Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 100 000 muuttoa

Yli 25 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Elokuu
Syyskuu
Lokakuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin reipas ja tehokas meininki, eipä olisi uskonut että tuntilaskutuksella. Suosittelen lämpimästi!

Muutto Kuopio - Kuopio

Ei kertakaikkiaan mitään valittamisen aihetta. Muuttomiehet olivat oikein mukavia ja tiedonkulku toimivaa. Muutto meni loistavasti.

Muutto Lahti - Somero

Muutto Hämeenlinnassa, muuttomiehet ovella sovittuun aikaan. Ihan loistava hinta-laatusuhde. Tavarat liikkuivat ripeästi ja ehjinä joten helppo ja nopea muutto. Suosittelen ehdottomasti!

Muutto Hämeenlinna - Hämeenlinna

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 100 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tampere - Kiuruvesi, 72 m² kerrostalo kolmio
Muuttoauton saa oven eteen. Tarvitsen kantajia /kantajan, mutta voin itse kantaa myös apuna. Isoja huonekaluja on 1 iso parisänky, 1 yhden hengen sänky, arkkupakastin, pyykinpesukone, kirjoituspöytä, nojatuoli. Varastotilaa ei ole. En tarvitse muuttolaatikoita tai pakkausapua, kaikki on pakattuna laatikoihin ja jätesäkkeihin. Laatikoita tulee arviolta n. 8 - 15kpl Hervanta, kerrostalo. Kiuruvesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vesanto - Kuopio, 36 m² kerrostalo yksiö
Omasta takaa ei ole kantajia, eli kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomiehet. Muuttolaatikot tarvitaan, mutta ei pakkauspalvelua. Ei mitään tavallisuudesta poikkeavan isoja huonekaluja; sohva ja sänky ovat isoimmasta päästä. Myös jonkin verran helposti särkyvää muutettavaa, joka toki pakataan mahdollisimman hyvin. Muutoin perus huonekalukattaus; pesukone, pöydät, tuolit, lipastot jne. Myös kellarikomero (joka ei ole sullottu täyteen rojua) muutettavana + polkupyörät. Muuttoauton saa oven eteen molemmissa päissä, ja molemmat asunnot ovat heti hissin lähettyvillä. Vesanto keskusta, kerrostalo. Niirala-Huuhanmäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Alavus - Kuortane, 73 m² kerrostalo kolmio
Vähäistä kantoapua tarjolla, kuljettajan lisäksi tarvitaan yksi reipas kantaja. 20 muuttolaatikkoa on tarpeen. Ei tarvita apua pakkaamisessa tai pakkausten purkamisessa. Ei muuteta kodinkoneita. Normaalit kalusteet, pari lasiovellista ja - hyllyistä vitriiniä. Oven eteen saa ajettua molemmissa osoitteissa. Ei erikseen varastoitua tavaraa. Alavus keskusta, kerrostalo. Kuortane keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tervakoski - Kittilä, 80 m² rivitalo kolmio
Muuton lähtöpäivä Tervakoskelta ehdottomasti kuun viimenen päivä, viimeistään klo 12. Purkupäivä Kittilässä seuraavana päivänä aikaisintaan klo 10 alkaen. Kantajia 3 kpl kummassakin päässä, muuttolaatikoita 70 kpl, toimitus Tervakoskelle viikkoa ennen ja nouto Kittilästä viikko muuton jälkeen. Pakkaustarviketta silkkipaperia 5 kg. Kantomatka kummassakin osoitteessa n 30m. Pesukone, kuivausrumpu, kaappipakastin, 2kpl 120cm leleää jenkkisänkyä. Tervakosken rivitalo 2 kerroksinen. Tervakoski, rivitalo. Kittilä keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!