Muuttopalvelu Nousiainen


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Nousiaisessa, Nousiaiseen tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Nousiaisessa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Nousiainen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Nousiaisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Nousiaisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttoporukka veti täysillä helteistä huolimatta. Auto lastattiin erittäin hyvin eikä mitään mennyt rikki. Erittäin asiallista ja hyvää palvelua!

Muutto Hyvinkää - Lahti

Hyvä muuttofirma.ammatitaitoiset ja ystävälliset muuttomiehet.

Muutto Nurmijärvi - Nurmijärvi

Erittäin nopeeta ja asiallista, pojat ei turhia hölissyt.

Muutto Hämeenlinna - Akaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Nousiaisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Turku - Nousiainen, 65 m² kerrostalo kolmio
Pakataan tavarat pahvilaatikkoihin. Mikäli löytyy muuttolaatikoita, niin aina parempi. Olen avoin kaikille tarjouksille. Muuttoauton saa ajettu hyvin molempien kohteiden eteen. Huonekaluista mukaan tulee: sänky ja patja (puretaan osiksi), 3 lipastoa, 1 kpl 2-istuttava vuodesohva, ruokapöytä (puretaan osiksi), pari tuolia ja pahvi-/muuttolaatikoita, joissa vaatteita ja keittiötarvikkeita/-välineitä. Ei raskaita esineitä, kuten esim. pesukone. Varissuo, kerrostalo. Nousiainen, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nousiainen - Lempäälä, 104 m² kerrostalo
Ei omia kantajia. 1-2 kantomiehiä. Muuttolaatikoita 15 kpl. 2 kpl sohvia, hyllykköjä, sänky, pöytiä, korituoleja, 3 kpl polkupyöriä, piano. Lähtöasuntoon voi ajaa alaoven eteen. Kohdeasunto on rintamamiestalo, muutama porras eteiseen ja tilat kahdessa kerroksessa. Muuttoauton voi peruuttaa pihalle, n. 10 metrin päähän sisääntuloportaista. Nousiainen, kerrostalo. Kuivaspää, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 22 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nousiainen - Littoinen, 105 m² omakotitalo
Muutetaan omakotitalosta rivitaloon, muuttoon tarvisisimme auton sekä kaksi miestä. Sohva ja keittiönpöytä tuoleineen jäävät vanhaan asuntoon. Isompaa tavaraa ei ole kuin pesukone ja kuivausrumpu. Muutetaan tavarat valmiiksi pakattuna, muutettavan tavaran määrä on rajattu, koska uusi asunto on vain kolmio ulkovarastolla. Tavarat puramme itse. Muuttolaatikoiden tarpeesta ei vielä täyttä varmuutta. Se saako auton ajettua rivitalon oven eteen riippuu auton koosta sekä kuskin ajotaidoista, on vähän kapea tie siinä. Lähelle sen kuitenkin saa. Nousiainen, omakotitalo. Littoinen, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nousiainen - Raisio, 180 m² omakotitalo
Muutto isommasta asunnosta pienempään. Muuttolaatikoita tarvitaan ja mahdollisesti pakkaus apua sekä kantoapua. Isoja huonekaluja 2x parisänky, pesukone, tv taso x2 tv x3, ja vaatekaappia sekä joitain lipastoja. Keittiön pöytä tuolit, senkki. Muuttoauton saa vanhassa talossa oven eteen. Vanhan talon pihalle tilataan jätelava johon tyhjennetään hallista sekä talosta kaikki ylimääräinen. Nousiainen, omakotitalo. Raisio keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Nousiainen

Nousiaisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Nousiainen »