Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 100 000 muuttoa

Yli 25 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Tammikuu
Helmikuu
Maaliskuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Homma sujui mallikkaasti ja kuten oli sovittu. Suosittelen!

Muutto Kajaani - Kokkola

Minuutilleen paikalla, ystävällistä palvelua, tavarat kannettu sovituille paikoilleen, kaikki kunnolla sidottu paikalleen muuttoautossa, muuttolaatikot puhtaita. Ei mitään negatiivistä.

Muutto Kuopio - Kuopio

Erinomainen, ystävällinen ja reippaat miehet töissä. Mamma sai vain istuskella ja olla päällysnaisena. Sydämelliset Kiitokset koko tiimille.

Muutto Lempäälä - Lempäälä

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

23. elokuuta 2021
  Tuleeko muutosta painajainen vai unelma? Tarkista kuinka hyvin hallitset nämä 10 asiaa Lue »
9. elokuuta 2021
  Ystävä muuttaa? Näillä 5 vinkillä vältyt joutumasta muuttoavuksi Lue »
29. heinäkuuta 2021
  Katso miksi yhä useammat eivät enää suostu muuttamaan ilman muuttopalvelua Lue »
14. heinäkuuta 2021
  Muutto talkoovoimin voi olla karhunpalvelus - Katso 4 syytä Lue »
2. heinäkuuta 2021
  Joko tiesit? Tuhannet suomalaiset muuttavat mukavammin tällä yksinkertaisella niksillä Lue »
5. kesäkuuta 2021
  Oletko muuttamassa uuteen kaupunkiin? Älä mokaa näitä asioita Lue »
21. huhtikuuta 2021
  Muuttajat kertovat painajaismuutoistaan - lue 6 karmeinta muuttokokemusta! Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 100 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Finström - Espoo, 51 m² kerrostalo kaksio
Kantajia on vain muuttaja, eli kantomiehiä tarvitaan. Muuttolaatikoiden tarve riippuu hinnasta. Mikäli laatikot ovat kovin kalliita on mahdollista löytää omat laatikot, mutta mikäli kustannukset eivät ole suuria, voisin harkita vuokraamista. Tavaroista huomioitavaa on pöytätietokone ja kaksi näyttöä. Nämä haluan ehdottomasti paikasta A paikkaan B ehjinä. Jos sen varmistamiseen tarvitaan erillisiä laatikoita tai materiaaleja, niin olen kiinnostunut. Sirrettävät huonekalut ovat kaksipalainen sohva, kahden hengen pöytä ja sen tuolit, työpöytä, kaksi työtuolia, kaksi laatikostoa, pieni sohvapöytä, hyllykkö ja sänky. Vanhalla asunnolla parkkipaikka on oven läheisyydessä, mutta minulla ei ole omaa parkkiruutua. Mikäli ongelmia tulee, asunnon edessä olevalla tiellä on parkkitilaa molemmin puolin. Uuden asunnon vierasparkkipaikoista en tiedä, mutta itse parkkipaikka ulottuu oven eteen. Finström keskusta, kerrostalo. Kilo, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kälviä - Vehmaa, 34 m² rivitalo yksiö
Pöytäkone ja näyttö, polkupyörä, purettu parisänky, keittiötarvikkeet, 2 nojatuolia, pieni ikea-pöytä, tietokonepöytä, pieni lipasto jossa rullat alla, muuttopahvilaatikoita n. 8 kpl, 2 pientä askeettista hyllyä jotka purettavissa, pesukone ja tietokonetuoli. Muuttoauton saa ajettua molempien talojen eteen, muutettava asunto rivitaloyksiö ja uusi osoite on omakotitalo. Olisin mukana kyydissä ja kantajana ja jos kuski auttaa kantamaan pesukoneen niin sillä pärjäis pitkälle. Kälviä keskusta, rivitalo. Vehmaa, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Kaskinen, 47 m² kaksio
Normaalien kaksion huonekalujen lisäksi täyspuinen iso astiakaappi. Sen ja muidenkin huonekalujen kantamiseen tarvitaan Helsingin päässä kantomiehiä. Kaskisessa tarkoitus on saada omat kantajat. Muuttoauton voi ajaa ulko-oven eteen. Kodinkoneita ei muutossa ole. Kruununhaka, rivitalo. Kaskinen, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Harjavalta - Hämeenlinna, 36 m² kerrostalo yksiö
Toivomani muuttopäivät ovat vaihtoehtoisia eli yksi muuttopäivä riittää kyllä. Kantajia ei ole tiedossa tällä hetkellä eli kantoapuakin tarvitsisin. Onko mahdollista tulla itsekin muuttoauton kyydissä (itselläni ei ole autoa)? Muuttolaatikoita tarvitsen. Moottorisängyn pakkaus ja kuljetus vaatii huomiota, samoin pesukoneen. Avokirjahylly, vuodesohva ja keittiön pöytä tuoleineen ovat muita huonekaluja. Lisäksi lipasto, pieni yöpöytä ja kevyt nojatuoli. Parvekkeella olevassa pöydässä on lasilevy (en tiedä saako sen kuljetettua sellaisenaan vai pitääkö se ensin itse purkaa osiin?). Muuttoauton saa ajettua Harjavallan asunnolla pelastustietä pitkin talon takaoven eteen. Alakerrassa on asukkaan polkupyörä ja irtaimistovarasto. Harjavalta keskusta, kerrostalo. Hämeenlinna keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!