Muuttopalvelu Oulainen


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Oulaisessa, Oulaiseen tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Oulaisessa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Oulainen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Oulaisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Oulaisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reippaat ja ystävälliset muuttomiehet, muutto Turkuun helpottui huomattavasti ja sujui odotettua nopeammin! Suosittelen ehdottomasti 😍

Muutto Vantaa - Turku

Mukavat,ripeät ja järkevät muuttomiehet. Työ maistui ja muutto sujui todella nopeasti. Aion jatkossakin käyttää tätä firmaa ehdottomasti! Ei tarvinnut itse tehdä mitään koska olivat niin nopeita. Siivosin asuntoa siinä samalla kun miehet teki töitä.

Muutto Helsinki - Helsinki

Erittäin tehokasta ja ystävällistä palvelua.

Muutto Kirkkonummi - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Oulaisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Ylivieska - Oulainen, 75 m² kerrostalo kolmio
muuttaja toimii yhtenä kamtajama. Kuljettajan lisäksi olisi hyvä olla kantajia . Ei tarvitse muuttolaatikoita. Muutama isompi huonekalu ( nojatuoli , senkki) muuten pahvilaatikoita ja jätesäkkejä. Muutettavasta paikasta saa ajettu auton oven eteen ja paikka johon muutetaan auton saa melkein oven eteen. Ylivieska keskusta, kerrostalo. Oulainen keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Järvenpää - Oulainen, 140 m² omakotitalo
Tarvitsemme kuljettajan lisäksi yhden kantamiehen kummassakin päässä, jos kuljettaja toimii myös kantajana. Ei isoja huonekaluja, ei pianoa. On pöytiä ja tuoleja sekä Ikean komeropaketteja. Muuttotavarat ovat pääasiallisesti pahvisissa muuttolaatikoissa. Muuttoautoa ei voi pysäköitä aivan ulkooven eteen vaan muutaman metrin päähän ovesta. Loutti, omakotitalo. Oulainen keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vieremä - Oulainen, 41 m² kerrostalo yksiö
Tarvitsisin kantomiehiä Vieremällä, mutta Oulaisten päässä saattaisi olla kantoapua paikalla. Muuttolaatikoita en tarvitse. Olisi vaikea palauttaa ne takaisin henkilöautolla Oulaisista. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Suurimpiä tavaroita ovat 120 cm leveä sänky ja kahden istuttava sohva + arkkusohvapöytä. Pyykinpesukoneesta en ole vielä varma, lähteekö mukaan. Asunnon lisäksi on varastotilaa, mutta todennäköisesti vien itse ennakkoon jotain pois, niin varastosta kuin huoneistostakin. Ja jätän myös pienen osan tavaroista vielä asuntoon muuton jälkeenkin. Muuttopäiväksi laitoin kuunvaihteen, mutta se voisi olla myös jokin muu tuolla viikolla. Vieremä keskusta, kerrostalo. Oulainen keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kalajoki - Oulainen, 60 m² luhtitalo kaksio
Olen muuttamassa ulkomaille työn perässä ja tarvitsisin muuton asuinhuoneistosta Kalajoen Hiekkasärkiltä Oulaisten keskustaan varastotilaan. Eli tarvitsisin kantajat ja pakettiauton. Asunto, josta muutetaan on 2h+keittiö+parvi, luhtitalon 2:ssa kerroksessa ja auton saa ajettua portaiden eteen. Varastotila Oulaisissa on 7m2 ja auton saa ajettua liuskaa pitkin sisätiloihin. (tarkistetaan vielä korkeus..) Isoja huonekaluja ei kuulu muuttoon, vain reilusti laatikoita, 8 isohkoa säilytyspuuarkkua, jätesäkkejä ja isoja mattorullia, yms. Kaikki on valmiiksi pakattuna. Kalajoki keskusta, luhtitalo. Oulainen keskusta, varastotila.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Oulainen

Oulaisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Oulainen »