Muuttopalvelu Parikkala


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Parikkalassa, paikkakunnalle Parikkala tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Parikkalassa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Parikkala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Parikkalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Parikkalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Aivan loistava palvelu, suosittelen. Elämäni helpoin muutto. Palveluun nähden edullinen.

Muutto Kangasala - Tampere

Oli kyllä nopein ja kivuttomin muutto ikinä! Kaverit oli nopeita ja tehokkaita, homma hoitu siististi ja mikään ei hajonnut. Ja mukavia tyyppejäkin vielä! Voin kyllä suositella tätä firmaa! Mistä sovittiin piti kutinsa.

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää

Todella reipasta ja osaavaa toimintaa! Divaanisohvan kätisyyskin vaihdettiin ihan oma-aloitteisesti muuttomiesten toimesta. Hinta ja laatu todella kohdillaan! En enää ikinä kanna itse laatikon laatikkoa vaan annan ammattilaisten hoitaa 😊

Muutto Vantaa - Vantaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Parikkalassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Parikkala - Hämeenlinna, 53 m² kerrostalo kaksio
Olen muuttamassa Parikkalasta Hämeenlinnaan. Muuttotapahtuu pienkerrostalon toisesta kerroksesta (ylinkerros), johon voi ajaa oven eteen. Varasto on alhaalla. Hämeenlinnassa kohde on 4 kerroksessa ja talossa on hissi. Autolla pääsee oven eteen. Tässä talossa varasto on 7 kerroksessa. Olen selvitellyt kantoapua täältä Parikkalasta Kiipolan toimintakeskuksesta ja Hämeenlinnasta Luotsi säätiöltä. Painavin kannettava tavara on pyykkikone, muuten tavanomaiset kodin tavarat. Minulla on hallinta oikeus asuntoon 18.11. lähtien ja varsinainen vuokrasuhde alkaa 1.12. Muutto voi tapahtua tänä aikana. Tarvitsen 50 muuttolaatikkoa. Laatikoiden saaminen tänne Parikkalaan ratkaisevat muuttopäivän kyseessä olevaan aika väliin. Parikkala keskusta, kerrostalo. Hämeenlinna keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Parikkala, 49 m² kerrostalo kaksio
2h+varasto kotimuutto, isoina huonekaluina jenkkisänky, kulmasohva sekä pyykinpesukone. Kuljettajan lisäksi yksi kantaja. Apua tarvitaan kantamisessa Helsingissä ja Parikkalassa. Tavarat pakattu laatikoihin ja jätesäkkeihin. Pikku Huopalahti, kerrostalo. Parikkala keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 47 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Parikkala, 60 m² kaksio
Tavaroista muuttaa vain osa sillä kyseessä on mökille siirtyminen. Huonekaluista siirtyy mitä luultavammin ainoastaan sänky patjoineen, puinen arkku, keittiön pöydät/tuolit ja piano plus pikkutavaraa (lamput yms). Lisänä polkupyörät ja laatikoihin pakatut astiat/tavarat. Martti-Korppolaismäki, rivitalo. Parikkala keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pori - Parikkala, 38 m² kerrostalo yksiö
Muutossa mukaan huonekaluja: 2 sohvaa, 2 yökaappia, 1 divaani, ruokapöytä, tuolit, polkupyöriä 2, irtaimistoa eli muuta kamaa, ne ovat pakattu kasseihin, ja lisäksi kaksi henkilöä lähtisi kyytiin. Yhden kantomiehen tarvitsee isojen huonekalujen kanssa. Pori keskusta, kerrostalo. Parikkala keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Parikkala

Parikkalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Parikkala »