Muuttopalvelu Kannonkoski


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kannonkoskissa, paikkakunnalle Kannonkoski tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Kannonkoskissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kannonkoski »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kannonkoskissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kannonkoskissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Täsmällinen, järjestelmällinen ja asiantunteva muuttopalvelu! Painavan lasiterraarionkin kuljetus sujui ongelmitta.

Muutto Pirkkala - Lempäälä

Ihan kymppi. Olemme muuttaneet liian monta kertaa, muutto on stressaavaa. Tätä uskallan suositella. Kiitos avusta.

Muutto Mäntsälä - Jokela

Muutto Hämeenlinnassa, muuttomiehet ovella sovittuun aikaan. Ihan loistava hinta-laatusuhde. Tavarat liikkuivat ripeästi ja ehjinä joten helppo ja nopea muutto. Suosittelen ehdottomasti!

Muutto Hämeenlinna - Hämeenlinna

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kannonkoskissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vaasa - Kannonkoski, 55 m² luhtitalo kaksio
Kantajia tarvitaan 2 Vaasassa ja Kannonkoskella riittää kuljettaja (jos osallistuu isojen huonekalujen kantamiseen). Muuttolaatikot ovat omasta takaa (pahviset) ja ovat valmiiksi pakattuja. Vaasassa on katetut ulkoportaat ja muuttoauton saa n. 10-15 metrin päähän. Lisäksi ulkovarastossa on jonkin verran tavaraa, kuten kunto- ja polkupyörä ja 1 pöytä. Osa pientavaroista ja vaatteista on kuljetettu pois jo ennen muuttopäivää. Isoimmat tavarat ovat kulmasohva ja jenkkisänky (jotka kumpikin menee kahteen osaan) sekä painavin on pyykinpesukone. Muita huonekaluja on lipastot 4kpl, 1 nojatuoli,olohuoneen pöytä, yöpöydät, pieni keittiönpöytä ja tuolit 4 kpl, kokoontaitettavat parvekekalusteet ja penkki. Vanha Vaasa, luhtitalo. Kannonkoski keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kannonkoski - Espoo, 59 m² kerrostalo kaksio
Muutossa olevat painavat kalusteet: sängyt (4 kpl runkoja + 3 kpl patjoja), sohva, 2 kirjakaappia, 2 pöytää, 2 matalaa lipastoa ja pesukone. Lisäksi saattaa olla muutamia valmiiksi pakattuja muuttolaatikkoja - vaatteita, keittiötarvikkeita. Kuljettajan lisäksi kantomiehiä 2 kpl. Kantajia on omasta takaa 2 aikuista. Muuttolaatikoita ei tarvita. Pakkaus- tai purkausapua ei tarvita. Muuttoauton saa molemmissa osoitteissa ajettua oven eteen. Lähdössä on käytössä hissi, mutta 2 täyspuista sängyn runkoa ei mahdu hissiin vaan täytyy kuljettaa alas + ylös rappusten kautta. Kannonkoski, kerrostalo. Lintuvaara, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kannonkoski - Helsinki, 82 m² rivitalo kolmio
Hei! Muutan yksin eron jälkeen pienempään asuntoon, joten vain osa tavaroista muutetaan. Isoimpia muutettavia tavaroita ovat sohva ja kaksi toisistaan erillistä sängynrunkoa, muuten pienempiä huonekaluja kuten tuoleja, sohvapöytä, baarikaappi, sekä laatikoissa ja jätesäkeissä vaatteita ja pienempää kodin tavaraa. Puolet tavaroista jää vanhaan asuntoon. Koska muutan yksin ja arkena päiväsaikaan ei minulla ole muuttoapua, vaan tarvitsen pakun ja kuskin lisäksi kantomiehiä. En tarvitse pakkaus- tai siivousapua. Haluaisin samalla tarjouksen myös muuttolaatikoista (esim. 10 laatikkoa). Tarvitsisin laatikot perjantaina aamupäivästä. Muutettavan asunnon ulko-oven eteen pystyy ajamaan, uuden asunnon sisäänkäynti on sisäpihalla, jonne ei pysty ajamaan, vaan muuttoauto pitää jättää kadulle. Kannonkoski keskusta, rivitalo. Sörnäinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kannonkoski - Forssa, 25 m² yksiö
Muutan Palvelutalosta. Tavaroita on melko vähän, joten ei tarvii paljoa kantoapua. Pieni kirjahylly, pari pientä tasoa, yöpöytä, nojatuoli, kahvinkeitin, mikro .. & vähän keittiötarvikkeita, pari taulua ja julistetta, 2 pientä lamppua, 2 koristehyllyä, TV, pari vaatesäkkiä, peruspatja & muutama kasvi. Tässä suurinpiirtein kaikki. Kannonkoski keskusta, rivitalo. Viksberg, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 51 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kannonkoski

Kannonkoskissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kannonkoski »