Muuttopalvelu Kruunupyy


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kruunupyyssä, paikkakunnalle Kruunupyy tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Kruunupyyssä.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Kruunupyy »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kruunupyyssä

Muutto tai kuljetus hakusessa Kruunupyyssä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni paremmin kuin hyvin, vaikka olin jo muuttostressissäni valmistautunut täyteen katastrofiin pakkaussekoilujeni vuoksi. Mutta mukavien muuttomiesten tultua loppui kyllä stressi siihen paikkaan, kun huomasi että heillä oli homma hallussa. Erinomaista palvelua ja kaikki hoitui sovitusti (tai paremminkin), tällaisen muuton haluaisin ehdottomasti seuraavallakin kerralla!

Muutto Helsinki - Helsinki

Hyvää palvelua, muutto sujui nopeasti ja sujuvasti!

Muutto Kaarina - Littoinen

Reippaita muuttomiehiä. Ammattilaisia olivat.

Muutto Mikkeli - Savonlinna

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kruunupyyssä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kruunupyy - Tampere, 57 m² kerrostalo kaksio
Kuljettajan lisäksi tarvitaan toinen kantaja. Omasta takaa on 1-2 henkilöä. Tarvitaan muuttolaatikoita ja suojakelmua pakkaamiseen. Kalusteet on perus kahden hengen talouden kalusteita: sohva, tv-taso, kaappi, pari pöytää, tuolia, sänky, pesukone... Asunnon lisäksi yksi häkkivarastollinen laatikoita. Lähtöpaikassa muuttoauton saa ajettua lähtöpaikassa ihan oven eteen. Uudessa asunnossa on hieman ahtaampi piha, voi olla että muuttoauto ei mahdu aivan ovelle, mutta melko lähelle kyllä. Kohteessa ei ole hissiä, portaita on 1,5 kerrosta. Asuntojen välimatka on vain muutama sata metriä, joten ajamiseen ei kulu aikaa! Kruunupyy keskusta, kerrostalo. Härmälä-Rantaperkiö, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kruunupyy - Vaasa, 63 m² kerrostalo kolmio
Tällä hetkellä ei ole kantajia omasta takaa, tarvitsen kantomiehiä. Tavarat kannetaan kolmannesta kerroksesta (nykyinen asunto), kolmanteen kerrokseen (uusi asunto) Hissiä ei ole kummassakaan osoitteessa. Muuttopäivä ei ole ihan varma vielä, kuitenkin viimeistään 31. päivä on oltava ulos vanhasta asunnosta. Onko mahdollista muuttaa lauantaina 31. päivä? Voin tarvita muuttolaatikoita, riippuu hinnasta. Varastotilaa on. Auton saa ovien eteen. Pesukone on, yksi korkea ja kapea kylpyhuoneenkaappi,yksi 160 cm leveä jenkkisänky, yksi 120 cm leveä runkopatjasänky, EI sohva, kirjoituspöytä, kaksi leveätä lipastoa, neljän hengen ruokailuryhmä, yksi noin 90 cm leveä hylly, muita pienhuonekaluja, sekä vaatteita, lakanoita, astioita jne. Yksi polkupyörä, varastotavaraa, Kruunupyy keskusta, kerrostalo. Vetokannas, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kruunupyy - Porvoo, 60 m² kerrostalo kaksio
Tyhjennetään kuolinpesä. Käytännössä vain huonekalut. Vaikein huonekalu on iso täysipuukaappi, noin 160 cm leveä ja noin 210 cm korkea. Saadaan tietääkseni kahteen osaan, mutta tuotiin asuntoon aikoinaan kuitenkin kantamalla (2 henkilöä) kantohihnoilla portaita pitkin (kerros P maan tasalla ja asunto kerroksessa 2). Puoliympyrän muotoiset portaat. Tämä kaappi pitää saada sisään määränpäässä omakotitaloon 1. kerrokseen. Osa huonekaluista menee ulkorakennukseen määränpäässä. Kodinkoneita on 1 pesukone. Minä ja vaimoni voimme kantaa kevyeimmät huonekalut tarvittaessa. Tarvitaan kuljettajan lisäksi 1 muuttomies. Ei tarvita muuttolaatikoita. Auton saa yleensä lähelle ovea lähtöpäässä. Määränpää on oma piha-alue; auto saa oven eteen. Kruunupyy keskusta, kerrostalo. Porvoo itäinen, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kruunupyy - Saariselkä, 51 m² kerrostalo kaksio
Ei kantajia omasta takaa. Tavarat valmiiksi pakattuna joten ainoastaan kanto autoon ja autosta pois. Muuttokuorma sisältää parisängyn, ison (2mx2m) vuodesohvan, 6 hengen ruokaryhmän. Lisäksi lipastoja ja hyllyjä sekä n. 100 kpl 50cmx40cmx40cm pahvista muuttolaatikkoa ja muuta irtotavaraa (mm. Mattoja yms) sekä polkupyörän. Kerrostalo huoneistoon kuuluu varastotila joka tyhjennetään asuntoon ennen muuttoa joten tavaroita tarvitsee kantaa vain asunnosta. Muuttoauton saa melkein rapun eteen kerrostalossa ja toisessa päässä omakotitalon pihaan. Kruunupyyssä lastauksessa apuna toinen asukkaista ja Saariselän päässä toinen auttamassa purkamisessa. Matka-aikataulussa ei siis tarvitse huomioida asukkaiden perille pääsyä. Kruunupyy keskusta, kerrostalo. Saariselkä, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 57 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kruunupyy

Kruunupyyssä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kruunupyy »