Muuttopalvelu Pietarsaari


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Muuttomaailma tekee sopivan muuttofirman löytämisestä helppoa ja stressitöntä. Jätä tarjouspyyntö ilmaispalvelussa ja se saavuttaa yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea. Muuttofirma voi omien aikataulujen puitteissa jättää tarjouksen muutostasi Pietarsaaressa, Pietarsaareen, Pietarsaaresta ja samalla pääset lukemaan arvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista. Kun sopiva muuttopalvelu on löytynyt, sinun ei tarvitse kuin valita heidät palvelussamme ja sopia muuttofirman kanssa muuton yksityiskohdista.

Muutto helpottuu myös, kun luet Muuttomaailman sivuilta löytyviä kattavia ohjeita ja vinkkejä. Tulosta myös Suomen kattavin muuttajan muistilista helpottamaan muistityössä.

Kilpailuta muuttopalvelu Pietarsaari »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pietarsaaressa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pietarsaaressa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Pietarsaari muuttoja ja kokemuksia

Muutto Espoosta Pietarsaareen

Muutto kerrostalosta paritaloon. Molemmissa asunnoissa auton saa oven eteen. Isoimpina tavaroina iso kulmasohva, 140 cm leveä sänky ja pyykinpesukone. Asunnon lisäksi tavaraa myös häkkikellarissa. Espoossa mahdollisuus kahden asukkaan lisäksi yhteen lisäkantajaan, mutta Pietarsaaressa kantajina vain asukkaat eli kaksi henkilöä.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 9 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 10 muuttofirmaa teki tarjouksen. Muuttofirma valittiin kolmen päivän päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Sopivin muuttofirma muuttoon löytyi Vantaalta. Muuttomatka oli noin 400 kilometriä ja tarjous tehtiin urakkahintaisesti. Muuttoautoksi valittiin 15 kuution pakettiauto ja sen mukana oli 15 kuution peräkärry. Muuttofirman hintaan sisältyi myös nokkakärryt, suojahuovat tavaroille, alv, liikennelupa ja vakuutukset. Muuttoon kantoavuksi valittiin kuski joka osallistui tavaroiden kantamiseen ja valvoi tavaroiden oikeaoppista lastaamista kyytiin.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Pietarsaaresta Tampereelle

Olen muuttamassa jossain vaiheessa kesää Pietarsaaresta Tampereelle. Minulla ei vielä ole asuntoa tiedossa Tampereella. Isompia huonekaluja ovat vain divaanisohva (saa osiin), 160cm leveä sänky (kaksi 80cm runkopatjaa sekä 160cm leveä patja), 40cm leveä pyykinpesukone, polkupyörä sekä kahden hengen ruokailuryhmä. Minulla on kaksi kissaa joten muutossa myös käytössä henkilöauto jotta ne saa kuljetettua turvallisesti perille. Muuttoauton saa oven eteen, ulkoportaita on muutama. Asunto melkein ulko-ovea vastapäätä. Pakkaan kaiken itse mutta tuleeko muuttofirman kautta nokkakärry jotta saa pesukoneen näppärästi siirrettyä? Kantajia on omasta takaa ainakin kaksi + minä joten muuttofirman kautta riittää yksi henkilö.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirman yrittäjä lähti yksin tekemään muuttoa Pietarsaaresta Tampereelle. Hinnoittelu tehtiin urakkahintaiseksi pitkän muuttomatkan vuoksi. Muuttoautoksi valittiin kevyt kuorma-auto 17 kuutiota + perävaunu 13 kuutiota. Urakkahintaan kuului myös polttoaineet, vakuutukset, ja nokka- ja porraskärryt. Muuttaja pääsi matkustamaan muuttoauton kyydissä uudelle paikkakunnalle. Muuttofirma on Suomen Tilaajavastuu Oy:n jäsenyritys ja myös siksi luotettava muuttofirma. Muuttofirma on saanut myös paljon positiivisia palautteita Muuttomaailman muuttajilta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"En voi tarpeeksi hehkuttaa kuinka tyytyväinen olen tähän muuttofirmaan! 36m2 asuntoni oli tyhjennetty alle tunnissa! Muuttomies oli todella reipas, mukava ja hauska tyyppi. Ajomatka Pietarsaari-Tampere meni todella rattoisasti. Ei mitään negatiivista sanottavaa. Hinta oli kaiken lisäksi vielä todella edullinen. Jos siis sinä tai tuttusi on muuttamassa, ottakaa yhteyttä tähän muuttofirmaan, ette tule katumaan! :)"

Muutto Pietarsaaresta Kotkaan

Liittyvä paikkakunta: Kotka

Muuttolaatikoita 30 kpl vuokralle. Pakkaamme laatikot itse. Emme osallistu tavaroiden siirtoon vaan tarvitsemme kantomiehet. Huoneistossa ei normaalista poikkeavia tavaroita. Sohva ja pesukone raskaimmat tavarat. Muuttoauto pääsee oven eteen molemmissa päissä. Häkkivarastosta tavaraa tulee mukaan.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen. Hinnat pyörivät 740-2200 euron välissä.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi yrityksen Kokkolasta suorittamaan muuttoa Pietarsaaresta Kotkaan. Muuton yksityiskohdista keskusteltiin puhelimitse, koska muuttofirma otti muuttajaan yhteyttä soittamalla. Muuttoon sisältyi mm. 2 muuttomiestä, alv, liikennelupa, ammattipätevyys, suojaukset tavaroille, muuttolaatikot ja stressivapaa muutto. Yrityksen monen vuoden tuoma kokemus takasi hyvin luistavasti sujuneen muuton.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto kerrassaan täydellinen, pojat ahkeria, ei taukoja, muuttofirma luotettava, suosittelemma 10+

Muutto Kempele - Tupos

Kaikki toimi tosi hienosti aina aikatauluja myöten, suosittelen.

Muutto Hämeenkyrö - Tampere

Muutto hoitui todella sujuvasti. Erittäin ystävällisiä ja reippaita muuttomiehiä.

Muutto Helsinki - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pietarsaaressa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pietarsaari - Kristiinankaupunki, 50 m² kerrostalo kaksio
On vain vähän tavaraa. Sänky, ruokapöytä, 4 tuolia, 2 tasoa, pieni sohvapöytä, mekaniikkanojatuoli, mattoja ja hyvin vähän pikkusälää. Asunto ollut työn vuoksi ns. nukkumaboxina ja nyt sitä ei enää tarvita. Tavarat tuodaan perheemme varsinaiseen kotiin. Ei tarvita pakkaus- eikä purkuapua. korkeintaa sängyn jalkojen ja ruokapöydän jalan (pyöreä, yksijalkainen pöytä) irrottaminen, jos en itse saa niitä irti. Pietarsaari keskusta, kerrostalo. Kristiinankaupunki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pietarsaari - Tampere, 54 m² kerrostalo kaksio
Ei kantajia. En tarvitse muutolaatikoita. 2 toimistopöytää, 1 ruokapöytä jossa 7 tuolia, sänky 120 cm leveä, parvekeella "lepolassi" muovinen, varastossa polkupyörä. 2 yöpöytää, 1 sarjapöytäyksikkö-> pieni. 1 eteisen pöytä. Micro-uuni, tv. Ei muita kodinkoneita. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen Pietarsaaressa. Tampereella en ole varma, en ole siellä käynyt. Onko mahdollista päästä muuttoauton kyytiin, sillä lähtöpäässä ei ole auttajia eikä toisessa päässä vastaanottajaa. Purkuapua ei tarvita. Skutnäs-Västermalm, kerrostalo. Kaleva, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kokkola - Pietarsaari, 93 m² rivitalo
Molemmat asunnot kahdessa kerroksessa. Kyseessä tavallinen kotimuutto. Koska olen yksinasuva nainen niin tarvitsisin muutossa kaksi kantajaan. Pakkausmateriaalia tai pakkaus ja purkuapua en tarvitse. Painavimmat tavarat ovat parisängyn puolikkaat sekä vaatekaappi sekä pyykkikone. Isommista kalusteista sohvan saa purettua moduuleiksi. Arvokkaimmat särkyvät sekä taulut kuljetan omalla autolla. Kummassakin kohteessa auton saa oven eteen. Muutettavasta kohteesta auton koosta riippuen. Molemmissa asunnoissa varastotila. Varastotilasta muutettava tavara laatikoissa. Halkokari, rivitalo. Pietarsaari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pietarsaari - Pietarsaari, 150 m² omakotitalo
Kotimuutto, yksi aikuinen ja kolme lasta. Uusi asunto on pienempi 70 m2 ja siinä on vain 3h+keittiö, joten kaikki tavarat ei omakotitalosta tule mukaan. On vitriinikaappi, kaapistoja, lipastoja, pari sänkyä, sohva, polkupyöriä, sähköpiano, 2 koulupöytää ja tuolit, laatikoihin pakattavaa irtaimistoa, vaatteita säkeissä ym. Kuljettajan lisäksi mielellään kantajia väh. 2 hlöä. Yritetään saada myös pari kantajaa itseltä. Tarvitsen muuttolaatikoita (n.20kpl) mielellään viikko etukäteen Pietarsaari keskusta, omakotitalo. Pietarsaari keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pietarsaari

Pietarsaaressa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Pietarsaareen muutto ja kaupunkitietoa

Pietarsaari sijoittuu Pohjanmaan rannikolle. Pietarsaaren pinta-ala on 396,35 km² ja siitä jopa 304,47 km² on merialueita ja 3,43 km2 sisävesistöä. Pietarsaaressa ihmisiä asuu kutakuinkin 19 000 kappaletta. Pietarsaarta tituleerataan kaksikieliseksi, eikä turhaan. 56% asukkaista on ilmoittanut itsensä ruotsinkieliseksi ja 38% suomenkieliseksi.

Pietarsaaren naapurikunnat ovat Luoto, Pedersören kunta ja Uusikaarlepyy, lähellä sijaitsee myös Kokkola, Vaasa, Seinäjoki, Mustasaari, Lapua ja Kauhava

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pietarsaari »