Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 100 000 muuttoa

Yli 25 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Maaliskuu
Huhtikuu
Toukokuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvää palvelua, muutto sujui nopeasti ja sujuvasti!

Muutto Kaarina - Littoinen

Hyvin meni muutto. Reippaita heppuja. Kiitos vielä kerran.

Muutto Ii - Joensuu

Loistavan nopeaa ja asiallista palvelua 🙂

Muutto Vantaa - Masku

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

17. tammikuuta 2021
  Tämän vuoksi muuttajat käyttävät yhä useammin muuttopalvelua vuonna 2021 Lue »
3. tammikuuta 2021
  Käytä muuttopalvelua: Säästät aikaa ja hermoja - Lue 3 muuttajan kokemukset & hinnat Lue »
13. joulukuuta 2020
  Mitä muuttajat odottavat muuttofirmalta? "Ympäristöystävälliset autot ehdoton plussa" Lue »
29. marraskuuta 2020
  Muutto ja joulukiireet painavat päälle? Salli itsellesi mukavampi muutto - Katso hintaesimerkit Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 100 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kankaanpää - Kauhajoki, 70 m² kerrostalo kolmio
Kodin irtaimisto kohtalaisen valmiiksi pakattuna. Kuljettajan lisäksi tarvitaan yksi kantaja, omasta takaa kantajat vain kevyemmille tavaroille. Pakkaustarvikkeet itsellä. Kaksi sänkyä, sähköinen työpöytä, kaksi muuta pöytää, kolme kevyttä nojatuolia, pesukone, Lundia-hylly, kolme pientä lipastoa, yksi isompi IKEA- lipasto, maalausteline. Muuttoauton voi ajaa alaoven eteen. Myllymäki, kerrostalo. Kauhajoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ilomantsi - Paltamo, 41 m² yksiö
Muutossa isot tavarat esim. Pakastimet ja sänky. Sekä pesukone. Lisäksi on laatikot omasta takaa. Varasto muutto myös. Muuttomies omasta takaa. En tarvitse muuttolaatikoita ym. Auton saa ulko- oven eteen. Ilomantsi keskusta, rivitalo. Paltamo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Hirvensalmi, 58 m² kerrostalo kaksio
Nykyinen asunto on kerrostalon alakerrassa. Auton saa aivan oven eteen. Portaita on vain 5 ulkorapulla, mutta portaiden vieressä on ajoluiska (portaita ei siis ole yhtään). Jääkaappia tai muita keittiökoneita ei ole. Suurimmat tavarat ovat sänky 140x200cm, 5 normaalin kokoista ( suurin on170x70cm) kaappia. Kevyt pieni sohva ja muuta kodin huonekaluja (pieniä pöytiä ja tuoleja) Laatikoihin pakattavaa tavaraa on melko paljon! Lisäksi on 10kpl suuria maalauksia n. 120x160 jotka olen pakannut hyvin. Ja 2 polkupyörää ja suurikokoinen tulostin. Uusi asunto ei ole vielä tiedossa, mutta se on Hirvensalmen keskustassa rivitalo kaksio tai kolmio. Muutto tapahtuu viikolla arkipaivinä. 2 henkilöä on omastatakaa, mutta asiantuntevia kantomiehiä uskon tarvittavan. Mietimme vielä tarvitaanko muuttolaatikoita. Pakkaus tai purkamis apua ei tarvita. Laajalahti, kerrostalo. Hirvensalmi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 52 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hämeenkyrö - Tampere, 35 m² kerrostalo yksiö
Tavaroina isohko työpöytä 1400x800mm, työtuoli ja yhden nukuttava sänky. Niille siis tarvitsen kantajat mutta muuttotarvikkeita en sen enempää tarvitse. Auton saa ajettua oven eteen. Varastotilaa ei ole. Muuttokohde on soluhuone. Hämeenkyrö keskusta, kerrostalo. Tampere keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!