Muuttopalvelu Savukoski


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Savukoskissa, paikkakunnalle Savukoski tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Savukoskissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Savukoski »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Savukoskissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Savukoskissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto oli vaikea ja sen ymmärrsivät muutomiehet ja auttoivat ennemmän kuin heille kuului joten kaikki sujui kuitenkin hyvin

Muutto Riihimäki - Hyvinkää

Ensimmäistä kertaa käytin muuttofirmaa. Hommat hoitui reippaasti ja palvelu oli ystävällistä. Suosittelen.

Muutto Kerava - Tuusula

Aikataulu ei pitänyt aamulla, mutta päivän aikana vauhti oli hyvin tehokas, ja purku päässä tuli yksi kantaja lisää. Voin suositella muillekin.

Muutto Forssa - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Savukoskissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Lappi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Anttila - Savukoski, 40 m² omakotitalo yksiö
Muutto muuten helppo koska tavaraa vähän, mutta pianon ja digiurkujen kantaminen vaatii 2 henkilöä. Anttila, omakotitalo. Savukoski Keskus-Värriö, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 39 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Savukoski - Joensuu, 39 m² kerrostalo yksiö
Tarvitsen muuttoauton kuskilla, muuttolaatikoita ja kantajat. Pakkaan ja puran laatikot itse. Huonekalut: 180cm leveä jenkkisänky. 3n istuttava nahkasohva. Tyynyt voi irroittaa. Sohvaa ei saa osiin. ruokapöydän tuoleja n 6kpl. pyöreä ruokapöytä Artek, saa osiin. 3 ikean laatikkolipastoa (malm). iso TV. astioita. matto. vaatteet. kengät. kirjoja ja pikkutavaraa kellarissa, 1 kerros alaspäin. Isohkolla muuttoautolla pääsee ovien eteen. Savukoski keskusta, kerrostalo. Joensuu Keskus, Pohjoinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 21 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Savukoski - Oulu, 72 m² kerrostalo kolmio
Yksi kantaja omasta takaa. Tarvitsen kaksi kantajaa avuksi. En tarvitse muuttolaatikoita, mutta tarvitsen 2 kpl tankokaappeja sekä pakkausmateriaalia eli kuplamuovia, suojamuovia ja teippiä. Erityistä tavaroiden suhteen: mankeli, sänky 120*200 cm - muovitettava, keittiöpöytä 140*90 cm - jalat muovitettava, kannelle alkup. pahvi, neljä nahkatuolia - muovitettava, vuodesohva 230*90*90 cm, istuinosan ja laatikon saa erilleen - muovitettava, sohva 200*90*90 cm - muovitettava, rahi 60*45*50 cm - muovitettava, pesukone, polkupyörä, 55-tuuman TV, oma laatikko, 45 kg painava vahvistin, oma laatikko, 2 kpl (51 kg/kpl) kaiuttimia, omat kuljetuslaatikot lukitettavilla renkailla, silitysteline - muovitettava, pyykinkuivausteline - muovitettava ja auton renkaat. Savukoski keskusta, kerrostalo. Oulu keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rauha - Savukoski, 115 m² omakotitalo
Kantoapua ei toivottavasti tarvitse. Autotallissa ja ulkovarastossa on jonkin verran tavaraa sekä pihalta esim trampoliini, keinu ja kalusteet jotka saa kuitenkin purettua. Rauha, omakotitalo. Savukoski Keskus-Värriö, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Savukoski

Savukoskissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Savukoski »