Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 75 000 muuttoa

Yli 20 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Kesäkuu
Heinäkuu
Elokuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvä ja asiakasystävällinen palvelu! Suosittelen kaikille lämpimästi❤️

Muutto Tampere - Pirkkala

Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Asiakasystävällinen. Mukavia muuttajia.

Muutto Uusikaupunki - Turku

Kaikki sujui nopeasti ja kuten oli sovittu.

Muutto Kajaani - Kaarina

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

12. toukokuuta 2020
  Kurkista neljään tyypilliseen muuttoon ja paljonko muuttopalvelu maksoi Lue »
12. huhtikuuta 2020
  Muutto ilman talkooporukkaa - miten se onnistuu? Lue »
10. maaliskuuta 2020
  Muutto ammattilaisten avulla - säästääkö siinä oikeasti aikaa? Lue 5 muuttajan kokemukset Lue »
16. helmikuuta 2020
  Paljonko muuttopalvelu maksaa? Katso 5 muuttoa ja hinnat Lue »
26. tammikuuta 2020
  Tässä kerrostaloon muutossa kaikki meni nappiin - "hämmästytti meidät totaalisesti" Lue »
11. joulukuuta 2019
  Muutto edessä? Katso hinnat ja kokemukset: "Tässä on tekemisen meininki, ei rahastamisen" Lue »
12. marraskuuta 2019
  Onko muutto talkooporukalla enää järkevä? Katso muuttopalvelun hinta Lue »
19. lokakuuta 2019
  Mistä luotettava muuttofirma? 10 000 arvostelua paljastaa jyvät akanoista Lue »
12. syyskuuta 2019
  Mistä paras muuttopalvelu? 5 ihanaa muuttoa: "Muuttomiehet toivat jäätelöä!" Lue »
12. elokuuta 2019
  Muuttomyyttien murtajat: 5 yleisintä myyttiä muuttopalvelun käytöstä Lue »
15. heinäkuuta 2019
  Ahdistaako muutto? Lue miten muuttofirma auttoi näitä ensikertalaisia - 3 muuttotarinaa ja hinnat Lue »
22. toukokuuta 2019
  Kolmion muutto luotettavasti ja edullisesti: "Olimme stressanneet muuttoa etukäteen" Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 75 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kivijärvi - Kuopio, 65 m² rivitalo kolmio
Klaukkalassa pihaan pääsee autolla, risteys on T-risteys ja jyrkän mäen takia haastava isolle autolle. Pyrin estämään pysäköinnin talon risteyksen kohdalle niin, että muuttoauto saa lisää kääntötilaa. Mukaan lähtevät suurimmat kalusteet: sivusta täytettävä pyykinpesukone sekä isohko toimistopöytä, 120cm sänky sekä 4h ruokapöytä + tuolit. Kuopiossa pääsee myös oven eteen, kohde on -1 kerros ulko-ovesta, n. 6 rappua alaspäin. Tarvitsen muuttolaatikoita n. 60 kpl ja kuljettajan lisäksi 1 kantaja avuksi, yritän saada molempiin päihin 1-2 lisäkantajaa, itse olen mukana joka tapauksessa. Kivijärvi keskusta, rivitalo. Neulamäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mustasaari - Vaasa, 37 m² kerrostalo yksiö
Muutetaan divaanisohva, pesukone ja ruokapöytä. Sohva kahdessa osassa. Muuttomiehiä ei omasta takaa löydy tuolloin joten tarvitsen kuljettajan lisäksi kantomiehen, itse en pysty auttamaan sairauden vuoksi. Mitään laatikoita tai apua pakkaamisessa tai purkamisessa en tarvitse muuta kuin kyseisten esineiden kannot ja pesukoneen asennuksessa jos se on mahdollista. Auton saa ajettua oven eteen molemmissa osotteissa ja varastotilaa on mutta tavaraa siellä ei ole. Uusi asunto on maan tasa kerroksessa. Mustasaari keskusta, kerrostalo. Huutoniemi, luhtitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Eckerö - Helsinki, 94 m² paritalo
Tarvitsen kantomiehet. Ei ole omasta takaa. Tarvitsen muuttolaatikoita, arvio 50kpl? , pitäisi toimittaa aamuksi perjantaina. Tarvitsen pakkaustarvikkeita ja huonekalut pitää pakata: moottorisänky 90cm, kirjahylly, ruokapöytä ja 4 tuolia, 2 painavaa nojatuolia, sohva, lipasto. Puran tavarat itse. Lähtöpisteessä auton saa oven eteen. Lähtöasunto on paritalo kahdessa kerroksessa ja myös tavarat kahdessa kerroksessa. Vaatteita ym tavaraa on melko paljon, myös varastossa. Määränpäässä kovin isolla autolla on hankala ajaa pihaan, sillä piha viettää vahvasti kadulta alaspäin (rinne), mutta taitava kuski kohtuullisen kokoisella autolla pääsee lähes ulko-ovelle. Asunto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, mutta ulko-ovelta siihen on noustava rappuja yksi kerros, ei hissiä. Eckerö keskusta, paritalo. Vallila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vaasa - Merimasku, 26 m² kerrostalo yksiö
Opiskelijayksiö, jossa parisänky, yöpöytä, lipasto, pöytä + 4tuolia, tv, pyykinpesukone, polkupyörä, irtainta, mikä ei mahdu henkilöautoon. Kaksi naista omasta takaa. Ei varmaankaan tarvita muuttolaatikoita. Kaksi valaisinta katossa, mitkä pitää irrottaa. Auton saa ulko-oven eteen. Muuttopv ei ole vielä ihan varma. Vaasa keskusta, kerrostalo. Merimasku, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!