Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 250 000 muuttoa

Yli 70 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Kesäkuu
Heinäkuu
Elokuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto Hämeenlinnassa, muuttomiehet ovella sovittuun aikaan. Ihan loistava hinta-laatusuhde. Tavarat liikkuivat ripeästi ja ehjinä joten helppo ja nopea muutto. Suosittelen ehdottomasti!

Muutto Hämeenlinna - Hämeenlinna

Hyvin hoidettu muutto, vaikka tavaraa oli sittenkin enemmän, kuin etukäteen ilmoitin. Lainasivat jopa työkaluja, kun omat olivat hukassa. Suosittelen.

Muutto Kangasala - Tampere

Ajallisesti muuttoon meni reilu kaksi tuntia, vaikka toisessa osoitteessa ei ollut edes hissiä. Reippaita muuttajia olivat!

Muutto Lahti - Lahti

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 250 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kärsämäki - Pyhäntä, 50 m² rivitalo kaksio
Omasta takaa löytyy kantajia pienemmillä laatikoille yms. Mutta kaksi kantomiestä tarvitsisin pyykinpesukoneelle, sängylle, lipastolle ja sohvalle. Purkamisessa tai pakkaamisessa en tarvitse apua. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Kärsämäki keskusta, rivitalo. Pyhäntä, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Taipalsaari - Saarenkylä, 250 m²
Muuttoauton purku tapahtuisi Rovaniemellä lauantaina. Uusi koti on 75,5m2, joten muutossa mukaan lähtee vain osa huonekaluista ja tavaroista. Muuttoauton saa molemmissa päissä ajettua lähelle ovia 😊 Tarvitsisin lisäksi muuttolaatikoita, kantajat molemmissa päissä ja tarjouksen mahdollisimman pikaisesti, sillä muuttoon on aikaa enää n. Kuukausi 😊 Kiitos 😊 Taipalsaari, rivitalo. Saarenkylä, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Luoto, 56 m² kerrostalo kaksio
Tampereella mahd. 1-2 naista kantajana. (Itse pystyn kantamaan vain kevyempiä nilkkavamman vuoksi) Tarvetta 1 kantomiehelle kuskin lisäksi. Turun päässä 1-2 naista, riippuen muutto päivästä joka ei vielä täysin selvillä. Sitten kun päivä tulee tietoon Luodon asukkaan pois muuttopäivästä. Tosiaan mahdollista aiemminkin, kuin kuun viimeisinä päivinä. Olen pakannut pahvilaatikoihin, jätesäkkeihin, Ikea kasseihin.... Särkyville astioille ehkä tarvetta laatikoille, koska ne nyt pienemmissä pahvilaatikoissa joita ei voi kasata montaa päällekkäin. Molemmissa taloyhtiöissä saa auton ovien eteen. Ei paljoa isoja huonekaluja: Ennemminkn paljon tavaraa laatikoissa ja pusseissa! (mm.useampia pahvisia kangaslaatikoita) yms. Sohva, 120cm sänky, pesukone, kasattu Ikean kirjahylly. Mattoja, Tv taso ja Tv , Senkki, 3 Kasattua lasipöytää... 2 polkupyörää.... Ullakolla häkkikoppi jonka tyhjään asuntoon. Tampere Keskus Läntinen, kerrostalo. Luoto keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juurikka - Kangasniemi, 80 m² omakotitalo kolmio
Kuljettajan lisäksi olisi hyvä olla yksi kantomies, yksi löytyy omasta takaa. Meiltä löytyy iso parisänky, tv-taso x 2, yöpöytä x 2, apupöytä, pesukone, pienehkö kaappi, vaatesäkkejä, pakattuja pahvilaatikoita (banaanilaatikoita ja muutamia muita laatikoita), painon nostopenkki + tanko + painot, ruohonleikkuri, siimaleikkuri, pihatyökaluja (lumikola, harava, lapioita), lattiatuuletin, polkupyörä, mikro.. Muuttoauton saa ajettua ulko-oven eteen, tämän hetkisessä asunnossa on portaat. Asuntoon johon muutamme saa myös muuttoauton ajettua ulko-oven eteen. Juurikka, omakotitalo. Kangasniemi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!