Muuttopalvelu Vieremä


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Vieremässä, paikkakunnalle Vieremä tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Vieremässä.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Vieremä »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Vieremässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Vieremässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni hyvin ja nopeastikin, ei mitään huomautettavaa:)

Muutto Kalajoki - Oulu

Loistavaa palvelua, suosittelen. Samuel on asiansa osaava ja miellyttävä mies. ❤ Suuret kiitokset hänelle ja apupojalle.

Muutto Huittinen - Lappeenranta

Kiitos! Pojat oli ahkeria ja reippaita! Muutto meni kivasti suosittelen

Muutto Kuopio - Karkkila

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Vieremässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kuopio - Vieremä, 70 m² kerrostalo kolmio
Lähtöpaikassa on 4-5 kantajaa, perillä 3-4. Tavarat ovat valmiiksi pakattu pääasiassa muuttolaatikoihin. Isoja huonekaluja on 120-senttinen runkopatja, ja pari nojatuolia ja kirjahylly, jonka saa osiin sekä ruokapöytä ja kirjoituspöytä. Lähtöpaikan hissi on pieni. Kodinkoneita on pesukone. Kuopio keskusta, kerrostalo. Vieremä keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vieremä - Lappeenranta, 36 m² rivitalo yksiö
Raskaimmat kuljetettavat ovat pyykinpesukone 68kg, pöytämallin astianpesukone ja lasikansinen tv-taso. Sänky menee osiin. Ei sohvaa eikä muitakaan suuria huonekaluja. Pakkaan itse kuljetettavat tavarat muuttokuntoon. Talvirenkaat kulkevat kanssa muuton mukana. Lisäksi kotiteatterin kaiuttimia. Osa melko suurikokoisia. Käyttöesineitä ei kovinkaan paljon ja ne on pakattu pahvilaatikoihin. Nokkakärreistä voisi olla hyötyä muutossa, niin saa lastattua laatikoita päällekkäin hissinostoa varten Lappeenrannan päässä. Yksi lisäkantaja olisi hyödyllinen, niin menee nuo raskaammat tavarat helpoimmin ja nopeammin. (Hissin lastaus Lappeenrannan kohteessa.) Vieremän päässä muuttoauton saa ajettua aivan oven eteen (samassa tasossa). Lappeenrannan päässä uskon, että onnistuu myös. Lauantaina käyn katsomassa asunnon. Vieremä keskusta, rivitalo. Pallo-Tysterniemi-Leiri, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ristiina - Vieremä, 56 m² kerrostalo kaksio
Mikkelin Ristiinassa asunto 1 krs. Hissi oven vieressä. Asunto 56m2. Muuttoauto pääsee oven eteen. Tasainen piha. Kapea lasiovellinen kirjahylly, lipasto suurehko. Lipastoja 2 kpl n80cm lev. 3 pienempää lipastoa. Kirjahyllykköjä 2. Puuarkkuja isompi ja pieni. 2 kpl hyllykköjä 80 cm lev. Laverisänky futonpatja. 2 sohvaa, molemmat kevytrakenteisia patjat irrallisia. Sohvapöytä pienehkö ja toinen pienempi. Keittiö pöytä ja 4 tuolia. 2 nojatuolia toinen purettuna. Nahkaiset ja kevytrakenteisia. Pyykkikone. 2 pyörää ja potkukelkka. Pakattuja pahvilaatikoita ja ehkä pakattuja jätesäkkejä. Varastossa laatikoita. 2 arkkupakastinta, ei hirveän isoja. Luultavasti ei ole kummassakaan päässä muuttoapua. Minulla ei ole autoa joten ehkä olen kyydin tarpeessa. Ristiina keskusta, kerrostalo. Vieremä keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rovaniemi - Vieremä, 64 m² kerrostalo kolmio
Lähtöpisteessä kantajia on omasta takaa, muuttopalveluun kuulunee kuitenkin se, että joku ottaa tavarat vastaan ja järjestää ne järkevästi muuttoautoon. Rovaniemellä on todennäköisesti mukana yksi kantaja ja siellä tarvitaan kantoapua. Tarvitsen n. 20 muuttolaatikkoa. Lisäksi 32 tuumaisen tv:n kuljetukseen jonkinlaisen suojan. Olen kuullut myös jonkinlaisesta systeemistä, johon vaatteet voisi ripustaa ”tangosta tankoon”. Muutossa ei ole erityisiä isoja huonekaluja eikä yhtään isoa kodinkonetta, isoimmat kaksi 120 runkosänkyä ja kirjoituspöytä ja lipasto (tavallisia). Montaa huonekalua ei ole tuon lisäksi. Jätän paljon tavaroita varastooni Rovaniemelle. Ei siis varastotilasta tulevaa tavaraa. Muuttoauto voi ajaa lähtöpisteessä käsittääkseni oven eteen, Rovaniemellä tilanne ei ole tiedossa. Sahanperä-Ratantaus, kerrostalo. Vieremä keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Vieremä

Vieremässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Vieremä »