Muuttopalvelu Uusikaarlepyy


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Uusikaarlepyyssä, paikkakunnalle Uusikaarlepyy tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Uusikaarlepyyssä.

Tutustu myös Uusikaarlepyyssä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Uusikaarlepyy »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Uusikaarlepyyssä

Muutto tai kuljetus hakusessa Uusikaarlepyyssä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat taitavia ja mukavia!

Muutto Valkeakoski - Valkeakoski

Muuttomiehet olivat täsmällisiä, ripeitä, väkivahvoja, ystävällisiä!!! Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen firmaa lämpimästi!! Kiitos!!!

Muutto Karkkila - Porvoo

Tulivat ajallaan ja toimivat ripeästi. Kaikki suojattiin tarpeen mukaan eikä mitään hajonnut. Elämämme helpoin muutto.

Muutto Kirkkonummi - Upinniemi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Uusikaarlepyyssä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pirkkala - Uusikaarlepyy, 78 m² kerrostalo kolmio
Tarvisen kantajat. Kantajia omasta takaa ei välttämättä ole. Muuttolaatikot(pinottavat) voisin ottaa tarjouksen niistä tässä samalla, mutta voin ne hommata myös itse. Muutettavana on vuodesohva, tv-taso, 90cm leveä sänky, normaalia pienempi kerrossänky (sängyt saa irti toisistaan), muutamia lipastoja/hyllyjä, pesutorni, pyörä, varastosta laatikoita/jätesäkkejä, laskettelutarvikkeet (4hengen) ym. pienempää. On siis äidin ja kolmen lapsen muutto ja tavaraa ei ole mitään järjettömiä määriä. Suuppa, kerrostalo. Uusikaarlepyy keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Uusikaarlepyy - Helsinki, 60 m² kerrostalo kaksio
Asunto josta muutetaan on 60 neliötä ja tavaraa on varmaan keskivertoasunnon verran ellei hieman vähemmän. Tarvitaan kantajia. Yksi kantaja löytyy meidän puolesta avuksi. Tarvitaan muuttolaatikoita, mutta ei tarvita apua pakkaamisessa. Isoimpia muutettavia ovat kaksi isoa televisiota, televisiotasot, kaksi pientä sohvaa, iso sänky (menee kahteen pienempään osaan), pienehkö kahden kannettava kirjahylly ja tietokonepöytä. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Varastossa on jonkin verran tavaroita, mutta varastotila on yhden neliön koppi, joten paljoa siellä ei ole. Muutto olisi tarkoitus onnistua yhden päivän aikana. Uusikaarlepyy keskusta, kerrostalo. Toukola-Vanhakaupunki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Bromarv - Uusikaarlepyy, 95 m²
Kaikki tavarat Bromarvista ei muuteta, vain minun tavaraa. Se mahtuu isoon paketti-autoon. En tarvitse laatikkoa eikä muttomiehiä, riittää jos kuljettaja voi toimia kantoavuksi. Minulla on sekä Bromarvissa että Uudessakarlepyyssä kanto-apua. Bromarv, rivitalo. Uusikaarlepyy keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 22 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Evijärvi - Uusikaarlepyy, 71 m² rivitalo kolmio
Hei, Muutto jälleen edessä. Tässä listaa isoimmista tavaroista: Kulmasohva, jonka saa puoliksi, tv-taso(täyspuuta), senkki, isohko keittiön pöytä ja neljä tuolia, astianpesukone, pyykinpesukone, kuivausrumpu, 55 tuuman tv, terassisohva ja kaksi tuolia (ovat jotain muovia eli kevyitä), piano (painava), kaksi joustinpatjasänkyä, kaksi patjaa lasten polkupyörä, kesärenkaat autoon, arkkupakastin, iso kaninhäkki jne. Lisäksi on kevyempiä tavaroita, hyllyjä, laatikoita, pehmeitä roskasäkkejä jne. Jos mahdollista niin tarjoukseen voisi eritellä koko tavaroiden muutto tai sitten noiden raskaampien esineiden joita emme itse saa. Valitettavasti kantajia ei ole kuin minä itse. Asunnon lisäksi on pieni häkkivarasto. Muuttoauton saa Evijärven päässä oven eteen, Uudessakaarlepyyssä on aika ahdas pieni pihatie, jos auto ei mahdu niin matkaa jää noin 10 m. Saattaa mahtua jos "tavallinen" kuorma-auto. Kiitos tarjouksista jo etukäteen. Evijärvi keskusta, rivitalo. Uusikaarlepyy keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Uusikaarlepyy

Uusikaarlepyyssä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O., 13.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Uusikaarlepyy »