Muuttopalvelu Kannonkoski


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kannonkoskissa, paikkakunnalle Kannonkoski tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Kannonkoskissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kannonkoski »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kannonkoskissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kannonkoskissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Voin ehdottomasti suositella, muutto sujui nopeasti ja ammattitaidolla! 👍🏻

Muutto Tampere - Rovaniemi

Hyvä palvelu alusta loppuun. Mukavat muuttotyypit, asiallinen palvelu varauksesta laskutukseen - suosittelen!

Muutto Kotka - Helsinki

Kaikki sujui tarjouspyyntöön vastaamisesta muuttokuorman kuljettamiseen toiseen kaupunkiin todella ammattitaitoisesti ja helposti. Erityisplussat hyvästä asiakaspalvelusta ja edullisesta hinnasta.

Muutto Porvoo - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kannonkoskissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kannonkoski - Espoo, 59 m² kerrostalo kaksio
Muutossa olevat painavat kalusteet: sängyt (4 kpl runkoja + 3 kpl patjoja), sohva, 2 kirjakaappia, 2 pöytää, 2 matalaa lipastoa ja pesukone. Lisäksi saattaa olla muutamia valmiiksi pakattuja muuttolaatikkoja - vaatteita, keittiötarvikkeita. Kuljettajan lisäksi kantomiehiä 2 kpl. Kantajia on omasta takaa 2 aikuista. Muuttolaatikoita ei tarvita. Pakkaus- tai purkausapua ei tarvita. Muuttoauton saa molemmissa osoitteissa ajettua oven eteen. Lähdössä on käytössä hissi, mutta 2 täyspuista sängyn runkoa ei mahdu hissiin vaan täytyy kuljettaa alas + ylös rappusten kautta. Kannonkoski, kerrostalo. Lintuvaara, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kannonkoski - Helsinki, 82 m² rivitalo kolmio
Hei! Muutan yksin eron jälkeen pienempään asuntoon, joten vain osa tavaroista muutetaan. Isoimpia muutettavia tavaroita ovat sohva ja kaksi toisistaan erillistä sängynrunkoa, muuten pienempiä huonekaluja kuten tuoleja, sohvapöytä, baarikaappi, sekä laatikoissa ja jätesäkeissä vaatteita ja pienempää kodin tavaraa. Puolet tavaroista jää vanhaan asuntoon. Koska muutan yksin ja arkena päiväsaikaan ei minulla ole muuttoapua, vaan tarvitsen pakun ja kuskin lisäksi kantomiehiä. En tarvitse pakkaus- tai siivousapua. Haluaisin samalla tarjouksen myös muuttolaatikoista (esim. 10 laatikkoa). Tarvitsisin laatikot perjantaina aamupäivästä. Muutettavan asunnon ulko-oven eteen pystyy ajamaan, uuden asunnon sisäänkäynti on sisäpihalla, jonne ei pysty ajamaan, vaan muuttoauto pitää jättää kadulle. Kannonkoski keskusta, rivitalo. Sörnäinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kannonkoski - Forssa, 25 m² yksiö
Muutan Palvelutalosta. Tavaroita on melko vähän, joten ei tarvii paljoa kantoapua. Pieni kirjahylly, pari pientä tasoa, yöpöytä, nojatuoli, kahvinkeitin, mikro .. & vähän keittiötarvikkeita, pari taulua ja julistetta, 2 pientä lamppua, 2 koristehyllyä, TV, pari vaatesäkkiä, peruspatja & muutama kasvi. Tässä suurinpiirtein kaikki. Kannonkoski keskusta, rivitalo. Viksberg, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 51 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hämeenlinna - Kannonkoski, 100 m² kerrostalo
Alustavasti meillä ei ole kuin kaksi henkilöä muutossa, joten kuljettajan lisäksi tarvitaan apuvoimia kantamaan tavaraa, ainakin 1-2 henkilöä. Muuttolaatikoita tarvitaan noin 30 kappaletta, koska osa tavaroista on valmiiksi pakattuina edellisen muuton jäljiltä. Lähtökohteeseen asunnolle pääsee ajamaan ainoastaan peruuttamalla, jolloin auton voi peruuttaa D-talon eteen lähelle asunnonluhtikäytävää. Pelastustie on niin sokkeloinen ettei piha-alueen kautta pääse ajamaan asunnolle. Tuolloinkin kantomatkaa jää noin 30m pihalla + luhtikäytävää toiseen kerrokseen. Pakkaamis- / purkamisapua emme tarvitse. Nykyisessä varastossamme ei ole siirrettävää tavaraa. Muutossa on tarkoitus siirtää vain kaikki raskaimmat tavarat ja laatikot. Pikkutavarat kuljetamme itse peräkärryllä, koska muuttomatka on noin 1,5 km. Huomioita siirrettävistä tavaroista: Ruokapöytä + kuusi tuolia. Kaksi sänkyä ja yksi pärisänky. Pesukone + kuivausrunpu. Astianpesukone (siirretään muuton yhteydessä varastoon). Kirjahyllyelementtejä 11kpl (noin 40 x 80 x 70). Antiikkilipasto + kaksi tuolia. Antiikkilipasto (120 x 90 x 45). Sohva. Nojatuolit 4 kpl. Sohvapöytä. TV -taso. Kirja- ja astialaatikoita Hämeenlinna keskusta, kerrostalo. Kannonkoski keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kannonkoski

Kannonkoskissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kannonkoski »