Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 100 000 muuttoa

Yli 25 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

December
January
February

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Puhelimessa myynti ja neuvottelu hyvä. Kuljettaja ystävällinen ja joustava. Ammatillisesti hoidettu toiminta kokonaisuus.

Muutto Tampere - Iisalmi

Erinomainen palvelu, muutto onnistui myös nopealla varoitusajalla, kun jo valitsemani muuttofirma oli kadottanut sähköpostini roskakoriin.

Muutto Vaasa - Vaasa

Erinomaisen hyvä muuttofirma, tekivät juurikin niin kuin toivoimmekin. Hintakin oli kohdallaan. Muuttomiehet asiansa osaavia, kohteliaita jne. Ja jos uusi muutto tulee vielä, muuttofirma on jo valittu. Terveisin Liisi ja Ilpo

Muutto Helsinki - Ylöjärvi

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 100 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Parainen - Parainen, 120 m² omakotitalo
120 m2 omakotitalosta muutetaan 70 m2 kerrostaloasuntoon mutta iso osa tavaroista eivät tule mukaan muutossa vaan jäävät omakotitaloon. Muuton yhteydessä muutamme siis noin 70 m2 asuintilan edestä tavaraa uuteen asuntoon sillä johtoajatuksella, että uusi asunto jäisi tavaramäärältään normaalin väljäksi, ei ahtaaksi. Parainen keskusta, omakotitalo. Parainen keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kurikka - Kurikka, 64 m² kerrostalo kolmio
Äitini muuttoa varten pyytäisin tarjouksia. Kantajia ei ole omasta takaa, joten siinä eniten apua tarvitsisimme. Äitini asuu kaksiossa toisessa kerroksessa ja muuttaa melkein naapuritalon alakertaan. Pakkaustarvikkeet saisi tulla myös firman puolesta.. innolla tarjouksianne odotellessa Kurikka keskusta, kerrostalo. Kurikka keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hausjärvi - Vantaa, 53 m² luhtitalo kaksio
Asunnon lisäksi varastotila. Auton saa lähtökohteessa talon kulmalle, luhtitalo jossa toiseen kerrokseen portaat. Loppukohteessa muuttoauton pitäisi saada oven eteen (uudiskohde, kerrostalo tikkurilan keskustassa), jossa asunto sijaitsee 1. asuinkerroksessa, eli talon 2.krs., hissi löytyy. Autan itse kantamisessa mahdollisesti ystävieni kanssa, mutta tarvitsen autokuskin lisäksi (toisen) kantajan, jotka saavat kannettua puolestani esimerkiksi parisängyn, lipastot, sohvan, senkin, kuivausrummun, tv-tason sekä kirjahyllyn. Tarve siis autolle, kuskille ja kantoavulle (2 miestä yhteensä). Ei tarvitse pakkausapua tai purkamisapua. Nokkakärryt ja kiinnitysliinat olisi hyvä olla muuttajien puolesta mukana. Hausjärvi keskusta, luhtitalo. Tikkurila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jomala - Espoo, 150 m² paritalo
Kantajia on omasta takaa vain minä ja mieheni, tarvitaan ainakin 1 mies kantoapuna. Tarvitaan muuttolaatikoita kirjoja ja astioita varten, ehkä noin 100 kpl. Tarvitaan myös suojaustarvikkeita, joilla kaapit saa suojattua, samoin nojatuolit, sohvat ym. mutta ei tarvita astioiden käärimiseen silkkipaperia. On yksi painava kaappi (204x40 cm/korkeus 78 cm), pesukone ja kuivausrumpu. Muuttoauton saa lähtöpisteessä aivan oven eteen ja uudessa paikassakin hyvin lähelle, on ensimmäinen kerros ja sinne pääsee jätehuoneen läpi lyhyemmin kuin pääovesta. Varastotilan muuttoa ei ole, vain asunto. Parisänky ei lähde mukaan, 1 kpl90 cm leveä sänky, 2 sohvaa, (toinen divaanisohva) 2 ruokailuryhmää, joissa molemmissa 6 tuolia, irtotuoleja, 2 kpl Muuramen laatikosto-pöytälevyjuttuja, 1 teak-kaapisto (220x39/korkeus 70 cm), jakkaroita, 1 laatikosto, 1 pienehkö lipasto. Jomala keskusta, paritalo. Tapiola, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!