Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 250 000 muuttoa

Yli 70 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Toukokuu
Kesäkuu
Heinäkuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

En enää koskaan muuta ilman muuttofirmaa, niin paljon paremmin homma hoitui firman kanssa kuin ilman sitä.

Muutto Kuopio - Helsinki

Ripeä ja asiantunteva muuttopalvelu, selviytyi taidolla myös äärimmäisen hankalan (ja painavan) metallirunkoisen sohvasängyn siirtämisestä.

Muutto Alavus - Tampere

Muutto meni hienosti, miehet olivat ripeitä ja ystävällisiä.

Muutto Tuusula - Helsinki

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 250 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jokioinen - Kuopio, 59 m² rivitalo kaksio
Omasta takaa 1 kantaja, tuskin tarvitaan kuljettajan lisäksi lilsää kantomiehiä. Muuttolaatikoita tarvitaan, plajon kirjoja, laatikoiden määrää vaikea arvioida. Ei tarvita apua pakkaamisessa/purkamisessa. Painavia; pyykkikone, nk. geelisängyt, ei parisänky. Auton saa molemmissa päissä oven eteen. 4 m2 ulkovarasto (mm. 4 kpl polkupyöriä, 2 auton renkaat. Jokioinen keskusta, rivitalo. Litmanen, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vesanto - Tampere, 100 m²
Muuttolaatikoita (50 kpl ?) tarvitaan omakotitaloon Vesannolle. Muutot Tampereelle ylläolevaan osoitteeseen ja Helsinkiin Ullanlinnaan 3. krs, ei hissiä, asukkaiden lukumaarä 1 ja koko 32 m2. Huonekalut (Tampereelle 3 lipastoa, joista 2 keskikokoista ja 1 pieni, joista pieni ja 1 keskikoinen omakotitalon 2. krs., 2 pientä kukkatelinettä ja 1 pieni pöytä. Helsinkiin 1 keskikokoinen nojatuoli, joka mökillä 4 km päässä omakotitalosta. 1 keskikokoinen keinutuoli ja 1 iso kirjahylly, jonka saa kolmeen osaan. Lisäksi astioita ja vuodevaatteita. Kantomiehet tarvitaan teiltä. Tampereella auton voi ajaa ulko-ovesta 2 m päähän ja Helsingissä ulko-oven viereen. Yritän saada työpaikan kautta varastotilaa, mutta jos en sitä saa, niin kaikki tavarat viedään em. paikkoihin. Vesanto keskusta, rivitalo. Atala-Linnainmaa, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rovaniemi - Kolari, 58 m² kaksio
Huonekalut siirretään Rovaniemeltä asunnosta Kolariin välivarastoon autotalliin: ei siis huoneisiin sijoittelua eikä kerroksia perillä. Tarjous kahdella kantomiehellä (riittänee?), mutta mielellään myös vaihtoehto ilman kantomiehiä (en ole vielä varma saanko molempiin "päihin" kantoapua). Pienestä häkkivarastosta tulee myös tavaraa mukaan, mutta se tuntuu pieneltä tähän muuhun verrattuna 🙂 Pakkausapua en tarvitse, mutta huonekalujen lisäksi siirretään erinäinen määrä pakattuja pahvilaatikoita. Huonekalut eivät ole normikoosta poikkeavia, mutta yksi antiikkilipasto on TOSI raskas eikä se sovi hissiin 🙁 Kodinkoneita ei ole imuria suurempaa. Auton voinee myös lähtöpäässä ajaa oven eteen täytön ajaksi, vaikka se onkin pelastustiellä sen aikaa. Kysykää, jos en osannut sanoa jotain tärkeää. Rovaniemi keskusta, rivitalo. Kolari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Padasjoki - Turku, 60 m² paritalo kaksio
Kotimuutto. Kantomiehiä tarvitaan, omaa apua tulossa kaksi kantajaa. On iso painava vanha puinen arkku, iso sänky, pari sohvaa, iso nojatuoli, pöytiä, hyllyjä, lisäksi varastossa myös tavaraa. Muuttoauton saa aika lähelle ovia. Padasjoki keskusta, paritalo. Jäkärlä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 39 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!