Muuttopalvelu Kannus


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kannusssa, paikkakunnalle Kannus tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Kannusssa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kannus »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kannusssa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kannusssa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Käytin muuttofirmaa ensimmäistä kertaa ja olen erittäin tyytyväinen. Kaikki hoitui ajallaan juuri niin kuin oli sovittu, nopeasti ja huonekalutkin meni oikeille paikoille. Helppoa.

Muutto Tervakoski - Orivesi

Nopea ja hyvä palvelu. Pitkän matkan muutto sujui erinomaisesti. Suosittelen!

Muutto Äänekoski - Kaarina

Hyvää palvelua, muutto sujui nopeasti ja sujuvasti!

Muutto Kaarina - Littoinen

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kannusssa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kirkkonummi - Kannus, 63 m² rivitalo kolmio
Kaksio tyhjennetään ja tavarat varastoidaan omakotitalon yhteydessä olevaan autotalliin. Irtaimistoa ei ole paljon. Suurimmat esineet ovat kirjahylly, parisänky, keittiön pöytä ja sohva. Toivottavasti ne voidaan siirtää ehjinä. Kaksi muuttomiestä olisi hyvä olla, tarjouksen pyytäjä auttaa myös kantamisessa. Raskain osuus koko hommassa lienee noin 500 km:n ajomatka. Kuorma-autolla pääsee lähelle kummassakin päässä, lähtöpaikalla voi olla noin 10 m:n kantomatka. Kirkkonummi keskusta, rivitalo. Kannus keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kannus - Saimaanharju, 60 m² rivitalo kaksio
Yksi kantaja omasta takaa. Muuttolaatikot on itsellä valmiina. Televisiotaso iso, yksi lipasto, keittiön pöytä ja sohva. Muut ovat laatikko tai säkki tavaraa. Yhdet pitkät alumiinitikkaat ja toisesta kohteesta pitäisi ottaa joitain työkaluja vielä samaan kyytiin. Myös musiikkivehkeitä ja kaiuttimia tulisi kyytiin. Varastossa myös tavaraa ja auton saa oven eteen. Kannus, rivitalo. Saimaanharju-Kyläniemi, omakotitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kannus - Oulu, 52 m² rivitalo kaksio
Edellinen muutto ei sisältänyt isoja huonekaluja ja kaikki mahtui yhteen pakettiautoon. Sen jälkeen taloon on hankittu n. 150cm levyinen kirjahylly, n. 160cm levyinen kirjoituspöytä, kaksi kapeaa kirjahyllyä, 3-paikkainen sohva, parisänky ja pieni lipasto. Entuudestaan oli toinen pieni lipasto. Mukaan kuuluu myös kaksi sähköistä kosketinsoitinta, akustinen kitara koteloineen ja polkupyörä. Emme halua kantaa isoja huonekaluja itse. Meillä on valmiina kasa eri kokoisia kestäviä elektroniikkapahvilaatikoita viime muutosta, sekä muutamia muovilaatikoita. Kaikki pienemmät esineet mahtuvat näihin laatikoihin. Lähtöpaikassa muuttoauton saa oven eteen. Kohdepaikassa voi olla vaikeuksia saada isompi auto oven eteen, jolloin kävelymatkaa jää tieltä rivitalon verran, sillä asunto on päädyssä. Kannus keskusta, rivitalo. Rajakylä, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kannus - Ylöjärvi, 55 m² rivitalo kaksio
Valmistuvan opiskelijan tavarat opiskelupaikkakunnalta takaisin etelään. Uusi asuinkaupunki ei ole vielä varmistunut, joten tavarat tässä vaiheessa varastoon Ylöjärvelle (saa myös tarjota muuta välivarastoa). Kulmasohva, pesukone, ruokaryhmä, arviolta 10-20 laatikollista irtaimistoa ja polkupyörä. Jos kätevästi onnistuu, sänky saisi mennä samalla kaatopaikalle. Henkilöautolla pääsee peruuttamaan ovelle, mutta näin talvella en tiedä pääseekö isommalla autolla. Kadun varteen arviolta 30 metriä. 1. krs, ei portaita. Tavarat olisivat noudettavissa esim. huomenna tiistaina noin klo 17, mutta jos siihen ei satu saamaan sopivan hintaista noutoa, muitakin ehdotuksia kuluvalta kuulta otetaan vastaan. Vuokrasopimus on voimassa kuun loppuun, mutta mitä aiemmin saa tavarat pois remontin alta, sen parempi. Menomatkalla tavarat mahtuivat yhdistelmään tilavaunu JSi 1500 (8,9 m3) + Volvo V70. Kannus keskusta, rivitalo. Ylöjärvi keskusta, varasto.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kannus

Kannusssa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kannus »