Muuttopalvelu Outokumpu


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Outokumpussa, paikkakunnalle Outokumpu tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Outokumpussa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Outokumpu »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Outokumpussa

Muutto tai kuljetus hakusessa Outokumpussa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ahkerat ja nopeat muuttomiehet. Saivat rekankin peruutettua lähes mahdottomaan paikkaan ongelmitta. Suosittelen 100%

Muutto Helsinki - Helsinki

Sujuva muutto Jyväskylä-Turku, sovitut aikataulut piti minuutilleen. Ehdottomasti suosittelen sen sijaan, että rupeaisi pelkkää pakua vuokraamaan.

Muutto Jyväskylä - Turku

Äärettömän ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu muuton suunnitteluvaiheesta kuorman purkuun asti! Aikataulut pitivät täydellisesti ja kaikki tavarat tulivat ehjinä perille monen sadan kilometrin päähän. Erinomainen kokemus!

Muutto Kouvola - Keminmaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Outokumpussa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Rautavaara - Outokumpu, 72 m² rivitalo kolmio
Päivämäärä muuttoon ei ole vielä selvillä, varmistuu myöhemmin, kuitenkin marraskuun aikana. Kuljetettavaa ei ole kuin kaapistot(3) sohva, muutama pari sänkyä, yksi tai kaksi pientä pakastinarkkua (1 tai 2), sekä pyykkikone näin äkkiä mietittynä. Ehkä joitakin pienempiä laatikoita mikäli emme ehdi niitä itse omalla autolla kuljettaa. Ruokapöytä ja muutamia tuoleja. Kirjoituspöytiä kaksi. Rautavaara keskusta, rivitalo. Outokumpu keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Outokumpu - Juuka, 58 m² rivitalo kaksio
Ei omasta takaa kantajia, eli yksi kantomies. Pyykkikone painavin. Muutettavana vain huonekalut eli olohuone sohva, pöytä, tuoli, kiikku, muutama lipasto. Keittiö pöytä ja kuusi tuolia. Makuuhuone parisänky (purettu), yö pöydät ja kirjoituspöytä. Tässä noin suurinpiirtein pienenmät tavarat kuljetan itse, kuin myös varaston. Autolla pääsee oven eteen. Outokumpu keskusta, rivitalo. Juuka keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Outokumpu - Hirvas, 123 m² rivitalo
Muutto rivitalosta omakotitaloon. Viiden hengen normaali kodin irtaimisto, mutta aika vähän huonekaluja (alla lyhyt lista näistä). Ei mitään kovin erikoista, jätesäkit ja laatikot valmiiksi pakattu, huonekalut mahdollisuuksien mukaan purettu. Outokummussa tarvitaan kantoapua (jos vaikuttaa oleellisesti hintaan voidaan saada 1-2 miestä kantamaan) ja Rovaniemellä ei välttämättä. Pyykkikone, kuivausrumpu, pakastin 400l. 3kpl runkopatjasänky, muutama pienehkö kirjoituspöytä ja pari pientä lipastoa. Kirjahylly 80cm leveä, klaffilipasto, keittiön pöytä ja tavalliset tuolit. Kulmasohva menee kolmeen osaan. Kerrossänky. Pienehkö tv-taso. Muutama polkupyörä Outokumpu keskusta, rivitalo. Hirvas, omakotitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Outokumpu - Joensuu, 60 m² omakotitalo kaksio
Muutamme töiden perässä Outokummusta Joensuuhun. Asumme nyt pienessä omakotitalossa, jossa auton saa ajettua suoraan oven eteen ja muutamme yhtä huonetta suurempaan rivitaloasuntoon. Haluaisin erikseen tiedustella koko muuton hinnan, sekä jos ainoastaan suurikokoinen mekaaninen sohva kuljetetaan muuttomiesten toimesta. Nykyisessä asunnossa pakkaamme kaiken kannettavan valmiiksi, joten tarvitsemme apua ainoastaan kantamisessa sekä kuljetuksessa. Tavaraa talossa on tavallinen määrä, eikä sieltä löydy mitään erityisen raskaita huonekaluja. Kevyt pyykkikone tod. näk. painavin. Kolmen istuttava mekanismisohva on eri osoitteessa Outokummussa ja on muuton raskain osuus. Jos koko kalusto siirretään muuttomiesten toimesta, voimme kuljettaa sohvan nykyiselle asunnolle ennen muuttoa. Outokumpu keskusta, omakotitalo. Kettuvaara, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Outokumpu

Outokumpussa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Outokumpu »