Muuttopalvelu Kauhajoki


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Aloita mukavampi muutto Kauhajoella, Kauhajoelta, tai Kauhajokeen Muuttomaailman avulla. Jätä vain tarjouspyyntö ja välitämme sen yli 300 palvelussa mukana olevalle muuttofirmalle jotka omien aikataulujen mukaan tekevät tarjouksia muuttoon. Kun muuttofirma on jättänyt tarjouksen muuttoon, voit lukea arvostelut tarjouksen tehneestä muuttofirmasta. Vertaile tarjouksia ja lopulta valitse omiin tarpeisiin sopivin muuttopalvelu. Tarjouspyynnön jättämisen jälkeen voit aloittaa myös muuton kustannusten minimoinnin lataamalla Suomen kattavimman muuttajan muistilistan ja lukemalla Muuttomaailman huikeat muuttovinkit muuttajille.

Kilpailuta muuttopalvelu Kauhajoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kauhajoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Kauhajoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kauhajoki muuttoja ja kokemuksia

Muutto Lahdesta Kauhajoelle

Äitin muutto Lahdesta Kauhajoelle. Isoimpia tavaroita ovat sohva ja sänky. Tarve kokonaisvaltaiselle muuttopaketille (mahdollisesti jonkin verran myös pakkausapua). Rivitaloasunnosta toiseen, lähtöosoitteessa pienen pieni ulkovarasto. Auton tilavuustarve luultavasti n. 17-30m3

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi Porista. Muuttoon asiakkaalle annettiin vaihtoehdoksi valita urakkahintainen muutto ja tuntihintainen. Muuttoautoksi muuttofirma valitsi muuttoon 34 kuutiota, että muuttotavarat saataisiin varmasti yhdellä kertaa kuljetettua. Muuttofirman toimesta saatiin muuttolaatikoita, eikä niitä tarvinnut erikseen tilata. Muuton hintaan sisältyi myös kuski, apumies, nokkakärryt, vakuutukset ja vilttejä tavaroille.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Kauhajoelta Sirkkaan

Vaikka kysymyksessä on koti-irtaimiston muutto, noudattaa tavaroiden pakkaus normaalia rahtiliikenteen luonnetta (tavarat pakattu valmiiksi kuormalavoille).

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttoon sopivin muuttofirma löytyi Torniosta. Muuttofirman yrittäjä toimi yksin muutossa kuskina ja kantoapuna. Muutto tehtiin pitkän matkan vuoksi urakkahintaisena. Näin muutto tulee muuttajalle edullisemmaksi. Muuttoavun lisäksi muuton hintaan sisältyi muuttoauto (42 kuutiota) ja tiekuljetusvakuutus. Muuttoautossa oli mukana pehmusteita tavaroille, nokkakärryt, pianovaljaat, sidontavälineet ja muita muuttoon tarpeellisia välineitä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Käytännön asioista sopiminen joustavaa. Aikataulu sopi meidän tarpeisiin ja aikataulu piti niin kuin oli sovittu. Mitään kuljetusvauriota ei tullut. Pakkaus ja purku nopeaa, koska meidän tavarat oli pakattu kuormalavoille (yht. 10 lavapaikkaa)."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erinomainen hinta-laatu suhde, asiakaspalvelun ammattilaisia, ripeä muutto ja kaikki tapahtui ajallaan. Käytän toisenkin kerran!

Muutto Joensuu - Kuopio

Ihan ok hinta ja laatu kohdillaan.

Muutto Nivala - Kalajoki

Muutto kerrassaan täydellinen, pojat ahkeria, ei taukoja, muuttofirma luotettava, suosittelemma 10+

Muutto Kempele - Tupos

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kauhajoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Karijoki - Kauhajoki, 60 m² rivitalo kaksio
Yksi kantaja omasta takaa joka pystyy kevyitä pahvilaatikoita kantamaan. Mitään isompia huonekaluja ei ole paitsi sohva ja sänky. Myös pyykinpesukone on. Auton saa molemmissa osoitteessa oven eteen. Varastoa ei ole. Karijoki keskusta, rivitalo. Kauhajoki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 54 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Kauhajoki, 50 m² kerrostalo kaksio
Hankalin juttu on flyygeli (pituus 180cm), eli se alas kolmos kerroksesta. Siihen voin saada apua tarvittaessa. Muutoin valmiiksi pakattua tavaraa omien laskujen mukaan n.20m3. Itse autan kantamisessa (en flyygelin). Kodinkoneita en muuta. Auton saa kummassakin päässä ajettua oven eteen. Varastotiloja löytyy myös mennen tullen. Kaukajärvi, kerrostalo. Kauhajoki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kauhajoki - Valkeakoski, 60 m² rivitalo kaksio
Yhden nuoren mieshenkilön romppeet pitäisi saada kuskattua Kauhajoelta 60m2 rivitalokaksiosta Valkeakoskelle kerrostalon 3. kerroksen 55m2 kaksioon. Kauhajoella auton saa suoraan rivarin ulko-oven eteen, Valkeakosella kerrostalon ulko-oven ympäristö on hieman ahtaahko, mutta luulisi sen myös onnistuvan. Kerrostalossa ei ole hissiä. Muuttopäiväksi sopii minulle milloin vain kuun viimeisen viikon aikana eikä kellonajalla ole väliä. Ohessa pientä listaa isoimmista tavaroista: 47” telkkari (pahvilaatikossa), TV-taso (purettuna), Työpöytä (purettuna), Pyöreä ruokapöytä (purettuna), Muutama jakkara, Kolmen istuttava sohva, 2x lattiakaiutinta, Kitaroita 4kpl (pahvilaatikoissa), Polkupyöriä 4kpl, Pyykinpesukone, Auton renkaita 4kpl, 115x30x50 lipasto, 70x70x45 lipasto, 120cm leveä sänky Näiden lisäksi enemmän tai vähemmän keittiövälineitä, elektroniikkaa, vaatteita, yms irtaimistoa. Pakkaan tavarat valmiiksi muuttopahvilaatikoihin, roskasäkkeihin yms. ennen muuttopäivää, joten ne heittelee äkkiä autoon ja päästään pois täältä lakeuksilta. Kuljen itse omalla autollani määränpäähän. Viime kerralla lähes samoilla tavaroilla muutto hoitui erittäin nopeasti kahden muuttomiehen avulla, joten toivoisin tälläkin kertaa kahta muuttomiestä/-naista avuksi. Itse autan tietysti myös kantohommissa. Kiitos! 🙂 Kauhajoki keskusta, rivitalo. Valkeakoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kankaanpää - Kauhajoki, 70 m² kerrostalo kolmio
Kodin irtaimisto kohtalaisen valmiiksi pakattuna. Kuljettajan lisäksi tarvitaan yksi kantaja, omasta takaa kantajat vain kevyemmille tavaroille. Pakkaustarvikkeet itsellä. Kaksi sänkyä, sähköinen työpöytä, kaksi muuta pöytää, kolme kevyttä nojatuolia, pesukone, Lundia-hylly, kolme pientä lipastoa, yksi isompi IKEA- lipasto, maalausteline. Muuttoauton voi ajaa alaoven eteen. Myllymäki, kerrostalo. Kauhajoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kauhajoki

Kauhajoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kauhajoelle muutto ja kaupunkitietoa

Kauhajoki on kaupunki Länsi-Suomessa, joka sijoittuu Etelä-Pohjanmaan maakuntaan. Vuonna 2018 tehdyssä mittauksessa Kauhajoella oli 13 566 asukasta. Kunnista Kauhajoki on 80 suurin näillä tiedoilla. Asukkaista noin 5% on romaneja, mikä tekee Kauhajoesta Suomen väkilukuun suhteutettuna suurimman romanipitäjän. Kauhajoella oli 5371 ilmoitettua työpaikkaa vielä vuotena 2015. Eniten töitä oli palvelualalla (64%), takana tulivat jalostus (25%) ja alkutuotanto (9%).

Kauhajoen läheisiä isompia paikkakuntia ovat Kurikka, Vaasa ja Seinäjoki.

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kauhajoki »