Muuttopalvelu Saarijärvi


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Saarijärvellä, Saarijärvelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Saarijärvellä.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Saarijärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Saarijärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Saarijärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Sujuva, nopea ja ystävällinen palvelu.

Muutto Turku - Turku

Jo suunnitteluvaiheessa sain oikea-aikaista ja asiantuntevaa apua. Muutto toteutui ajallaan, taitavasti ja kohteliaasti hoidettuna pyynnöt huomioiden. Mukavia, hyväkuntoisia hemmoja. Hinta oli tästä kaikesta oli hyvin kohtuullinen.

Muutto Riihimäki - Tampere

Muutto meni todella hyvin, auto saapui niinkuin oli sovittu ja tavarat vaihtoivat paikkaa osoitteesta toiseen todella rivakasti eli olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun!!!

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Saarijärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Keski-Suomi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Saarijärvi - Nummela, 62 m² rivitalo kolmio
Kuskin lisäksi ei tarvii muita kantajia. Itse pystyn kantamaan tavaroita. En tarvii muutto laatikoita/ pakkaustarvikkeita. Enkä myöskään tarvii apua pakkaamiseen/ purkamiseen. Ei suurempia huonekaluja. Suurimmat huonekalut on 3 kappaletta kirjahyllyjen alaosa kaappeja + polkupyörä. Tavarat mahtuu normaalikokoseen pakettiautoon. Muuttoauton saa ajettua kummassakin osoitteessa 10metrin päähän ulko-ovesta. HUOM: Lähden itse kissan kanssa muuttoauton kyytiin. Saarijärvi keskusta, rivitalo. Nummela, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 28 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Säynätsalo - Saarijärvi, 40 m² kerrostalo yksiö
Kantajia täällä on kolme, mutta lisäksi tarvitsemme kaksi kantomiestä teiltä painavien kalusteiden vuoksi. Kaikki asunnon huonekalut, sekä pahvilaatikot. Pyykinpesukone on painava, enkä itse saa sitä edes liikkeelle. Isoimpina huonekaluina pesukoneen lisäksi on kahden istuttava sohva, tv-taso ja kirjahylly, kahden hengen ruokapöytä, sekä 120cm leveä sänky. Loput ovat lähinnä pikkukalustoa. Nykyinen asuntoni on maantasalla, joten muuttoauton saa terassin eteen. Kaikki huonekalut mahtuvat terassin ovesta ulos. En tarvitse muuttolaatikoita, enkä apua tavaroiden pakkaamisessa enkä purkamisessa. Uudessa asunnossa on yhdet portaat. Muuttoauton saa portaiden eteen. Olen 20 vuotias opiskelija, joten mielettömiä summia minulla ei ole varaa maksaa - toivon, että otatte sen huomioon. Säynätsalo, kerrostalo. Saarijärvi keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Saarijärvi - Raahe, 52 m² rivitalo kaksio
Kyseessä asuntomuutto, tarkkaa määränpää Raahessa eli asunto ei ole vielä selvillä eikä muutto päivä ole vielä tarkka. Määrän pää on Raahe ja muutto tapahtuu 25-28. päivä. Saarijärvellä rivitalosta mahdollisesti Raahessa kerrostaloon. Kaikki asunnon tavarat muutetaan, haluaisin hinta-arvioiden olevan kahdenlaiset, kahdella työntekijällä sekä hint-arvion arvion ainoastaan kuskille, arvio muutto laatikoilla sekä ilman muuttolaatikoita, pakkaus tai purku apu ei ole pakollista, yksi ulkovarosto tila. Painavin kodinkone on pyykinpesukone ja huonekaluista sohva ja 120cm sänky. Saarijärvi keskusta, rivitalo. Raahe keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Saarijärvi - Turku, 36 m² rivitalo yksiö
Kantajia molemmissa päissä muuttofirman kuljettajan lisäksi omasta takaa 2-4. Ei pesukonetta eikä pakastinta, vain huonekalut ja kohtuullinen määrä muovilaatikoihin, pusseihin ja laukkuihin valmiiksi pakattua irtaimistoa. Lähtöasunnon (rivitalon pohjakerros) eteen saa pysäköityä auton, johon asunnosta n. 1,5 m alas viettävä rinne portaineen. Turussa auton saa talon eteen, josta hissi ylös. Saarijärvi keskusta, rivitalo. Kärsämäki-Urusvuori-Halinen, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Saarijärvi

Saarijärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Saarijärvi »