin muuttofirma hoitamaan muuttoa juuri sinulle!

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui ihan hyvin."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto Oulusta Rovaniemelle sujui oikein mutkattomasti ja hienosti! Suosittelen!

Muutto Oulu - Rovaniemi

Hyvillä mielin kantoivat tavarat, erittäin ystävällisiä kavereita. Homma sujui nopeasti ja moitteetta, tulivatkin luvattuna aikana. En voi kuin suositella!

Muutto Kemi - Keuruu

Suosittelen, kaikki meni hyvin, paitsi olisi ollut hyvä että olisi ollut vielä kolman muuttomies. Luulin että auton mukana oli kuski kolmantena mutta näin ei ollutkaan. Reippaasti silti homma hoitui vaikka kestikin työpäivän verran.

Muutto Upinniemi - Mäntsälä

Haminaan muutto ja kaupunkitietoa

Hamina on perustettu Kymenlaakson maakunnan rannikolle. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta viihtyisän ja ainutlaatuisen.

Voit aistia Haminan kaduilla ja kujilla kaupungin historian ja nykypäivän elinvoimaisuuden. Kaupungilla on tarjota monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet mukavaan asumiseen. Ihastu tapahtumiin, vapaa-ajantarjontaan ja inspiroidu yrittäjyysmahdollisuuksista.

Haminassa asuu 20 425 ihmistä (mitattu huhtikuussa 2014.) Haminassa sijaitsee Suomen suurin yleissatama Hamina-Kotkan satama. Vuonna 2011 Haminan satama liittyi Kotkan sataman kanssa, mutta Haminan satama oli ennen yhdistymistäkin tärkeä vienti- ja tuontisatama. Haminassa on myös monia kansainvälisiä ja valtakunnallisia yrityksiä, esimerkiksi Google.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kotka, Lappeenranta ja Kouvola

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!