Muuttopalvelu Parikkala


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Parikkalassa, paikkakunnalle Parikkala tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Parikkalassa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Parikkala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Parikkalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Parikkalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Sovituista asioista pidettiin kiinni, muutto sujui jouhevasti, ei ongelmia.

Muutto Rauma - Turku

Very punctual. Fast and reliable service. Could recommend to others!

Muutto Uusikaupunki - Espoo

Molemmat miehet olivat koko ajan ystävällisiä, avuliaita ja hyvällä tuulella. He olivat sekä rauhallisia että tehokkaita. Muutto sujui oletetun ajan puitteissa ja kaikki pysyi ehjänä.

Muutto Helsinki - Sipoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Parikkalassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Etelä-Karjala

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Parikkala, 49 m² kerrostalo kaksio
2h+varasto kotimuutto, isoina huonekaluina jenkkisänky, kulmasohva sekä pyykinpesukone. Kuljettajan lisäksi yksi kantaja. Apua tarvitaan kantamisessa Helsingissä ja Parikkalassa. Tavarat pakattu laatikoihin ja jätesäkkeihin. Pikku Huopalahti, kerrostalo. Parikkala keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 47 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Parikkala, 60 m² kaksio
Tavaroista muuttaa vain osa sillä kyseessä on mökille siirtyminen. Huonekaluista siirtyy mitä luultavammin ainoastaan sänky patjoineen, puinen arkku, keittiön pöydät/tuolit ja piano plus pikkutavaraa (lamput yms). Lisänä polkupyörät ja laatikoihin pakatut astiat/tavarat. Martti-Korppolaismäki, rivitalo. Parikkala keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pori - Parikkala, 38 m² kerrostalo yksiö
Muutossa mukaan huonekaluja: 2 sohvaa, 2 yökaappia, 1 divaani, ruokapöytä, tuolit, polkupyöriä 2, irtaimistoa eli muuta kamaa, ne ovat pakattu kasseihin, ja lisäksi kaksi henkilöä lähtisi kyytiin. Yhden kantomiehen tarvitsee isojen huonekalujen kanssa. Pori keskusta, kerrostalo. Parikkala keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Parikkala, 49 m² kerrostalo kaksio
Helsingissä autoa ei saa suoraan oven eteen, mutta Parikkalassa kyllä. Helsingissä kantomatkaa jonkin verran, ei portaita. Koko irtaimisto muutetaan, isoimmat tavarat jenkkisänky, pesukone. Apua kantamiseen tarvitaan molemmissa osotteissa. Tarvitaan auton lisäksi kaksi kantajaa (toinen voi olla myös kuski). Pikku Huopalahti, kerrostalo. Parikkala keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 14 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Parikkala

Parikkalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Parikkala »