Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 75 000 muuttoa

Yli 20 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Lokakuu
Marraskuu
Joulukuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin reipas ja tehokas meininki, eipä olisi uskonut että tuntilaskutuksella. Suosittelen lämpimästi!

Muutto Kuopio - Kuopio

Reippaat ja ystävälliset muuttomiehet, muutto Turkuun helpottui huomattavasti ja sujui odotettua nopeammin! Suosittelen ehdottomasti 😍

Muutto Vantaa - Turku

Sovituista asioista pidettiin kiinni, muutto sujui jouhevasti, ei ongelmia.

Muutto Rauma - Turku

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

5. elokuuta 2020
  Opiskelijan muutto edessä? Älä menetä parhaita vinkkejä ja tarjouksia - Katso hintaesimerkit Lue »
22. heinäkuuta 2020
  Voiko muuttopalvelu olla hyvä ja halpa? Kilpailutuspalvelu listasi 3 muuttoa arvosteluineen - Katso hinnat! Lue »
8. heinäkuuta 2020
  Katso stressivapaan muuton hintalappu - "Muuttopäivänä oli kerrankin ihanan stressitöntä" Lue »
24. kesäkuuta 2020
  Lue tämä ennen kuin muutat - 3 muuttopalvelun avulla toteutettua muuttoa. Katso hinnat ja arvostelut! Lue »
10. kesäkuuta 2020
  Muuttopalvelun hinta - katso nyt 5 toteutunutta muuttoa Lue »
12. toukokuuta 2020
  Kurkista neljään tyypilliseen muuttoon ja paljonko muuttopalvelu maksoi Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 75 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Turku - Kustavi, 87 m² kolmio
Vain osa tavaroista: parisänky purettuna, sohva, sohvatuoli ja rahi, astialaatikoita pakattuna, kaksi pientä lipastoa, kaksi baarituolia, pesukone, vaatteita muovisäkeissä. Tarvitaan kuljettajan lisäksi yksi kantomies molemmissa päissä. Muuttoauton saa oven eteen joko Eerikinkadulle tai Brahenkadulle, tai porttikongista sisäpihalle, jos ei ole kovin korkea auto. Kustavissa oven eteen. Turku keskusta, rivitalo. Kustavi, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Valkeakoski - Valkeakoski, 73 m² kerrostalo kolmio
Muutetaan kaikki perus huonekalut. Isoimpia pieni sohva, 120cm sänky, lastensängyt x 2, tv-taso, nojatuoli, pieni ja iso lipasto, leluhyllyt, kirjoituspöytä, keittiönpöytä + tuolit, parvekekalusteet. Pyykkikone ja astianpesukone + laatikot. Pieni varasto. Kantomiehille sekä mahdollisesti laatikoille tarve. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Kohteessa ylin kerros (3), kierreportaat ilman hissiä. Muuttopäivä vielä epävarma. Valkeakoski keskusta, kerrostalo. Valkeakoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pirkkala - Kangasniemi, 65 m² kerrostalo kolmio
Osa asunnon kalusteista +2 pienen varastotilan irtaimen muutto 220km:n päähän varastoon. Talossa tilava hissi. Varastotila kellarikäytävällä johon on muutama porras.. Tarvitaan kuljettaja ja ehkä kantomies (varmistuu myöhemmin). Tarjouksessa eri hinta apumiehelle. Auton saa ajettua molemmissa osoitteissa lähelle ovia. Muuttopäivä voi olla 16-18. välisenä aikana sopimuksen mukaan. Killo, kerrostalo. Kangasniemi keskusta, varasto.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 33 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ranua - Rovaniemi, 45 m² rivitalo kaksio
Hei, muutan yksin Ranualta Rovaniemelle rivitalon asunnon perus huonekalut sohva, pari sänky tai vuode, tv-taso sekä keittiön pöytä ja tuolit 4 kpl jalat irrallisena -ja ainoana painava pyykinpesukone, muut pienemmät tavarani olisi hyvä saada muutto firman kunnollisiin laatikkoihin mutta aikaa tässä on pakata omiinkin hommaamiini kunnollisiin muutto lootiin tai hakea teiltä itse etukäteen lainaan laatikot. !! n, 7 pv aiemmin. Tv sekä pyöräni tulisivat vielä muuttoon mukaan toiselle paikkakunnalle. Muuttoapua minä en tarvitse, kantoapua on. Elikkä muuttoauto vain ainoana pakollisena. ??Jonka saa ajettua aivan tavaroiden viereen rivitalon eteen jotka valmiina laatikoissa tai sovittuna aikana muutto päivänä ulkona valmiina, varastostani (ulko tulee pyörä mukaan ja joitain irto tavaroita ja muutama laatikko jotka nekin vain minun kaverini riskinä miehinä nostavat autoon suoraan ?? Eli auton saa täällä päässä aivan tavaroiden viereen metrin päähän 🙂 Paikka johon muutan on sama homma. En tarvitse kanto apua Rovaniemelläkään kerrostalon pihalta kuin auton ja kuljettajan vain. Ranua keskusta, rivitalo. Rovaniemi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!