Muuttopalvelu Puumala


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Puumalassa, paikkakunnalle Puumala tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Puumalassa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Puumala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Puumalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Puumalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvä ja asiakasystävällinen palvelu! Suosittelen kaikille lämpimästi❤️

Muutto Tampere - Pirkkala

Muuttomiehet olivat todella reippaita ja jaksoivat hoitaa koko muuton kunnialla, vaikka olikin iso muutto.

Muutto Sipoo - Laukkoski

Sujuva muutto Jyväskylä-Turku, sovitut aikataulut piti minuutilleen. Ehdottomasti suosittelen sen sijaan, että rupeaisi pelkkää pakua vuokraamaan.

Muutto Jyväskylä - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Puumalassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tuusula - Puumala, 100 m² rivitalo
1 kantaja omasta takaa, 2 tarvitaan. Lasivitriinikaappi peilit takaseinässä ( alaosa umpinainen irrallinen),2 senkkiä,kulmasohva, 4kpl hyllystöjä lasiovilla , 2 runkopatjaa,ruokaryhmä 4 tuolia,kaappi lasiovilla. Muuttoauton saa lähtöpäässä n. 10 metrin päähän ja muuttokohteessa talon eteen. Hyrylä, rivitalo. Puumala keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lemland - Puumala, 150 m² omakotitalo
Pyytäisin tarjousta 1) kuljettajan kanssa, ja 2) ilman kuljettajaa. Kantomiehet ovat omasta takaa. Muuttolaatikoita ei tarvita. Muutettava tavara koostuu huonekaluista: 4 sohvaa, 4 nojatuolia, 1 lipasto, keinutuoli, 120 cm leveä joustinpatjasänky, 2 pyöreää sohvapöytää, kukkapöytä, isohko keinutuoli, 1 kiinteä kirjahylly (kork 1,5 m, lev 1m), jotain pienempiä hyllyköitä, pyörällinen aputaso. Mattoja löytyy pehmikkeeksi huonekalujen väliin. Lemland keskusta, omakotitalo. Puumala keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lappeenranta - Puumala, 55 m² kerrostalo kaksio
Muuton sisältö: 120 cm leveä bonnell sänky, yöpöytä, 3:n istuttava sohva, senkki i 135x45x87, tv-taso 180 cm pitkä, vitriini lasiovilla 45x45x130 cm (kalusteet kotimaisia tehtaassa koottuja ,ei lastulevyä tai vastaavaa), tammiviilutettu pöytälevy 135x75 + 4 tuolia, pesukone päältätäytettävä 45x60 xkorkeus. Clas ohlsson pahvisia muuttolaatikoita n 10 kpl. Auton saa ulko- oven eteen autopaikalleni kaupungissa. Verkkokomerossa olevat em. muuttolaatikot kannetaan valmiiksi eteiseen ulko-oven sisäpuolelle. Kantajia ei ole omasta takaa. Puumalan päässä auton saa asunnon eteen pelastustielle. Muuttolaatikot jätetään ulko-oven edessä olevaan katokseen. Huonekalut täytyy kantaa sisälle. Kuormasta saattaa jäädä pesukone, pöytälevy ja 4 tuolia pois. Parvekekalusteet, pyöreä pöytä ja kaksi nojatulia. Muuttoon ei sisälly pikkutavaroita. Lappeenranta keskus, kerrostalo. Puumala keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Puumala - Artjärvi Kk, 90 m² kerrostalo
Lähtöpaikka on pankintoimitalo, leveä puolikaariportaikko, ulko- ja huoneistonovet avattavat pariovet. Tavarat pakattuina muuttolaatikoihin, sängyt ja kirjahylly purettuina. Ylhäältä raskain esine pyykinpesukone ja ulkovarastosta pieni keramiikkauuni (50 kg) auton renkaat, polkupyörä, sukset ym nokkakärry. Ulkovaraston tavarat myös pakattuina muuttolaatikoihin. Lähtöpaikassa kantoapua 2 henkilöä ja Artjärvellä 1-2 kantoapua. Itse jään siivoamaan. Muuttopäivä on liukuva ja lähtöpaikassa on asumisoikeus kuun loppuun ja muuttopaikka on jo tyhjillään. Puumala keskusta, kerrostalo. Artjärvi Kirkonkylä, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Puumala

Puumalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Puumala »