Muuttopalvelu Kaavi


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kaavissa, paikkakunnalle Kaavi tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Kaavissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Kaavi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kaavissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kaavissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Oikein hyvä ja sujuvapalvelu, ystävälliset muuttomiehet. Aikataulut pitivät joka suhteessa. Käytämme jatkossakin jos tarvetta tulee.

Muutto Tampere - Orivesi

Kaikki sujui helposti, nopeasti ja sovitusti, ei mitään moitittavaa!

Muutto Tampere - Tampere

Muutto sujui kaikin puolin hyvin ja tehokkaasti. Kuljettaja (firman yrittäjä itse) kantoi tavaroita ripeästi ja antoi hyviä ohjeita, miten lastaaminen ja purku saadaan tehtyä mahdollisimman nopeasti. Myös mukavaa matkaseuraa matkalla vanhalta asunnolta uudelle. 🙂

Muutto Jyväskylä - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kaavissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kaavi - Tampere, 80 m² kerrostalo kolmio
Tarvitsen ehdottomasti kantajat molemmissa päissä. Divaanivuodesohva, nojatuoli ja rahi, sohvapöytä, 3 isompaa kaappia, 4 lipastoa, tietokonepöytä, parisänky, iso 180x94x75 keittiön pöytä + 8 tuolia, 3 cd-tornia, tv-taso,+ tv, eteispenkki, korituoli, pesukone, ( ehkä laveri + vuodevaatelaatikko ). Muut tavarat pakattu tukeviin muovi- ja pahvilaatikoihin, vaatteet jätesäkkeihin. Varastossa ei tavaraa. Kaavi keskusta, kerrostalo. Hervanta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kaavi - Helsinki, 55 m² kerrostalo kaksio
Kantajia ei ole lainkaan omasta takaa eli kuljettajan lisäksi tarvitaan kantajia. Muuttoauton saa molemmissa päissä ajettua oven eteen. En tarvitse apua tavaroiden pakkaamiseen enkä purkamiseen. Tarvitsen pahvisia muuttolaatikoita, pakkausmateriaalia (eli varmaankin kuplamuovia) ja jätesäkkejä. En osaa itse laskea kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen, mutta te ammattilaisina osaatte varmaankin laskea, kun kuvailen muuttotavarat: suurin osa asunnon tavaroista ei tule mukaan. Ei tule mukaan pesukonetta, sänkyä, sohvia, kirjahyllyjä eikä kirjoituspöytää, ei tule mukaan keittiön pöytää ja tuoleja, ei tule mukaan edes lamppuja eikä sängyn patjoita. Kierrätyskeskus hakee ne myöhemmin pois. Mukaan tulee paljon astioita, paljon kirjoja ja paljon vaatteita. 2 parvekkeen tuolia ja 1 nojatuoli, iso olohuoneen pöytä, normaalikokoinen televisio. Siinä kaikki! Kaavi keskusta, kerrostalo. Kontula - Vesala, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Kaavi, 59 m² kaksio
Tarvitsen kantajat molemmissa päissä. Pesukone, parisänky, 3 isompaa olohuoneen kaappia, 3 lipastoa, tv-taso, nojatuoli, 3 cd-tornia, tietokonepöytä, olohuoneen pöytä ja keittiön pöytä + 4 tuolia, ei sohvaa eikä varastotavaraa. Muut tavarat pakattu muovi- ja tukeviin pahvilaatikoihin, vaatteet jätesäkkeihin Viherlaakso, rivitalo. Kaavi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 48 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kaavi - Joensuu, 59 m² kaksio
Omasta takaa kantajia ei ole, joten kuljettajan lisäksi 2 kantomiestä tarvitaan. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Muutetaan kaikki irtain: kodinkoneista isoimmat ovat astianpesukone ja pyykinpesukone. Tarvitsen muuton tavaroiden kantamisen ja roudaamisen osalta, pakkaan ja puran itse. Asunto josta muutetaan on 1krs maantasosta, eli 1:t portaat ja muutettavassa 2krs maantasosta, eli 2:t portaat ylös. Isoja yksittäisiä huonekaluja kuten sohva ei ole. Vaikuttaako hintaan, onko muuttopäivä perjantai vai lauantai? Itselleni sopii muuttopäiväksi myös kuun viimeinen perjantai, jos sillä on vaikutusta hintaan tai palvelun saatavuuteen. Kaavi keskusta, rivitalo. Noljakka, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 21 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kaavi

Kaavissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kaavi »