Muuttopalvelu Nousiainen


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Nousiaisessa, Nousiaiseen tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Nousiaisessa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Nousiainen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Nousiaisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Nousiaisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Tosi asiallinen kaveri joka oli sekä hyvissä ajoin paikalla, että hoiti hommansa todella nopeasti. Suosittelen!

Muutto Hyvinkää - Tornio

Kaikki sujui nopeasti ja kuten oli sovittu.

Muutto Kajaani - Kaarina

Homma toimi kaikkiaan hienosti varauksesta lahtien. Kannattaa unohtaa kavereiden kiusaaminen muutoilla ja antaa ammattilaisten tehda homma!

Muutto Lapinkylä - Kylmälä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Nousiaisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Nousiainen - Littoinen, 105 m² omakotitalo
Muutetaan omakotitalosta rivitaloon, muuttoon tarvisisimme auton sekä kaksi miestä. Sohva ja keittiönpöytä tuoleineen jäävät vanhaan asuntoon. Isompaa tavaraa ei ole kuin pesukone ja kuivausrumpu. Muutetaan tavarat valmiiksi pakattuna, muutettavan tavaran määrä on rajattu, koska uusi asunto on vain kolmio ulkovarastolla. Tavarat puramme itse. Muuttolaatikoiden tarpeesta ei vielä täyttä varmuutta. Se saako auton ajettua rivitalon oven eteen riippuu auton koosta sekä kuskin ajotaidoista, on vähän kapea tie siinä. Lähelle sen kuitenkin saa. Nousiainen, omakotitalo. Littoinen, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nousiainen - Raisio, 180 m² omakotitalo
Muutto isommasta asunnosta pienempään. Muuttolaatikoita tarvitaan ja mahdollisesti pakkaus apua sekä kantoapua. Isoja huonekaluja 2x parisänky, pesukone, tv taso x2 tv x3, ja vaatekaappia sekä joitain lipastoja. Keittiön pöytä tuolit, senkki. Muuttoauton saa vanhassa talossa oven eteen. Vanhan talon pihalle tilataan jätelava johon tyhjennetään hallista sekä talosta kaikki ylimääräinen. Nousiainen, omakotitalo. Raisio keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Masku - Nousiainen, 125 m² omakotitalo
Eromuutto, eli vain osa tavaroista muutetaan. Omakotitalosta omakotitaloon. Haluaisin, että sillä aikaa kun 2 muuttajaa kantaa huonekaluja, pakkaisin samalla pientavaraa. Eli lopussa voi tulla odotusta. Tarvitsisin varmaan omien banaanilaatikoiden lisäksi muuttolaatikoita. Kaikkea ei saa jätesäkkeihin. Pientä sälää kaapeista löytyy. En pääse pakkaamaan etukäteen. Muutettavina huonekaluina on kaappikello, 2 senkkiä, 4 kirstua, sähköinen työpöytä, pöytä ja 6 tuolia. Joitain muutoksia voi tulla, mitä sitten saankaan mukaani. Nämä siis sovittu etukäteen ja sitten ne taulut ja krääsät. Saa soittaa ja kysyä. Masku, omakotitalo. Nousiainen, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nousiainen - Turku, 155 m² omakotitalo
Muutan vain oma osuus tavarat omakotitalosta uuteen asuntoon (kerrostalo). Tavarat ovat pakattu valmis. Pitäisin saapua uuteen asuntoon perjantaina. Tavarat ovat myös särkyvä mm. keittiön pienet tavarat/tarvikkeet, lautaset, kulhot, lasit, kupit, peili, lamput, ruokapurkit, maljakko, ym. Ei kukaan muuta vastaanottajaa kuin minä. Olen pieni nainen ja en pysty auttamaan nosto töissä enkä pysty kantamaan painavat tavarat. Selkä vaivan vuoksi. Joten tarvitsen 2 kantomiestä. Iso tavara mm. kuntopyörä, polkupyörä, tuuletin, 2 istuva sohva, sohva pöytä, tv tuoli ym. En tarvitse apua tavaroiden pakkaamisessa eikä purkamisessa. Saa muuttoauton ajettua pihalle, ovien lähellä. Muutetaan kaikki tavarat vain huoneeseen. Nousiainen, omakotitalo. Vasaramäki, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Nousiainen

Nousiaisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS, 17.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Nousiainen »