Muuttopalvelu Uusikaarlepyy


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Uusikaarlepyyssä, paikkakunnalle Uusikaarlepyy tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Uusikaarlepyyssä.

Tutustu myös Uusikaarlepyyssä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Uusikaarlepyy »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Uusikaarlepyyssä

Muutto tai kuljetus hakusessa Uusikaarlepyyssä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ei moitittavaa.

Muutto Muurame - Jyväskylä

Aikataulu pysyi erinomaisesti. Kaikki tavarat ehjiä, lasit, taulut, ei naarmuja huonekaluissa. Edullinen, ripeä, luotettava, asiallinen. Muuttotilanteessa varmisteli, kyseli etukäteen, jos oli siihen tarvetta, ei sooloiltu. Voin ilomielin suositella.

Muutto Espoo - Espoo

Hienosti hoidettu muutto. Muuttoauto meidän koti-irtaimistolle oikein hyvän kokoinen (47 m3). Aikataulun sovittelu erittäin joustava ja kaikki tapahtui sovitun mukaisesti. Suosittelemme. Varma valinta.

Muutto Kuhmo - Porvoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Uusikaarlepyyssä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pohjanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Uusikaarlepyy - Riihimäki, 118 m² omakotitalo
Kantoapua ei omasta takaa, pientavarat, vaatteet yms. on pakattu laatikoihin, vitriinit yms. suojattava kolhuilta, normaalit sohvat , nojatuolit, ruokapöydät, muuttoauton saa ajettua yleensä ulko-oven eteen kadun laitaan, asunnossa yksi huone johon voi väliaikaisesti laittaa tavaraa. Uusikaarlepyy keskusta, omakotitalo. Riihimäki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pirkkala - Uusikaarlepyy, 78 m² kerrostalo kolmio
Tarvisen kantajat. Kantajia omasta takaa ei välttämättä ole. Muuttolaatikot(pinottavat) voisin ottaa tarjouksen niistä tässä samalla, mutta voin ne hommata myös itse. Muutettavana on vuodesohva, tv-taso, 90cm leveä sänky, normaalia pienempi kerrossänky (sängyt saa irti toisistaan), muutamia lipastoja/hyllyjä, pesutorni, pyörä, varastosta laatikoita/jätesäkkejä, laskettelutarvikkeet (4hengen) ym. pienempää. On siis äidin ja kolmen lapsen muutto ja tavaraa ei ole mitään järjettömiä määriä. Suuppa, kerrostalo. Uusikaarlepyy keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Uusikaarlepyy - Helsinki, 60 m² kerrostalo kaksio
Asunto josta muutetaan on 60 neliötä ja tavaraa on varmaan keskivertoasunnon verran ellei hieman vähemmän. Tarvitaan kantajia. Yksi kantaja löytyy meidän puolesta avuksi. Tarvitaan muuttolaatikoita, mutta ei tarvita apua pakkaamisessa. Isoimpia muutettavia ovat kaksi isoa televisiota, televisiotasot, kaksi pientä sohvaa, iso sänky (menee kahteen pienempään osaan), pienehkö kahden kannettava kirjahylly ja tietokonepöytä. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Varastossa on jonkin verran tavaroita, mutta varastotila on yhden neliön koppi, joten paljoa siellä ei ole. Muutto olisi tarkoitus onnistua yhden päivän aikana. Uusikaarlepyy keskusta, kerrostalo. Toukola-Vanhakaupunki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Bromarv - Uusikaarlepyy, 95 m²
Kaikki tavarat Bromarvista ei muuteta, vain minun tavaraa. Se mahtuu isoon paketti-autoon. En tarvitse laatikkoa eikä muttomiehiä, riittää jos kuljettaja voi toimia kantoavuksi. Minulla on sekä Bromarvissa että Uudessakarlepyyssä kanto-apua. Bromarv, rivitalo. Uusikaarlepyy keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 22 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Uusikaarlepyy

Uusikaarlepyyssä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Uusikaarlepyy »